(Taas) yhden aikakauden loppu

Pahoittelut hiljaiselosta kamut. Uuden kodin netti on pirun kallis ja toimii pirun huonosti.

Samalla kun kesä tuli viralliseen päätökseensä, tuli myös yksi toinen luku elämästä. Ilmassa on uudestisyntymisen tuntua. Tai ainakin uusien osoitteiden.

Viikonloppuna kävimme hakemassa viimeisetkin tavarat vanhalta kämpältä (kuten tiedätte, viimeinen muuttokuorma on aina se pahin. Kun kaikki järkevästi luokiteltavissa oleva on pakattu laatikoihin ja säkkeihin, joissa lukee asiallisesti astiat, kirjat, vaatteet, jäljelle jäävät ne tavarat, joista ei oikein edes tiedä mitä ne ovat ja mitä niillä kuuluisi tehdä, mutta tietää, että ne kuuluu ottaa mukaan. Ai kato hei täähän onkin porakoneen laturi! Ja tämä pavuilla täytetty pussukka on itse asiassa loistava hätäratkaisu kamerajalustaksi.)

Mutta sitten. Peruutetaan mopin kanssa asunnosta ulos, laitetaan ovi kiinni ja sanotaan se oli sitten siinä. Tämä luku meidän elämästä on ohi. 

Yksiössä asumista kaksin ei tule ikävä. Puistonäkymää ja ranskalaista parveketta ehkä vähän. Tuosta ikkunasta näkyviä auringonlaskuja paljon.

Kommentit

HeidiM (Ei varmistettu)

Tämä postaus osuu syvälle. Muutan itse kolmen viikon päästä Turusta Helsinkiin ja ajatukset ovat haikeat. Pääsen poikaystävän kanssa isompaan asuntoon ja meillä on samanlainen muuttorumba menossa. Miten voi pieneen yksiöön sopia yhdellä ihmisellä niin paljon tavaraa?

Pääsemme vihdoinkin muuttamaan yhteen, mutta kyllä Turkua tulee ikävä. Täällä meni 10 vuotta ja pelkään, että Helsinki on täysin perseestä. Onneksi poikaystävä on luvannut, että jos Helsingissä on ihan kauheaa, muutetaan takaisin Turkuun. Se helpottaa. :)

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Onnea Eeva! Tämä on ihana uutinen.

HaLo

Oij, kun tuttua! Ne random-laatikot eivät tunnu loppuvan viimeisinä muuttopäivinä minnekään. Niin paljon luokittelemattomissa olevaa tavaraa on jo ihme :D Onnea Eeva uuteen kotiin, meillä oli sama juttu tänä viikonloppuna. Omassa on hyvä olla <3

pienisisko
Spin off

Oi, täällä sama rumba takana viikonlopulta! Viimeiseen muuttokuormaan kuuluu myös tuo lattianpesunjälkeinen vilkaisu siivouskomeroon/eteisen ylimpään pikkukaappiin/jääkaapin yläpuolella olevaan yläkaappiin. Ja sieltä löytyvä epämääräinen kasa roinaa kun kaikki muovikassit ja lootat on viety pois. Miten toi sama voi aina toistua? :D

SonjaKoo
Karnevaalikausi

Oi voi, tuntuu haikealta, vaikka omasta edellisestä muutosta on jo kohta kaksi vuotta. Mulla on vaan tapana aina ylidramatisoida sellaisia "End of an era" -hetkiä (vähän niinkuin Frendeissä Monican oli pakko saada Rach itkemään, kun tämän piti muuttaa pois), kyynelet vaan kuuluu muuttamiseen..ainakin minulla, on se niin ihanan kamalaa. Onnea uuteen ihanaan kotiin!

Athelas (Ei varmistettu)

Itsekin hyvästelin eilen asunnon, jossa asuin vain vuoden mutta jossa olin niin kovin, kovin onnellinen. Ja vaikka muutankin kolmen viikon päästä Prahaan, eli ei pitäisi olla valittamista, silti oli niiiiiin haikeaa lyödä ovi viimeistä kertaa kiinni. Randompussukoita tuli onneksi vain yksi - mutta ylipäätään koko omaisuuteni mahtuu 15 banaanilaatikkoon... Vähän pakkokin mahtua ;).

annemi

Onnea uuteen kotiin!

Mekin muutimme 1,5 vuoden yksiössä pyörimisen jälkeen viime talvena isompaan kotiin ja vaikka tunnelmat olivat haikeat kun muutto oli käsillä, oli uusi, isompi asunto helpotus :)

kissakehrääväinen (Ei varmistettu)

Eeva, oi Eeva, mistä näitä yksiöitä auringonlaskulla löytää? Turku kutsui helsinkiläistä, (vuokra-)asuntomarkkinat ihan mahdottomat, huh.

Kris (Ei varmistettu)

Ah, paras vaihe! Ihan hurjan paljon lopputsemppiä, onnea ja sellaista, tiedän että niitä kaikkia edelleen tarvitaan.

Haluan myös ilmaista kateellisuuteni siitä, että joku jaksaa pestä vanhan kämpän lattiat. Mulla oli keväällä ihan siinä ja siinä, että jaksoin edes imuroida...

Onnea uuteen kotiin! (Ei varmistettu)

Voih Kris, sinä olet se, jonka sotkuja sisäänmuuttaja siivoaa. Ihana Eeva (ja Eevan poikaystävä), kun pesit vanhan kämpän lattiat ja ajattelit siihen seuraavaksi muuttavaa. &lt;3

Eeva Kolu

Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Vielä riittää tehtävää - remppa ei ole edelleenkään kokonaan valmis ja nyt asutaan taas muuttolaatikoiden ja raksakamppeiden keskellä, mutta ainakin yksi asia on saatu päätökseen. Helpottaa! 

Vikalle kommentoijalle, totta kai! Olen kauhistunut siitä, että kaikki ei tee näin :O 

Vieras (Ei varmistettu)

Heh, nauratti niin tuo ilmaisu "peruutetaan mopin kanssa ulos asunnosta" :D
Törmäsin vastikään blogiisi ja olen kyllä naureskellut itsekseni useampaankin otteesseen. Sulla on hyvä ja hauska tyyli kertoilla juttuja!

Luttajotta (Ei varmistettu)

Toi on NIIN totta! viimeisenä kämpässä on nimenomaan joku akkuporakoneen laturi, keittiöjakkara tai joku hiton säilytyskori. :D

Ps. Tykkään sun blogista. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.