sunnuntaipäivä pyynikillä

Linjoilla on vallinnut hiljaisuus muutaman päivän, mutta olisi väärin pyydellä anteeksi, kun ne päivät on viettänyt parhaassa seurassa.

 

 

 

 

 

Kävimme tänään Pyynikillä päiväkävelyllä, emmekä suinkaan olleet ainoita - kuuluisan näkötornin kahvilan munkkijono kiemurteli pitkälle ulos asti. Ilma oli kaunis ja aurinkoinen, joskin hyytävän kylmä. Munkki oli lämmin, taikinainen ja hyvä. Kaikilla oli koira, paitsi mulla.

 

 

 

 

 

Leikimme aina yhtä mukavaa leikkiä - minkä näistä hirsilinnoista ostaisit, jos oisit lottomiljonääri ja tekisitkö mulle itäsiipeen vierashuoneen. Mietimme myös, syövätkö pandat lihaa ja onko talvihorros vähän kuin väliaikainen kuolema.

 

Kipristelin jäisiä varpaitani ja toivoin, että ei.

 

 

 

 

Kommentit

Armi (Ei varmistettu)

Näyttää kivalta! Tampere <3

Mutta kuule, Bloglovinista ei pääse blogiin, ei ole päässyt enää hetkeen. Väittää, ettei sivua löydy, kun päivitystä klikkaa. Höh.

Eeva Kolu

Armi: juu tästä on tullut muiltakin palautetta, olen pistänyt tiedon ylläpidolle eteenpäin. Harmi homma, mutta toivottavasti saadaan piakkoin korjattua.

Hilla (Ei varmistettu)

Haha, itse söin sunnuntaikanelipullani kasvihuoneessa, jonka ovenpieleen teipatussa lapussa kehotettiin"varomaan pullaa varastavia varpusia" :))

Noora (Ei varmistettu)

Näyttää siltä ettei Trendin mitkään blogit toimi tonne bloglovinin puolelle, toivottavasti saadaan toimimaan (:

Eeva Kolu

Hilla: pitkäkyntisiä lintuja liikenteessä :) ************* Noora: ilmeisesti Trendin sivuilla vaihdetaan jotain serveriä (tai vastaavaa, en ymmärrä näistä mitään) ja ongelmat johtuu siitä. Toivotaan tosiaan, että pian taas toimii.

Kristiina (Ei varmistettu)

Iik, yksi parhaista kavereistani asuu tuossa ensimmäisen kuvan talossa. Tai siis asui lapsena. Ihana, natiseva vanha talo, jossa tuli lapsena vietettyä monta öistä hetkeä peläten ullakon mörköjä. :)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kristiina: oi, mitä ihania muistoja! Löytyikö niitä mörköjä ikinä? Pyynikillä on niin nättiä. Kateeksi käy kaikkia, jotka noissa taloissa ovat saaneet asua. Tai edes vierailla.

#08 (Ei varmistettu)

Sun hiukset näyttää ihan mielettömän hyvältä! On Tamperekin ihan kiva!

Mina (Ei varmistettu)

Weeeee, what a quick and easy soutlion.

eacxxc (Ei varmistettu)

R5j1tO ulbaecxxbitv

Federico (Ei varmistettu)

Heck yeah this is excalty what I needed.

qgyzgde (Ei varmistettu)

ZTgYTL bzwaawvckaid

czzbhbsxb (Ei varmistettu)

KnhYX2 yllhsunslwmb

Kao Kao

Ihania kuvia, varsinkin tuo yksi jossa oli vähän puita ja puutaloja. :)

Kao Kao

Ja kyllä, vietän la yötä sohvallani viltin alla villasukat jalassa, juon teetä ja luen sun blogin vanhoja juttuja vähän unenpöpperössä. Tykkään.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.