Sunnuntaipalat

Tälläkin viikolla kävin internetissä!

... Todella silmiäavaava artikkeli siitä, miten sosiaalinen media pidetään puhtaana pornokuvista ja laittomuuksista - ja kuka sen tekee. Asia, jota en ole koskaan edes tullut ajatelleeksi. Sanotaanko, että tämän juuri luettuani ei oikein enää huvita raivostua vaikka tästä Instagramin viimeisimmästä tissijupakasta. (Wired)

... Harry Potter räppää. (Olenko muuten ainoa, jolla on vuosia jatkunut ihastus Daniel Radcliffeen, koska se vaan vaikuttaa niin KIVALTA? Siis oikeasti parasta maailmassa olisi joskus saada lentokoneessa Daniel Radcliffen viereinen istumapaikka.) (The Guardian)

... Women Having A Terrible Time At Parties In Western Art History. (The Toast)

... Raakakakut ja banaaniletut on niin nähty - internetin uusin terveysruokavillitys on vegaaninen kookospekoni. (Novelle.fi)

+ viikon kuunnelluin: 

(Tiedättekö kun näin Spotifyn aikoina saattaa käydä niin, että kuuntelee tietyltä levyltä vain jotain paria tiettyä biisiä, ja sitten vuoden tai vuosien päästä Spotify yllärinä arpoo luureihin samalta levyltä jonkun helmen, jonka on kokonaan skipannut? Ja sitten on samaan aikaan kiitollinen siitä että löysi sen biisin ja vihainen itselleen siitä että löysi sen vasta nyt?)

Kommentit

Kauniit neliöt

Aivan mahtava tuo Women having terrible time -juttu! Maalauksia voi katsoa niin eri tavalla :) 

Eeva Kolu

Niinpä! :) 

Titta L
Kunnon kevät

Entinen työkaverini oli noin vuosi sitten jossain Lontoolaisessa pubissa viettämässä iltaa ystävineen, katsahti naapuripöytään ja totesi "You are the f****g Harry Potter!". Siitä sitten jutustelu lähti ja Daniel oli kuulemma oikeasti KIVA ja jutusteli heidän kanssaan pitkät tovit. Pitääkin udella räppäsikö hän heille!

Eeva Kolu

En kestä!!! Mutta siis huh mikä helpotus ja JEE että Daniel on oikeastikin just niin kiva kuin julkisen kuvansa perusteella :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, tosi kiva (tai kivaa ja kivaa, mutta...) kun linkkasit tuon ensimmäisen artikkelin! Aihe oli minullekin ihan vieras. Sanoisin, että jokaisen sosiaalisen median käyttäjän pitäisi lukea tuo - ja etenkin niiden, jotka lataavat sinne kuvia, joita noi tyypit käyvät läpi 8h päivässä. Huh. Just tällaisten asioiden takia tykkään sun blogista :)

Emilia M

Mä on niiiiiin koukussa tähän versioon vegepekonista. Pekonin maku, mut voi syödä hyvällä omatunnolla!

http://chocochili.net/2010/01/ruusukaalia-ja-vegepekonia/

bbq

mmm... vegaaninen kookospekoni...

Siiriviiri (Ei varmistettu)

Hei tuossa moderaatiolinkin perässä olis pitänyt lukee, että ei sovi heikkohermoisille. Ihan tosi. Luulen etten ikinä unohda sitä mielikuvaa, joka siitä jäi. En tiedä miksi luin sen loppuun :(

anna-elinas (Ei varmistettu)

Hei Eeva! Olethan nähnyt tämän Voguen videon, jossa Danielia haastatellaan 73 kysymyksen muodossa?

http://video.vogue.com/watch/73-questions-the-one-thing-daniel-radcliffe...

Vitsit, miten mahtavalta vaikuttava tyyppi!

berta_a (Ei varmistettu)

Kiinnostaa silti, mikä moderaattoreille on ohjeistettu olevan materiaalia, joka järkyttää ihmisiä niin, että se pitäisi poistaa.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2692912/Fat-not-bad-word-Teen-...

Minäkin olen aivan rakastunut Daniel Radcliffeen juurikin sen haastattelupersoonan takia, älyttömän hauska tyyppi! Enkä erityisemmin edes tykännyt tyypistä Harry Potterina, eli ei voi olla mitään roolihahmoon ihastumista. :D Monesti käynyt mielessä että ei tuommoiseen vuosikymmenen nuorempaan tyyppiin voi nuin ihastua vaan en ole pystynyt vastustamaan... :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.