Täällä tänään, huomenna toisaalla, mutta otetaan vielä yhdet tirsat

Kaikki mitä rakastin

Tulin eilen illalla Turkuun.

Tästä se nyt sitten lähtee - viimeinen kuukausi täällä.

Tai kuukauden rippeet. Virallisesti kenkieni on kulutettava Helsingin katuja tammikuun toinen päivä, kun uusi työni (!!!) alkaa. Käytännössä ravaan kuitenkin varmaan pääkaupungissa hoitelemassa asioita koko joulukuun.


Olen edelleen ihan sekaisin aikaerosta, nukahtelen ja heräilen pitkin päivää ja yötä ihan miten sattuu. Tänä aamuna omaan rakkaaseen makkariin paistoi näin kaunis, kermanvärinen marraskuun (!!!) valo. Voi Turku ja koti, ette tee jättämisestänne helppoa.

Mutta kuiteskin. Ruudolfin sanoin mä oon tosi valmis, siirtymään eteenpäin meinaan.

Kamalasti hommaa kyllä. Se kämppä pitäisi vielä löytää. Ja karsia vaatekaappia, astiakaappia ja kirjahyllyä, koska asuinneliöni epäilemättä vähintäänkin puolittuvat. Etsiä uudet huonekalut, soittaa verottajalle, hankkia bussikortti.

Mutta ehtiihän sitä. Nyt köllöttelen vielä hetken tässä valossa.

Kommentit

Loviisa (Ei varmistettu)

Hienoa! Onnea uudesta työstä! Tarkoittaako ero Turusta myös eroa kumppanista? Vai mikset enää asu Turussa tammikuun alun jälkeen? Onhan viikonloput! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jaahas, tahditonta utelua heti ensimmäisessä "onnitteluviestissä". Eiköhän Eeva kerro yksityisasioistaan meille lukijoille, jos itse haluaa.

Onnittelut uuden upean työn johdosta, Eeva!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ensimmäisessä viestissä kysyttiin juuri se, jota me kaikki mietimme mutta emme kysyneet - jotta emme vaikuttaisi tahdittomilta. ;)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Ai miksi en enää asu Turussa, jos olen 5 päivää viikossa Helsingissä päivätöissä? :D Senkin höppänä. 

xx (Ei varmistettu)

No miksi olet sitten 'heittämässä hyvästejä' kodillesi ja Turulle, jos olet muuttamassa Helsinkiin 5 päiväksi viikossa tekemään töitä? Eli mikään muu ei ole muuttunut?

Mmy (Ei varmistettu)

Pakko tarttua tähän kommenttiin - miltä omassa elämässäsi kuulostaisi se, että "mikään" ei muutu, paitsi yhtäkkiä se, mitä teet ja missä olet 24 tuntia viitenä päivänä viikossa? Elämässä on niin monia muitakin suuria muutoksen hetkiä kuin parisuhteen päättyminen, johon monessa kommentissa nyt ilmeisesti enemmän tai vähemmän suorasti viitataan.

Rotkei (Ei varmistettu)

Ainakin Tampere-Hki-väliä kulkee työmatkalaiset jopa päivittäin (junalla), ja jos ei päivittäin, niin viikonlopuksi pääsee aina takaisin. Eri asia onkin sitten, haluaako asua kahden kaupungin välillä, mutta mahdollista ja joskus jopa ihan miellyttävääkin se voi olla, 10 vuotta markkinointialalla pitkää päivääkin tehneen näkökulmasta.

senjariitta (Ei varmistettu)

Onnea uudesta työstä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Huippua Eeva, paljon onnea uudesta työstä! Kuulostaa ihan just sulta. Pus.

Pee

Mminna (Ei varmistettu) http://www.mannapuuroajamansikkaa.blogspot.com

Mahtava juttu! Ei olisi pesti voinut oikeampaan osoitteeseen mennä :) Onnittelut!

P.S. Kai blogi kuitenkin jatkuu?

Emma

Sata pusua ja tuhat halausta!

Emma

Sata pusua ja tuhat halausta!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kiitos kaikki! xx

Blogi jatkuu uudesta työstä huolimatta :)

tiinapetriikka

Paljon onnea uudesta työstä, superbe! Vaikka Helsinki on aivan ihana kaupunki, niin ymmärrän Turku-haikeuden.  

Kanelibasilika
Tupa - Keittiö

Onnea Eeva uudesta työstä! Ja tsemppiä ravaamiseen ja uuden kodin etsintään :)

Jenniii
Pupulandia

Superiso onnitteluhali mahtavan uuden pestin ansiosta ja onnenpotku kämpän etsintää varten! :)

heta margareta
Viinillä

Paljon onnea uudesta työstä! :)

eleanora (Ei varmistettu)

Mulle tuli hirveän onnellinen olo sun puolesta!

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Onnea uudesta, hienosta työstä! :)

Mörri (Ei varmistettu)

Onnittelut upean pestin johdosta! Turku kiittää kuluneista vuosista :)

HP (Ei varmistettu)

Onnea Eeva! Sekä sun reseptit, että kirjoitukset ovat ihania, joten olet aivan oikea henkilö hommaan. Itsekkäästi toivon, että aikasi riittää jatkossa myös blogille. Tsemppiä muuttoon ja muihin tohinoihin.

Rii-Rii (Ei varmistettu)

Onnea Eeva! Uusi työ sopii sulle kuin voisilmä pullaan :D

Mindeka
Ma-material Girl

Paljon onnea uudesta työstä!

Vaikka nyt tuntuu siltä, että asioita pitää hoitaa sata (tai tuhat), niin kaikki luotto kuitenkin sille, että kyllä elämä kantaa ja järjestää. Kämpän löydät varmasti ja epäilemättä muutkin palaset loksahtelevat pikku hiljaa paikoilleen. Olen aivan varma tästä.

Ja: Sydämellisesti tervetuloa Helsinkiin!!

Rianna (Ei varmistettu)

Onneksi olkoon, Eeva! :-)

JaanaW (Ei varmistettu) http://leuhkatevaat.blogspot.fi

Onnea Maku (ja Eeva)! Oonkin odottanut koska se palvelu (ja lehti) saisi jonkun piristysruiskeen. Tammikuussa siis. Tosi harmi että joudut jättämään Turun ja ihanan kodin, mutta kyllä Helsinkikin menettelee ;)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Älyttömästi kiitos kaikille onnitteluista, olette ihania!

(Mä oon Serena, te ootte Blair.)

Marianela (Ei varmistettu)

Tuhannesti onnea uuden työn johdosta ja tervetuloa tänne Helsinkiin! :)

sanmar (Ei varmistettu)

Onnea kaikesta uudesta, hienosta ja ihmeellisestä! Ja ennen kaikkea tervetuloa Helsinkiin :) Muuta tänne Kallioon, täällä on hyvä olla, kas tässä sinulle kämppäkin, ks. uusin status: https://www.facebook.com/niiavirtanen

sannamaija (Ei varmistettu)

Tervetuloa kotikaupunkiini Helsinkiin (itse tosin pààsen siellà kàymààn vain silloin tàllòin)! Tekisin kuitenkin kaksi toivomusta:
1) Jatka tàtà maailman parhaan blogin kirjoittamista, vaikka kiireità varmaan riittàà.
2) Kirjoittelethan myòs Turusta silloin tàllòin: kuvasi ja kertomuksesi jokirannasta, torilta tai Ruissalosta ovat niin elàvià ja "eksoottisia", pienià matkoja aivan kuin ulkomaille.
Kiitos Eeva!

Vautsi, onnea Eeva, sä olet todellakin ansainnut ton paikan! Mielettömän hienoa nähdä, että sinnikkyys palkitaan, toi on  varsinkin toimittajien tän hetkisen työtilanteen huomioon ottaen tosi hieno pesti, mahtavaa siis, että se meni juuri sulle :)

Sapuli (Ei varmistettu)

Vautsi! Onnea uudesta pestistä! Asioilla on tapana järjestyä. Erityisesti jos ei stressaa (eikä pelkää mitään).

ida365xxx (Ei varmistettu) http://ida365.refashion.fi

Voi Eeva, onnea!! Ihana juttu, toivotaan että asunto löytyy pian :-) mainiota, niin mainiota!

Min_de (Ei varmistettu)

Mahtava juttu! :D Paljon onnea uuteen työhön ja myös kämpän etsintään!

Varpu K. (Ei varmistettu)

ihania kuvia, ihania ajatuksia! Odotan kovasti jonkinlaista postausta uudesta työstä, että mitä se tulee pitämään sisällään ja millasta se on (--;

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Se on vielä itsellenikin hiukan mysteeri, mutta kerron varmasti lisää jahka hommat pyörähtävät käyntiin! Kivaa viikonloppua Varpu! x

TiinaK (Ei varmistettu) http://tiinasprettylittlethings.blogspot.fi

Onneksi olkoon uudesta työstä! Varmasti tekivät hyvän valinnan ottamalla sinut ohjaksiin:) Luen juttujasi aina mielelläni, blogiasi olen myös seurannut jo useamman vuoden ajan. Onnea tuleviin haasteisiin ja toivottavasti löydät mieleisesi asunnon.

kuttii (Ei varmistettu)

Heippa Eeva,
ensimmäiseksi haluan onnitella uudesta työstäsi, kuulostaa aika passelilta työltä sinulle, näin blogistasi ja teksteistäsi saatavan kuvan perusteella. :)
Mutta pääasiani miksi rupesin tätä kommenttia rustamaaan oli se, että haluaisin kuulla sun tarinan siitä miten sä päädyit toimittajaksi. Mitä kautta sait tuotua itsesi "esille" ja kuinka löysit ne paikat, jotka sopivat juuri sulle ja sun kirjoitustyylille. Ja minkä koulun olet käynyt?
Mun unelma olisi tehdä vähän samantapaista työtä kuin mitä sä teet.. En pakolti haluaisi olla ihan toimittaja, mutta haluaisin olla osa jonkun lehden toimistusta, vastata esim kaikesta sosiaaliseenmediaan liittyvästä (blogeista, kontakteista yms.) ja välillä mahdollisesti kirjoitella sellaisista asioista jotka itseä kiinnostavat. Tuntuu vain siltä, etten tiedä mihin suuntaan lähtisin jotta pääsisin lähemmäksi tätä tavoitetta..Tietysti voin perustaa blogin ja tätä kautta laittaa juttujani muiden luettavaksi, mutta eniten mua kiinnostaa toi koulutuspohja, mistä koulusta olisi eniten hyötyä.
Eli olisi kiva kuulla sun tarina, jos vaan tuntuu että haluat sen kertoa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyyninen toimittajatäti 34v vilpittömästi neuvoo, että kannattaa harkita jotain muutakin alaa. Toki kuvaamiasi töitä jää jonkin verran tulevaisuudessakin, mutta auringonlaskun alasta on kuitenkin kyse (ellet sitten tarkoita lehdellä verkkomediaa). Anteeksi tämä illuusiottomuus, mutta on huoli varsinkin nuoremmista, alalle vasta aikovista ihmisistä, joilla tulee olemaan kova homma työllistää itsensä.

Saera (Ei varmistettu)

Onnea, onnea superpaljon Eevalle uusiin haasteisiin. Ihanaa myös meidän lukijoiden kannalta, että blogi jatkuu. Sun kanssa on kiva kulkea.

juulimaa (Ei varmistettu)

Jee, onnea huippubloggarille!

Merimies (Ei varmistettu)

Jos pidät merestä niin voisit viihtyä Ullanlinnassa tai edullisemmin Lauttasaaressa.

:) (Ei varmistettu)

No ei Lauttasaari ole kovin edullinen. Jos edullista haluaa, niin vaikka sitten Vuosaareen?

Villasukka kirjahyllyssä (ei kirjautuneena) (Ei varmistettu) http://villasukkakirjahyllyssa.blogspot.fi

Paljon onnea uudesta työpaikasta ja tsemppiä asunnon etsintään :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, mistä tuo teidän lattia on? Onko se ihan lautalattia ts. ei parketti? Olemme remontoimassa asuntoamme ja etsinnässä olisi lautalattia, jossa mahdollisesti olisi vielä sellaiset pienet raot. Pitkien googlettelujenkaan jälkeen en ole löytänyt sellaista. Haen juuri jotain tämän tyyppistä, mitä olit itsekin jossain kohtaa miettinyt: http://www.lily.fi/blogit/kaikki-mita-rakastin/lattiapohdintaa. Suurkiitos jo etukäteen jos viitsit auttaa!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.