sunnuntaiajatuksia

Kaikki mitä rakastin

 

 

 

 

 

Kuten tiedätte, olen suuri sunnuntaifani. Jos saisin päättää, sunnuntait olisivat aina tämmöisiä - sohvalla loikoilua, pohjattomia teekuppeja ja Annukan päättymättömän lehtipinon selailua. Eikä mikään aamiainen, jolla yhdistyy kiireettömyys, ystävät ja kaksi tuubia valkosipulimajoneesia, voi olla koskaan huono.

 

 

 

 

Mutta niin ihania ja pehmoisia kuin sunnuntait ovatkin, muffinsinmurujen, liotettujen teepussien ja painomusteisten sormien takana piilottelee jotain rumaa ja kamalaa. Kello lähestyy kuutta, matkalaukun vetoketju vedetään kiinni ja kysytään millon me nähdään seuraavan kerran?

 

Selaan asuntoilmoituksia kaupungista, jossa en asu ja mietin, miten kauan ihminen voi siirtää omaa elämäänsä. Miksi selata kirjoja ja naputtaa esseitä sen eteen, että elämässä menee sitten joskus hyvin... jos tarkemmin ajatellen kaikki, mitä voi haluta, on jo tässä? Tai oikeastaan, siellä.

 

Nämä ovat näitä, tyypillisiä sunnuntaiajatuksia.

 

 

Kommentit

Kris (Ei varmistettu)

Ei sinun pidä onneasi siirtämän.

Siinä pähkinänkuoressa tärkein asia, jonka olen elämältäni tähän mennessä oppinut. Sen noudattaminen onkin sitten ihan toinen juttu ja vaatii pahimmillaan tolkuttomasti rohkeutta. Joskus myös odotusten vastustamista. Mutta kyllä se silti on aina lopulta sen arvoista, usko pois.

Laura (Ei varmistettu)

sunnuntait on parhaita päiviä, oon itekkin suuri sunnuntaifani! ja teidän sunnuntai näyttää olleen ihana:)

taina (Ei varmistettu)

Aloin melkeen itkemaan kun luin "jos tarkemmin ajatellen kaikki, mitä voi haluta, on jo tässä? Tai oikeastaan, siellä."
Ensi kuussa vasta takaisin taalta ulkomailta kotiin ja ikava on kauhea. Jotenkin olen vahan hölmö enka osaa joka paiva nauttia siita, etta saan olla aupairina ulkomailla, mutta on vaan niin ikava kotia, kun ei tama paikka koskaan ole kodilta tuntunut.

eräs joka rakastaa kirjoituksiasi (Ei varmistettu)

Voi eeva, minä luen sinua täältä merten takaa ja ai että osaat joka kerta koskettaa. Niin kaunista, niin aitoa. Halusin vain tulla sanomaan, että kun täällä kaukana suomirakkaistani/-rakkauksistani luen postauksiasi, ajattelen, että vielä joskus olen yhtä lähellä minulle tärkeitä asioita kuin sinä. Älä sure, ei niiden ihanien hetkien ihanuutta ehkä tajuaisi jos olisi aina vaan ihanaa? :) Saan susta tosi paljon voimaa Lontoon arkeen, kiitos siitä ja pysy aina tuollaisena kuin olet!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kiitos kauniit kommenteista ja terveisiä sinne, missä ikinä sunnuntaita vietättekään :)

Mary (Ei varmistettu)

Voi Eeva, taas niin kultaisia ajatuksia, kiitos!

iinuska (Ei varmistettu)

Taina, vähän sama juttu täällä! Olen au pairina Englannissa, ja vaikka täällä on kivaa ja olen tosi onnekas perheeni jne. suhteen, lasken silti päiviä joululomaani, jolloin lennän melkein kolmeksi viikoksi Suomeen...

Eeva, kiitos tästäkin. Nyt kun Voisilmäpeliä ei enää päivity, esitän kysymykseni täällä. Mikä olisi hyvää suomalaista perusruokaa, jota voisin kokata brittiperheelleni? Olen tehnyt kanakastiketta ja makaronilaatikkoa, ja haluaisin jatkaa aika peruslinjalla, mutta mielikuvitukseni on nollassa. Olisiko mitään ehdotuksia?

Roosa (Ei varmistettu)

sydämiä sinulle, onnekas tyttö :> tuo viimeinen (tai no toiseksi viimeinen) kappale on niin kaunis että sydäntä puristaa (sillä oikein, oikein hyvällä tavalla). pus.

Kuu (Ei varmistettu)

"Selaan asuntoilmoituksia kaupungista, jossa en asu ja mietin, miten kauan ihminen voi siirtää omaa elämäänsä. Miksi selata kirjoja ja naputtaa esseitä sen eteen, että elämässä menee sitten joskus hyvin... jos tarkemmin ajatellen kaikki, mitä voi haluta, on jo tässä? Tai oikeastaan, siellä."

Tiivistit sen, mitä olen oman elämäntilanteeni suhteen miettinyt tämän syksyn. Opiskelemassa omasta mielestä väärässä kaupungissa, jotta joskus valmistuisi ja pääsisi takaisin sinne, missä oikeasti haluaa olla ja missä (melkein) kaikki rakkaat ihmiset ovat. Istun täällä tippa linssissä. Jostain syystä tieto siitä, että joku muukin painii samojen asioiden parissa, lohduttaa. Tsemppiä sinulle ja KIITOS.

eis (Ei varmistettu)

Kuusi vuotta mieheni kanssa eri kaupungissa asuneena tiedän miltä se vetoketjun kiinni vetäminen tuntuu. Jaksat sinä!

Taina (Ei varmistettu)

iinuska: Oli pakko viela vastata, etta hehe minakin taalla Englannissa olen aupparina. Ja myös onnekas perheen suhteen ja kaikki menee hyvin, mutta silti ikavöin perhetta. Kavin kesalla Suomessa, olin siella viikon ja se takaisin lahtö ei oikein ollut mukavaa :D Aika perus, mutta kylla sita oppii arvostamaan perhetta ja kaikkea Suomessa eritavalla, kun on asunut taalla.
Tulipahan selviksi taman aikana, etta vaikka sita aina haluaa pois Suomesta kaikkialle, niin on se vaan silti paras paikka.

dulce (Ei varmistettu)

Musta tuntuu ihan samalta: siirrän elämääni. Toinen toisaalla, minä täällä. Mikä on minun kaupunkini? Tiedän, että pitäisi olla tässä ja nyt. Mutta katson työpaikkoja, asuntoja, mitä vain. Tässä kaupungissa en pysty juurtumaan. Voi tulla lähtö toisaalle, mutta mikään ei koskaan varmaa. Kun jotakin on kesken, se on ainakin tehtävä loppuun. Ooot paras!

Roosa, minimalen (Ei varmistettu)

"Selaan asuntoilmoituksia kaupungista, jossa en asu ja mietin, miten kauan ihminen voi siirtää omaa elämäänsä."

Kiitos tästä, juuri tältä tuntuu.

Remu (Ei varmistettu)

Stadi rulettaa.

Pirkko (Ei varmistettu)

Oi, miten hyvä ja ihana kirjoitus! Allekirjoitan itse täysin postauksesi, koska minustakin sunnuntai-päivien pitäisi olla juuri tuollaisia, ihanan unelmaisia. :) Ja tänne päädyin pulla-postauksesta. :) Kerrassaan ihanaa! :)) Ihania ajatuksia ja kuvia sinulla. Kaikkea ihanaa sinulle!

Della (Ei varmistettu)

Your airctle was excellent and erudite.

Flip (Ei varmistettu)

That's the best asewnr of all time! JMHO

ixbtfqbmrnq (Ei varmistettu)

xy4zFA pzqahybhpbip

vnasnrt (Ei varmistettu)

XrmNH3 wlbgzvqdqczz

qltobduyu (Ei varmistettu)

aQX7xd xtbehvrumind

qltobduyu (Ei varmistettu)

aQX7xd xtbehvrumind

qltobduyu (Ei varmistettu)

aQX7xd xtbehvrumind

wbgacznj (Ei varmistettu)

Lf8PL9 wpdenaphxtif

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.