Sisustussuunnitelmia

Tänä aamuna napattu kuva kotoa.

Rakastun tähän kämppään päivä päivältä enemmän. Täällä repsottaa joka paikka, seinät ovat täynnä reikiä ja vessassa täytyy istua poikittain (muuten ei mahdu sisään). Keittiössä on suoraan seinään porattu viinipulloteline, johon ei mahdu ainuttakaan viinipulloa. Mutta. En vaihtaisi. 

Toin loput tavarat viikonloppuna Turusta ja totesin, että eivät ne mahdu tänne. Ensinnäkään siksi, että kaapeissa ei ole tilaa. Toisekseen siksi, että elämässäni ei ole tilaa. Onneksi sain juuri sopivasti ensi sunnuntaiksi kutsun Fashion-kirppikselle - myyn kaiken siellä. Laitan myöhemmin tarkempaa infoa, mutta siis - tulkaa.

Mutta eipä sillä, aion kyllä hankkia tänne muutamia uusia juttuja. Olen jo laittanut sisustussuunnittelijani (joka on oikeastaan ystäväni Jenna, mutta sisustussuunnittelijani kuulostaa paljon hienommalta) pitämään silmät auki kirppareilla ja gallerioissa, koska reikäiset sienät kaipaavat taidetta. Lisäksi aion hankkia marokkolaisen vaasin heti kun sellainen tulee vastaan. Ja pellavalakanat. Viinilasit puuttuvat edelleen. 

Ja tuollaisen oranssinpunaisen viltin haluaisin jos löytäisin, koska vahingossa sohvannurkkaan unohtunut räväkkä neule näytti sohvatyynyjen seurana suorastaan herkulliselta.

Mutta näillä asioilla ei ole kiire. Tämä koti rakennetaan rauhassa. Nyt ei ole tilaa millekään ihan jees -hommalle. Ei kaapeissa, himassa eikä elämässä. Jep!

Kommentit

Liinu75 (Ei varmistettu)

Kiva juttu, rauhassa vaan! Ja edelliseen kirjoitukseen piti kommentoida, että mieti niitä lihaksia, mitkä suolla rämpiminen saa aikaan! Kyllä kelpaa nousta suosta, sulosäärin ;) Tsemppiä sulle, oot ihana kaikille meille tuntemattomillekin.

Eeva Kolu

Kiitos Liinu :)

Kao Kao

Jos sun sisustussuunnittelija löytää jostain kirppiksen/gallerian mikä myisi impressionistista taidetta, niin vinkkailetko mullekin? Terveisin orposeinäisen kaksion omistaja..

Eeva Kolu

Hehe, jos tällainen kirppis löytyy niin joudun kyllä kovan paikan eteen, vinkatako vai ei... :D

Kao Kao

Galleriakin kelpais.. Töölössä Runeberginkadulla oli aikoinaan melkein nykyistä Bar Bgankgraa vastapäätä Galleria, joka myi kivoja teoksia. Olin vain silloin köyhä opiskelija ja nyt kun niitä teoksia ois ehkä rahaa ostaa, niin se Galleriapa ei ole enää siel. Eikä hajuakaan enää nimestä tai kenen taiteilijan töitä se esitteli.. :(

Mikrominni (Ei varmistettu)

Vinkkinä sisustussuunnittelijalle etsystä löytyy valtava valikoima grafiikkaa ja maalauksia.

Eeva Kolu

Etsyssä on kyllä upeita tekijöitä! Mutta itse en osaisi ostaa maalausta näkemättä sitä livenä. 

KateK (Ei varmistettu)

Keittiössä on suoraan seinään porattu viinipulloteline, johon ei mahdu ainuttakaan viinipulloa. - Miten tämä on mahdollista? Kuva olis kiva.

Eeva Kolu

Korjaus: telineeseen mahtuu ekstrakapeaksi muotoiltu viinipullo, mutta ei standardikokoinen :D Nerokasta...

Vierailija (Ei varmistettu)

Jaa-a, enpä lähtisi etsyyn etsimään taidetta, vaan kysyisin joltain Kuvataideakatemiasta tai vaikkapa Aallon (taikin) taidelinjalta. Aaltolaisia voi ainakin tavata Tokyon kevätmyyjäisissä Arabiassa 17.5, josta veikkaan että voit löytää taidetta seinät täyteen (ja muuta persoonallista ja uniikkia kivaa) ja saada hyvän mielen siitä, että tuet suomalaista taideopiskelua ja -muotoilua :)

Eeva Kolu

 

Mä en muutenkaan osaisi tilata taidetta netistä näkemättä itse työtä livenä :) Tokyon kevätmyyjäiset on jo merkattu kalenteriin, toivottavasti siellä on tänä vuonna helmiä tarjolla!

 

 

löpö (Ei varmistettu)

Ja Kuvataideakatemian lopputyönäyttelyt kalenteriin kans: http://www.kuvankevat.fi/index.php/fi/
9.5.-1.6.2014 :)

Koala-AM (Ei varmistettu)

Ihanaa ihanaa ihanaa kuulla, etten olekaan ainoa! Vuoden ajan asuin ihanassa asunnossa, jonka vessa aiheutti vierailijoissa kauhun ja hilpeyden sekaisia tuntoja. Siellä kun piti istua poikittain pytyllä, ellei halunnut jättää ovea aukia ja istua toinen jalka ulkona vessasta. Huonoimpana puolena en tosin koskaan pitänyt kokoa, vaan sitä, miten se usein päätyi juhlaväen huomion keskipisteeksi jättäen kaikki vaivalla tehdyt leipomukset varjoonsa.

Eeva Kolu

Tässä mun vessassa, jos on pidempi henkilö kyseessä, ei saa ovea kiinni vaikka istuisi miten päin :D Tervetuloa vaan meille kotibileisiin, kaikki koripalloilijat ja huippumallit!

monty (Ei varmistettu)

Oi, kerrassaan ihanat tyynynpääliset! Mistä oot ne ostanut? :)

Eeva Kolu

Heippa, tyynynpäälliset on Klaus Haapaniemen mallistosta :)

sarppu (Ei varmistettu) http://tyrniajatyrskyja.blogspot.fi

Ihan maailmaan parhaat tyynynpäälliset..pakkohan nuo kettuset oli Reposaareenkin saada :). Vielä kun saisi sen torkkuhuovan. Näyttää kerrassaan kivalta.

SarppaLove (Ei varmistettu) http://pilvetonpaiva.blogspot.com

Heipsansaa :) löysin sun blogin juuri ja näyttää/kuullostaa hyvältä :) Heti pisti silmään tuo sun olohuoneen pöytä joka on tehty ilmeisesti itse??? Vai?? Ihana se on ja aion totetuttaa tulevaan uuteen kämppääni samanlaisen...eli jostain vain tollainen kuljetuslava, maalia pintaan ja renkaat alle :) ?!? Ootko itse tehnyt tuon vai oletko ostanut sen jostain? Sun blogi muuten vaikuttaa siltä, että se taitaa jäädä mun lukulistalle :) terguin, SarppaLove

tiinamarinen (Ei varmistettu)

Ihastelin samaista sohvapöytää miehelleni ja hän näytti kauhistuneelta. Sanoi, että kuljetuslavoja ei kannattaisi ihan miten tahansa kotiinsa ottaa. Saattavat kuulema sisältää jotain puutuholaiseläimiä, jotka sitten asuttavat kodin vähän laajemmaltikin. Mene ja tiedä - upealta kuitenkin näyttää :)

Eeva Kolu

Melkosia tuholaisia ovat, jos kolmen akryylikerroksen jälkeen vielä ovat hengissä ;)

Eeva Kolu

Heippa Sarppa, täältä löytyy vähän lisäinfoa sohvapöydästä: http://www.lily.fi/blogit/kaikki-mita-rakastin/onnellisten-sattumusten-sohvapoyta

pienisisko
Spin off

"Nyt ei ole tilaa millekään ihan jees -hommalle. Ei kaapeissa, himassa eikä elämässä."

Minä niin hurraan tuollle lauseelle. Elämässä, parisuhteessa, töissä, ruuassa, sisustuksessa - kaikessa.

Joskus ihan jees riittää. Pitkässä juoksussa missään tapauksessa ei. Matka täällä on semmoiseen auttamatta liian lyhyt. 

anhalt (Ei varmistettu)

Meidänkin keittiössä on kaksi (!!) viinipullotelinettä, joihin ei mahdu normaalikokoisia viinipulloja! Olen ratkaissut ongelman laittamalla telineisiin ruokalehtiä rullalle! Onpahan ainakin lehdet helposti saatavilla keittiössä :)

SMM (Ei varmistettu)

Tästä huokui samaan aikaan elämäniloa, päättäväisyyttä ja positiivista tarmoa :-) Otin palan itsellenikin, kiitos !

Sonja123 (Ei varmistettu)

Onko Rikhardinkadun kirjaston taidelainaamo jo tuttu? http://www.taidelainaamo.fi/

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Balmuirilla on tuollainen täydellisen oranssi viltti, joka toki on aika hinnakas, mutta ei ainakaan olisi mikään ihan jees -tuote!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.