syksyn sävel

Kaikki mitä rakastin

Viime päivinä blogissa on ollut vähän hiljaisempaa, sillä olen ollut muutaman päivän Turussa. Turun kämpillä ei edelleenkään ole nettiä, ja mikäs siinä - on se vaan jännä, mitä kaikkea elämässä ehtiikään, kun ei ole jatkuvasti tapittamassa internetin alati päivittyvää uutisvirtaa... joka kuitenkin aika harvoin tarjoaa mitään, mitä oikeasti pitäisi tietää. Yllättävän hyvin sitä on tullut toimeen, vaikka olen ollut kolme päivää tietämätön siitä, että norjalaiset pelkäävät suomalaisten omivan revontulet ja että jossain joku malli on taas ollut vähissä vaatteissa tai että David Beckham osti taas ökykellon.

 

 

 

 

Nyt nökötän kuitenkin läppäri sylissä työpajalla. Tulimme rakentamaan yhtä lavastejuttua kuvauksiin, mutta kun kyselen voinksmääki tehä jottai saan vastaukseksi, että minusta on kuulemma eniten apua, jos en yritä auttaa. Täällä ei selkeästikään luoteta raksamiestaitoihini... Joku on nyt unohtanut, että kerran sahasin ihan itte kirjahyllystä tv-tason. Okei, se oli vino ja yhden jalan alla oli pakko pitää ohutta kirjaa, jotta tv:tä ei tarvitsisi katsoa pää kallellaan, mutta silti.

 

 

No, jos en olekaan ihan rakentajamateriaalia, niin ainakin tämä syksy on herättänyt minussa uinuvan amatööriluontokuvaajan. Enkä varmasti ole ainoa. Minkäs teet - eihän noita värejä voi vastustaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Laamu (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Syksytunnelmaa! :)

Eeva (Ei varmistettu)

Laamu: kiitos, ja mukava kuulla, että tykkäsit. Syystunnelmasta täällä on nautittukin, voi sentään!

Hosuli / hosuli.blogspot.com (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia! Hauskasti mätsäävät nuo maatuskat ja Laura Honkasalon Sinun lapsesi eivät ole sinun. Ja Pottereista kontrastia.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Hosuli: haha, totta! Ja tuo sininen pikkumaatuskahan on ihan sekoitus kahta sinertävää Potteria :)

Suvi - http://yellowstickroad.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia, mutta kaikkein eniten silti nautin asukuvasta. Ihan vaan sen takia, että sun sukkikset ja kengän tumma osuus luovat ihanan illuusion. Pikaiselle vilkaisulla ihmettelin kengän erikoista mallia ja avonaisuutta näin syyskeleillä, ennen kuin huomasin sen todellisen muodon. :-D

Riikka (Ei varmistettu)

Taas kun yritän tulla sivuillesi blogini kautta niin en pääse..Harmillista kun ei toimi. Ja kiitos taas ihanista kuvista ja muistutuksesta että on syksy. Minä kun jo odottelen Joulun tuloa..

Riikka

pauliina (Ei varmistettu)

Tykkään kuvistasi ihan älyttömästi, enkä kyllä sanoisi amatööriksi! Saako kysyä muokkaatko kuviasi paljon? Olen itse vasta hankkinut järkkärin ja vielä on tulos melkosen kaukana tästä taiteesta :)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Suvi: haha, no siinä olisi kyllä ollut jo vähän turhan erikoinen kenkä omaan konservatiiviseen kenkämakuuni :) ************* Riikka: on tosiaan harmi, kun nämä ongelmat jatkuvat. Toivotaan, että pian selviää. *************** Pauliina: voi kiitos kovasti, vaikka omasta mielestäni olen kyllä vielä ihan aloittelijakuvaaja :) Onnea järkkäristä! Nyt vaan kamera käteen ja reenailemaan. Muokkaan kuvia ihan tilanteesta riippuen, esimerkiksi tässä postauksessa kirkkaimman väriset kuvat kuten omput ja pihlajanmarjat ovat sellaisenaan suoraan muistikortilta. Jos kuvassa on tylsät tai tasaiset sävyt, muokkaan niitä yleensä vähän pastellisemmiksi, jolloin sellainen tietty tasaisuus tuntuukin kuvaan juuri sopivalta.

Lm (Ei varmistettu)

Harvemmin kommenttiä laitan, mutta nyt on pakko. Ihan paska päivä takana, avasin koneen kotiin tultuani aivan surkeana ja maailmantuskaisena. Vierailu sun blogissa toi hyvän mielen, nuo kuvat ja muistutus, että ei tarvitse olla perillä kaiken maailman hömppäuutisista sun muista. Nyt hymyilyttää. :)

ruu (Ei varmistettu)

Ihania syksyn värejä oot saanu vangittua näihin kuviin.
Pakko vielä kysyä, kun tuntuu, että jotain on nyt mennyt ohi: onko teillä kämppä taas Turussa? :)

Eeva (Ei varmistettu)

Lm: oi, miten tiistaitani piristitkään. Kiitos sinulle ja kiva kun eksyit tänne :) ************ Ruu: tuolla minun ukkelilla on, minä käyn siellä sitten tasaisin väliajoin vierailulla :)

v (Ei varmistettu)

Hei, lue seuraavaa blogia: http://jukkasalminen.com/

Omien kirjoituksiesi pohjalta ajattelin että voisit pitää kyseisen blogin pohdinnoista!

Esa / http://laukkanenesa.tumblr.com/ (Ei varmistettu)

Hienoja kuvia (kuten aina) Eeva! Noi kurpitsat oli kyllä mainiot:-) Satuin kuvailemaan ne myös muutama viikko sitten Pyynikillä fillaroidessa.

Willian (Ei varmistettu)

If I cmomnuaicted I could thank you enough for this, I'd be lying.

Gustavo (Ei varmistettu)

I can alaredy tell that's gonna be super helpful.

xlfpmvoc (Ei varmistettu)

949gRr fkcillilronf

xlfpmvoc (Ei varmistettu)

949gRr fkcillilronf

Lan (Ei varmistettu)

Okay I'm convinced. Let's put it to aicotn.

njbajep (Ei varmistettu)

cpHYOc pjtbxaawcunx

njbajep (Ei varmistettu)

cpHYOc pjtbxaawcunx

klmtyulfw (Ei varmistettu)

xwsZOG yruwchuxkvxb

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.