syysretkellä

Kaikki mitä rakastin

 

 

 

 

 

 

Käytiin syysretkellä järvenrannassa. Oli nättiä.

 

 

 

 

Kaakao termarissa - kuningasidea, josta onnittelen itseäni ja ystäviäni yhä. Miksiköhän kaakaota tulee keitettyä niin harvoin, vaikka se on niin hyvää? Ehkäpä teen siitä tämän syksyn ja talven jutun.

 

 

 

Olin ajatellut salaa mielessäni, että olispa kaakaon kanssa ollut pullaa, mutta en viitsinyt sanoa mitään, koska oli jo pusuja ja ajattelin että haikailemalla pullaa vaikutan ahneelta ja kiittämättömältä. Istuuduttuamme evästauolle ystäväni vetäisi kangaskassista esiin kolme korvapuustia.

 

Sellaisina hetkinä se iskee kuin metrinen leka: varmuus siitä, että on valinnut elämäänsä juuri oikeat ihmiset.

 

 

 

 

 

Kommentit

Pee (Ei varmistettu)

Sydän sydän sydän! Ja miten pullat näyttääkin niin ihanilta! Sekä sun hiukset, ihanat!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Pee: no kun pulla vaan ON niin ihanaa! Hitsi, siitä on kyllä kauan, kun on viimeksi tullut leivottua. Ehkä tässä joku päivä pitäisi taas... sydämiä sinnekin ja ihanaa tiistaita!

Petra H. (Ei varmistettu)

Mä en oo mikään leipojaihminen, mutta nyt kyllä alko tehä mieli korvapuusteja ja myös sitä leipomista! Haluisin vaan itelleni semmosen leivinalustan, puisen levyn siis ettei tiskipöydällä tarvis leipoa ja miettiä kaikkia pöpöjä mitä sinne taikinaan vaivaa. Voi mikä pullahimo! Nggh. :D

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Petra H.: no jos yhtään lohduttaa, niin ne pöpöt kyllä kuolee siinä vaiheessa kun lykkäät ne pullat 225-asteiseen uuniin :) Mutta leivonta-alusta kannattaa kyllä hommata, se tuo oman emäntälisänsä koko hommaan!

Minttu (Ei varmistettu)

Luen säännöllisesti blogiasi ja olipa hauska huomata, että olet hengaillut kotitaloni kyljessä täällä Lapinniemessä. Olisinpa taatusti moikkaillut jos olisin osunut pihalle samaan aikaan. Blogisi on mahtavaa luettavaa, kiitos!

K (Ei varmistettu)

Oijoi! Viileää ilmaa, syysaurinkoa, aivan täydellisen näköistä pullaa ja lämmintä kaakaota, tuli ihan semmoinen henkinen myötäeloretki tätä katsellessa itsellekin!

Ja sun tukka on kyllä aivan huikeen hyvä.

voihan kehveli (Ei varmistettu)

On kyllä sellaiset retkieväät ollut mukana että parhautta. Mikäs sen ihanampaa kuin juoda kuumaa kaakaota, fiilistellä syksyä ja mussuttaa korvapuustia.

amanda (Ei varmistettu)

Nyt oli pakko ensimmäistä kertaa kommentoida ja oikein kiittää ja kumartaa! : ) Tietenkin pakko kiittää parhaasta blogista, mutta varsinaisena syynä on se, että juuri sun blogin kautta tajusin jättää hiukseni oman onnensa nojaan ja unohtaa kotivärjäilyt ja kampaamokäynnit. Nyt lähti viimeisetkin tummat latvat ja jäljellä on oma rakas maantien ruskea! Eikä tämä pehko ole ikinä ennen ollut näin paksu ja hyvinvoiva = )

Tipe (Ei varmistettu)

Jos en olisi avannut blogiasi höyryävä kaakaokuppi jo valmiiksi kädessä, niin olisin kyllä heti mennyt sellaista valmistamaan. Ihana syysretki teillä ja ihanat eväät myös!

Pee (Ei varmistettu)

Tuli muuten vielä pullasta mieleen, että kun asun täällä etelämmässä ja FB:ssä on sellainen "tämänmaansuomalaiset" ryhmä (en viitsi täällä nimitellä ;)) niin siellä joskus kyseltiin, että mitä tavaraa ihmiset tuo Suomesta mukanaan. No erittäin moni vastasi, että "kardemummaa, koska täältä maasta saa ihan pahaa/huonoa/väärä koostumus etc" :D Joka mua huvittaa suuresti, ihan kuin kardemumma olisi jotenkin suomalaista. No jokainen tavallaan, minäkin toin viime reissulta Marimekon servettejä, jossa ei varmasti monenkaan mielestä ole mitään järkeä.. Hirveä halu ja himo leipoa siis, mutta en ole kyllä tarkastanut kaupan kardemumma-tarjontaa, vissiin pitäisi :D

Vivvi (Ei varmistettu)

Aika hauskaa!

cherry (Ei varmistettu)

Blogi on luonnollisesti ihana, kuten kirkkaat syyspäivätkin. Tuo rusettipantainen ystäväsi on nätti ! Tai no olette kaikki nättejä. Menen onneksi ensi viikolla mummini luo, ja me leivotaan pullaa ! :)

Sanni (Ei varmistettu)

Voi kun olet ihana! Ja parasta on, että tuut ihan kohta tänne!!!

Malisa (Ei varmistettu)

Tänään joku leipoi illalla pullaa, ja rappukäytävässä oli huumaavan hyvä tuoksu. <3 Ja nyt näköaistiani ärsytetään noilla kuvilla. :D Harmi kun kaupat menivät jo kiinni, eivätkä omat pullani ole onnistuneet koskaan. Huomisaamuna menen nuo korvapuustit silmissäni oitis metsästämään samanlaisia leipomuksia.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Minttu: oi, oletpa onnekas kun asut noin kauniilla alueella! Ja kiitos kauniista sanoista :) ******************* K: haha, myötäeloretki! Kiitos kovasti, olikin kyllä juuri noin mukavaa, hienoa että onnistuin välittämään sen kuvilla :) ****************** Voihan kehveli: no sanopa muuta! Sitten ei kun omaa eväsretkeä järkkäilemään :) **************** Amanda: oi, onneksi olkoon! Munkin mielestä tämä oli paras päätös, mitä olen hetkeen tehnyt. *********** Tipe: nyt on varmaan pakko käydä hakemassa kaupasta kaakaomaidot... *************** Pee: muistan, että Saksassa asuva tätini roudasi aina Suomesta juurikin kardemummaa :) Parasta kardemummaahan on ne kokonaiset palot, joita myydään etnisissä kaupoissa. Luulisi löytyvän sieltä Euroopastakin :) Tästä tuli muuten mieleen, Jamie Oliver kirjoitti jossain kirjassa ihan huumassa siitä, kun oli saanut Ruotsissa kardemummalla maustettua pullaa. Sillon vasta tajusin, että joo, onhan se oikeastaan aika eksoottista :D

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Cherry: ihanaa, mummin leipoma pulla on parasta :) Ja eikös olekin hän nätti! *************** Sanni: MUISKIS! *********** Malisa: nyt huolestuin tästä, kun sanoit, etteivät pullat onnistu koskaan. Kyllä jokaisella on oikeus kotona leivottuun pullaan! Pitääkin tehdä jokin oikein kattava postaus joskus aiheesta pullan leipominen.

wau (Ei varmistettu)

Siitä on aikaa kun töistä kotiin mennessä rappukäytävässä tuoksui pulla....siitä tulee niin hyvä tuoksu ja silloin on pakko edes pakkasesta kaivaa korvapuusteja sulamaan jos ei jaksa tuoretta leipoa!

Pee (Ei varmistettu)

Eniten huvittaakin, että kaikissa corner shopeissa myydään ihanaa kokonaista kardemummaa todella halvalla (jota itse liotan teehenkin yms. Olen friikki), joten ei tulisi mieleen niitä pikkuputkiloita kantaa :) Jokainen tavallaan :) Mua aina harmittaa paikalliset pullat, kun ne maistuu ihan tylsälle ilman kardemummaa! Jamie voisi ruveta levittämään kardemumman ilosanomaa maailmalla!

Ainiin (puhunpas nyt paljon ruoasta) olin kaupassa, siellä oli halpoja viikunoita ja mun ensimmäinen ajatus oli "What would Eeva do?" :D Tähän on tultu, ihanaa päivää!

anonyymi (Ei varmistettu)

tuo pullajuttu, tiedän niin mitä tarkoitat oikeilla ihmisillä :)

eve (Ei varmistettu)

Sulla on kauheen kaunis blogi ja kauheen kauniita ajatusia! Tämän postauksen viimeinen lause sai ihan kyyneleet silmiin, samoin yksi taannoinen postaus missä puhuit koirastasi. Älä koskaan lopeta tätä!! :)

Tyya (Ei varmistettu)

Essays like this are so important to braodeinng people's horizons.

bylwftffd (Ei varmistettu)

ESNNO7 vjoudormnwed

Kaycie (Ei varmistettu)

Good pontis all around. Truly appreciated.

gdclfexk (Ei varmistettu)

yfcgzq gohrfmuchlxc

idqbrvnk (Ei varmistettu)

pSQigQ gjtgomqvbpkg

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.