teloituskomppania koolla

Ostin epilaattorin. Tämä ei ole ensimmäiseni, sen ostin jo kuusi vuotta sitten. Se oli siihen aikaan epilaattoreiden kermaa, koska pinsettejä ympäröi pieni kuminen renksu, joka muka jotenkin aiheutti sen, että epilointi ei satu. Salli mun nauraa. (En nauranut. Tuskan kyyneliä itkin.)

 

Sen viuhuvat pinsetit nähtyään Annukka totesi hyi mikä telotusväline. Silloinen epilaattorini maksoi tarjouksessa 89 euroa, mikä oli opintotuella elävälle aivan hirveä summa, mutta minkäs sitä apina säärilleen mahtaa.

 

Näemmä ovat epilaattorit jonkin verran kehittyneet kuudessa vuodessa. Ekaa epilaattoriani vastaavan laitteen saa nykyään 35 eurolla. Samaisella satasella saa sen sijaan nykyään epilaattoriinsa armeijan sukellusaluksen ominaisuudet: kuusi erilaista ajopäätä, ajovalot ja veden alla toimivan laitteen.

 

 

Kovin näpsäkästi tuo uusi kojeeni (Braun Silk Épil 7) ajaa, ei katko karvoja. Kauas on tultu siitä ekasta opintotuella ostetusta. Se valo sen sijaan on ihan turha, karvavekkulit nimittäin näkyvät paremmin luonnonvalossa. Eikä se vesiajokaan hyödytä, jos ei omista kylpyammetta - juoksevan veden alla karvoja ei kunnolla huomaa, ja kuka nyt muutenkaan nykymaailman aikana kehtaa juoksuttaa vettä ylenmäärin säärikarvojen takia.

 

Mutta yksi asia ei ole muuttunut: epilointi sattuu. Helvetisti. Ihan sama mitä mainostajat sanovat. Kun karvojen juuriltaan repimisen yhteydessä puhutaan "hellävaraisuudesta", se tarkoittaa sitä, että kohta on paikat hellinä.

 

Ei auta. Kestän sen kuin nainen. Ja onneksi: mitä useammin epiloi, sitä vähemmän se sattuu.

 

(Ja juu, kauneusihanteet roskapönttöön jne. mutta säärikarvojen vapautusrintamalle en ole vielä valmis. Sori.)

Kommentit

Kaisa (Ei varmistettu)

Älkää hyvät siskot menkö tuollasia osteleen. Pelkkä ajatus saa vajoamaan polvilleen ja anelemaan armoa. Minä uskon venus gilletteen. Höylääminen ei satu eikä aiheuta pilkkujakaan oikeilla jälkihoitotuotteilla. Ja sutjakastihan ne sääret tulee ajeltua vaikka joka kerta suihkussa sillä aikaa kun hoitoaine vaikuttaa.

Eikai kukaan HULLU tuolla bikinirajoja tai kainaloita ajele? Säälin naapureita jos näin joku tekee. Kai käytätte suukapulaa tai purette nahkavyötä?

Kääk (Ei varmistettu)

Kiitos rehellisyydestä! Taitaa mun epiloinnit jäädä ajatuksen tasolle. Onko Eevalla (tai muilla kommentoijilla) kokemusta sokeroinnista? Itselläni on niin tummat ja paksut karvat, että olisi kivaa kokeilla edes kainaloihin jotain pysyvämpää kuin pelkkä höylä.

Eeva Kolu

Kaisa: höylääminen toimii varmaan joillakuilla, itse kärsin mieluummin kymmenen minuuttia ja nautin sen jälkeen 2 viikkoa sileistä sääristä kuin ajelen ne joka päivä :) ************** Kääk: kannattaa sitä kokeilla, ja fakta on kyllä se, että mitä useammin epiloi, niin sitä vähemmän se sattuu. Mutta kyllä se sattuu, vaikka noissa mainoksissa muuta väitetäänkin. Sokerointi ja vahaaminen sattuu myös, mutta kipu on sellainen nopea repäisy kun epiloinnissa se on tasaista nipistelyä :) Tietysti riippuu myös omasta kipukynnyksestä ja varmaan karvankasvustakin.

Nuppu (Ei varmistettu)

Olen Kaisan kanssa samaa mieltä. Venus my love.<3

Eeva Kolu

Nuppu: teillä on Kaisan kanssa onnekkaat geenit, jos ette tartte höyliä vahvempaa. Onnittelut siitä :)

aurinkoinen (Ei varmistettu)

Vannoin vielä kolmisen vuotta sitten epilaattorin nimeen, mutta yhtäkkiä karvat alkoivat kasvaa sisäänpäin, vaikka kuinka kuorin ja hoivasin. Näin kun tuli puheeksi, onko kellään kokemusta ja mieluiten ratkaisua karvojen piiloleikin lopettamiseen? :)

Haha Eeva, oli muuten kiva saada välillä vähän kepeämpiäkin postauksia, vaikka niistä huimasti pidänkin!

Sisko (Ei varmistettu)

Hei, kannustaisin vaan, että jos jaksaa vähän aikaa tuota kipua niin se saattaa hyvinkin oudosti hävitä. Se on melkein mystistä. Ostin epilaattorin pari vuotta sitten, ja ensimmäiset ajokerrat itkin ja purin tosissaan pyyhkeenreunaa. Hyvin nopeasti kuitenkin kävi niin, että totuin siihen, eikä se tunnu nykyään melkein miltään, vaikka olisinkin kasvattanut luonnonkauhean turkin koko komeuteensa. Haluaisin, että joku voisi antaa mulle pätevän selityksen siitä, miten siinä noin voi käydä. Tunnoton oo-o-o-o-oon. En kyllä ajele sillä muuta kuin jalat.

Eeva Kolu

Aurinkoinen: tiedän, että jotkut vannovat Skin Doctorsien asiaan tarkoitetun aineen nimeen (joka on kylläkin käsittääkseni ihan vaan apteekkialkoholia, että halvemmallakin varmaan pääsisi). Itse en tuosta tiedä, kuinkahan paljon mahtaa kuivattaa ihoa? :O Kuivaharjaus toimisi tuohon ihan varmasti, mutta se pitää sitten muistaa tehdä joka tai ainakin melkein joka päivä. Ja kiitos palautteesta. Ihan uteliaisuudesta kysyisin, että onko mun postaukset yleensä raskaita? Ihan siis mielenkiinnosta kyselen, koska saan todella usein palautteeksi "kiva lukea joskus jotain kevyempääkin" ja olen niistä aina ihan äimän käkenä, koska omasta mielestäni 80 % postauksista käsittelee kynsilakkoja, hajuvesiä ja salaatteja :D

Eeva Kolu

Sisko: entä jos on jo kuusi vuotta kärvistellyt? :D Ja siis herraisä, mäkään en uskaltais viedä tuota lähellekään kainaloita tai bikinirajaa. Säärissä on jo tarpeeksi kestämistä.

Hanna (Ei varmistettu)

Itse käytän vahaliuskoja sääriin ja bikinirajaan, Venuksen 5-teräistä höylää sitten kainaloihin. Nyt kun bikinirajavahaukseen alkaa olla tottunut, kokeilen seuraavaksi kainaloita...Saa nähdä tuleeko itku. ;) Epilaattoria en ole koskaan kokeillut, tykkään vahaamisesta (jos niin voi karvanpoistosta sanoa...) enemmän kuin höyläämisestä, sillä tulos kestää kauemmin ja kipuakaan ei ole, kun oppii oikean tekniikan. Tekisi mieli kokeilla joskus epilaattoria, mutta jos silläkään tulos ei kestä kahta viikkoa kauempaa, niin ehkä tyydyn vahaamiseen.

www.concoction.indiedays.com

Eeva Kolu

Hanna: mä käytin kanssa pitkään kylmävahaliuskoja, ne on käteviä ja suht kivuttomia. Siirryin tuohon epilaattoriin oikeastaan ihan vain siksi, että sitä voi käyttää vaikka joka päivä nyppimään pois ne yksittäiset hajakarvat, kun taas liuskoja ei viitsi "tuhlata" ennen kuin on kasvattanut kunnon turkin :D Ja se kasvatteluvaihe on niiiiiin ärsyttävä.

ei osaa (Ei varmistettu)

Oi mikä mikä Hanna on se oikea tekniikka ettei vahaliuskat satu??

Nini (Ei varmistettu)

Epilaattorin aiheuttama kipu on ilmeisesti aika henkilökohtaista. Itse aloin vasta lähiaikoina käyttämään epilaattoria, eikä se aiheuta oikeastaan mitään kipua, nipistelee vain vähän. Sitä ennen käytin kaikkia mahdollisia muita keinoja, viime aikoina enimmäkseen pinsettejä. Suosittelisin kaikille kokeilemaan pinsettejä esim. kainalokarvojen poistoon, sillä se ei tunnu juuri yhtään. Sen jälkeen myöskään epilaattoriin siirtymiseen ei ole niin suurta kynnystä, jos haluaa selvitä hommasta nopeammin . Valopinsetit on muuten ihan ykköstuote!

Haiha (Ei varmistettu)

Ostin ensimmäisen epilaattorini juuri nyt syksyllä. Minusta epilointi ei aiheuta kipua, vaikka toki ensimmäisellä kerralla, kun karvat olivat sentin mittaisia, ei se toki ihan miellyttävää ollut. Mutta ei se kyllä satu näin kolmen käyttökerran kokemuksella. Harmittaa vain, että teho kestää ehkä vain sen viikon tai kaksi, mutta koska ihoni ei missään nimessä kestä jatkuvampaa höyläystä, tuntuu tämä nyt hyvältä vaihtoehdolta.

Olen kaksi kertaa epiloinut myös kainaloni. Ekalla kerralla (kun karvat olivat aika pitkiä) se sattui aivan julmetusti, vaikka pienellä päällä ja osissa operaation suoritinkin. Toisella kerralla ei sattunut enää niin paljoa. Kainoloiden osalta olen tyytyväisempi tulokseen, sillä ne säilyvät kohtuullisen sileinä helposti pari viikkoa, jee!

Sini (Ei varmistettu)

Yai! Kiitos postauksesta! Olen nyt itse asiassa itse ostamassa epilaattoria ekaa kertaa elämässäni, koska en vaan millään höylillä saa sheivattua tarpeeksi tarkasti. Aina jää jotain kaistaleita sheivaamatta. Joka paikassa on niin huonot valot, etten nää missä on vielä karvat vielä pystyssä ja missä ei. Epilointi tuntuu sopivimmalta vaihtoehdolta. Onko jollakin suositella ihan jotain ylivoimaisen hyvää epilaattoria? :)

http://sini-brightenupmyday.blogspot.com/

Marita (Ei varmistettu)

Kuuluun niihin onnekaisiin, joilla on sen verran vaaleat ja ohuet säärikarvat että riittää kun ajelen ne höylällä 2-3 kertaa viikossa (samalla kun käyn suihkussa). Omistan itsekin tuon Braunin Silk Épilin, ja olen vieläpä juuri niin hullu että käytän sitä nimenomaan bikinrajan karvanpoistoon. Jotenkin sitä kipua kestää paremmin kun tietää ettei tarvitse epiloida kuin kahden viikon välein. ;)

Inari (Ei varmistettu)

Sain epilaattorin vuosi sitten jouluna lahjaksi kun sitä oikein toivomalla toivoin...kerran kokeilin sitä 5cm alueelle mut en pystynyt enempään...nyt vaan oottelen sitä päivää kun uskaltaisin kaivaa sen kätköstään...

kiira123@gmail.com (Ei varmistettu)

Pysyvin tapa päästä karvoista eroon on tietenkin valoimpulssihoito, mutta sen ollessa niin tuhottoman kallista, olen käsitellyt sillä vain tiettyjä pieniä alueita kropastani. Kaikkeen muuhun käytänkin höylää, epilointi ei ainakaan itselleni aiheuta kuin sisäänpäinkasvaneita karvoja, punaisia näppyjä ja tuhottomasti kipua.

Nna (Ei varmistettu)

minä luotan kotisokerointiin silloin, kun haluan höylättyä siloisempaa jälkeä. youtubesta löytyy ohjevideoita kun hakee "home sugaring" tms.. käytän itse "sokeriklönttimenetelmää" (sellaista venyteltyä vähän kuin kovaa purkkaklönttiä, niin kuin kunnon sokeroinnissa), en tykkää sotkea löysällä sokerimössöllä ja kangaskaistaleilla. sokerimassa on helppo tehdä mikrossa, siihen tulee vain sokeria, vettä ja jotakin sitrusmehua.

Vee (Ei varmistettu)

Olen kokeillut sekä epilaatiota että vahaamista ja olen henkilökohtaisesti ja ehdottomasti sitä mieltä, ettö vahaaminen sattuu vähemmän. Se on myös kertainvestointina paaaljon pienempi, eli aluksi suosittelisin kokeilemaan sitä, mutta makunsa toki kullakin. Itselleni ei tulisi enää mieleenkään ajella sääriä muuta kuin äärimmäisessä hätätapauksessa, vahaamisella kun saa sileät sääret kahdeksi viikoksi ja ajelemalla puoleksi päiväksi...

aurinkoinen (Ei varmistettu)

Hmm, enpä taida uskaltaa tunkea iholle kuuluisaa Skin Doctorsiakaan :D päivittäinen kuivaharjaus voisi toimia joo, oon vaan hyvin huono ylläpitämään päivittäisiä rutiineja. Voisi yrittää, kiitos! Ja tuosta postauksien raskaudesta, vaikka aiheet ei itsessään olisikaan raskaita, omat kokemukset assosioi ne monen (tai ei niin monen) mutkan kautta muistoihin, unelmiin tai ongelmiin, joita ei ole vielä kyennyt ratkaisemaan. Esim. minne katosi päivät- postaus sai itkemään jo otsikossa ja biisi soi päässä koko päivän :D Ne vaan osuu omiin herkkiin kohtiin, niin joutuu läpikäymään kasan tunteita, mikä on raskasta. Ja vapauttavaa.

minde k (Ei varmistettu)

Kuulostaa aika hurjalt tuo epilointi, olen sitä monesti miettinyt, mutta koska omaan heikot ja vaaleat säärikarvat sekä todella alhaisen kipukynnyksen, olen mennyt vain höyläämällä tähän mennessä. Kiinnostaisi kyllä käydä sokeroinnisa nyt kesää varten, sen avulla sääreni voisivat olla sileät jopa useamman viikon kun höylätäkin tarvitsee vain viikon välein. Toivotaan ainakin :)

Kaoka (Ei varmistettu)

Minä taidan olla ihan friikki kun kykenen epiloimaan kainalot, mutten sääriä! :D
Siis se kipu sääriluun päältä ajeltaessa on jotain ihan sanoinkuvaamatonta, ei vaan pysty. Sen sijaan kainaloissa epilointi tuntuu jopa lähes miellyttävältä, eikä juurikaan satu. Johtuneeko sitten siitä, että olen koko ikäni ennen epilaattorin hankintaa nyppinyt kainalokarvoja pinseteillä :P

En nyt mene suosittelemaan, mutta kipuherkimmät ovat ilmeisesti "treenanneet" epilointia emla-voiteen turvin.

Laura (Ei varmistettu)

haha, kohta on paikat hellinä.. ei houkuta kokeilemaan :)

tiina (Ei varmistettu)

Heips, pitäiskin taas epileerata! Itse käytän kainaloihin laiskana ollessani höylää (tai en mitään...), mutta viitseliäällä päällä epilaattoria. Minusta niiden lomittainen käyttö tuo muutenkin ehkä parhaan lopputuloksen, höylähän myös kuorii ihoa. Vinkki 1: Karva ei saa olla liian pitkää, silloin sattuu enemmän. Vinkki 2: Itse torjun epätoivottavat punoitukset yms. käyttämällä apteekin desinfiointiainetta välittömästi ennen ja jälkeen epiloinnin, puhdistan myös itse laitteen (vuosia vanha Braun) aina käytön jälkeen huolella. Vinkki 3: Epiloinnin jälkeen ihoa rauhoittaa tuoksuton kosteusvoide ja sen imeydyttyä vielä päälle joku lempeä talkki (esim. Hauschka). Bonus eli lohdutus: kyllä siihen vaan tottuu :-)

tiina (Ei varmistettu)

... ja vielä lisäys edelliseen: Kokemuspohjalta uskoisin kyllä, että eri ihmisillä on erilaiset kipukokemukset ja vielä kehon eri alueilla eri tavoin. Ei kai meidän kannata kuitenkaan kohtuutonta itsekidutusta harrastaa moisten, vaikkakin ärsyttävien, karvojen takia :-) Kesää odotellessa...

Elina (Ei varmistettu)

Itse olen hiljattain opetellut sokeroinnin saloja. En ollut koskaan sitä kokeillut missään hoitolassa, vaan tutkiskelin itsekseni netistä löytyviä videoita ja keskusteluja. Homma vaatii vähän harjoittelua, mutta kyllä oli mahtava tunne nyhtää juurineen kaikki kainalokarvat :D Mulla on varsinkin kainaloissa tosi voimakas karvankasvu; jos sheivaan aamulla, on illalla jo sänki. Siksi on niin mahtavaa, kun kainalot ovat vielä viikonkin jälkeen sileät. Sattuihan se, paljonkin, mutta oli sen arvoista. Ja kyllä se harjoittelua vaatii, välillä oli usko loppua, kun molemmat kädet, toinen kainalo ja lavuaari olivat tahmean sokerin peitossa.

Haller (Ei varmistettu)

Heh, minusta epilointi on melko kivutonta, aluksi vähän nipistää, mutta hetken päästä ei tunnu enää miltään. Itse epiloin myös bikinirajan ja täytyy myöntää: se sattuu. Mutta ei niin paljon, että ottaisin mieluummin sheiverillä vedellyn sängen.

Ja niistä sisäänpäin kasvaneista karvoista, ne välttää mielestäni parhaiten sutimalla ihan vaan perus nelikyt volttista viinaa vanutupolla sääriinsä heti epiloinnin jälkeen ja kuivaharjausta seuraavina päivinä.

Ja huom! Kosteusvoidetta EI saa laittaa epiloinnin jälkeen, se tukkii ihohuokoset ja aiheuttaa siten tulehduksia ja niitä sisäänkasvaneita kavereita.

Catti (Ei varmistettu)

Itse ostin epilaattorin viime kesänä. Se on ihan huippu. Minusta kipu ei ole kovaa, muuta kuin bikinialueella, haha, joo, pystyn siihenkin! :D Ja siis nyt kun kerran erehdyin sheivaamaan terällä, eh, en kestä sitä sänkeä, en missään. Epilaattori on niin paljon parempi siinä, miltä sen jälkeen tuntuu. Eli pieni kipu siitä hyvästä, että olo kestää todella hyvänä viikon ja toisenkin! :)

jalcl_231@hotmail.com (Ei varmistettu)

Mina otan epilaattorilla kaikki karvat pois ja nakojaan kipukynnykseni on aika korkea, silla se ei ole koskaan sattunut, vahan vain nipistellyt. En voi sheivata laisinkaan, silla iho arsyyntyy siita todella paljon ja kaikki ne karvamonjat aiheuttaa hilittoman arsyyntymisreaktion ihossa. Kainaloissa ja saarissa ei kasva karvat koskaan sisaanpain, mutta bikinirajassa silloin talloin, tosin tahan on auttanut, kun puhdistan ihon antiseptisella luoksella epiloinnin jalkeen ja kuorin ihon hanskoilla tai juuriharjalla ennen suihkuun menemista joka kerta. Eilen huomasin, kun vietin hemmottelukotikauneushoitolailtaa, etta jatkuva epiloiminen on vihdoinkin tuottanut tuloksia eli vahva ja todella nopeasti kasvava, tumma karvoitukseni (kiitos isan ihmissusigeenit) esim. kainaloalueilla on muuttunut todella hennoksi ja vaaleammaksi ja bikinirajalla ja saarissa karvankasvu on loppunut joistakin kohdilla kokonaan.

Alva (Ei varmistettu)

"...sukellusaluksen ominaisuudet: kuusi erilaista ajopäätä, ajovalot ja veden alla toimivan laitteen" :D

Mä ostin epilaattorin muistaakseni joskus lukioikäisenä, ja parin kokeilukerran jälkeen se jäi kaappiin pölyttymään, koska se oli muka liian vaivalloista. Nyt, lähes 10 vuotta myöhemmin, olen löytänyt laitteen uudestaan ja epiloin säännöllisesti sekä sääret että kainalot, koska iho ei yksinkertaisesti kestä höyläystä niin usein kuin olisi tarvis. Säärten pienen nipistelyn kyllä siedän, mutta kainalot, auts :/ Hammasta purren, kaipa se kipu joskus helpottaa kun siihen tottuu! Mutta lopputulos on loistava, eikä enää tarvitse kärsiä sängestä, joka puskee jo seuraavana aamuna ilmoille.

jennie (Ei varmistettu)

Joo kyllä epilointi on ehdoton, kun tosiaan on tälläiset "ihmissusigeenit" (eli jalcl_231 et ole yksin :P). Alkuunhan se sattui aivan mahdottomasti, mutta kun köyhä oli kalliin laitteen hankkinut, oli pakko käyttää :) Enää ei satu ollenkaan mistään, on vain melkeinpä miellyttävää, ja karvankasvu on selkeästi hidastunut ja karvat ovat hennompia. Muutama kuukausi sitten ostin uuden epilaattorin, ja kyllä mun mielestä se vain on miellyttävämmän tuntuinen. Ehkä mä vaan oon niin tunnoton?? :D No juu, mutta höyliä on vielä kaapissa sen varalta, että tuleekin joku yllätysmeno, eikä ehdi epiloimaan.

former monkey (Ei varmistettu)

Hmm... koskaan en oo käyttäny epilaattoria, mutta vahaillu sitäkin enemmän. 1,5v sitten aloin käymään hoitolassa sokeroinnissa ja karvan kasvu on hidastunut (ja karvat ovat vähentyneet) huomattavasti. Mutta itselle tärkeintä on ettei sokerointi satu ja se on aika luonnollinen tapa verrattuna myrkkyvahoihin.

iinuska (Ei varmistettu)

Taidan olla vähemmistöä Kaokan kanssa, täälläkin epiloidaan vain kainalot. :D Ei tosin kivun takia, en vain jaksanut sisäänkasvaneita karvoja säärissä, eikä se ollut mikään maailman nopein operaatio muutenkaan (kainaloissa menee jälkihoitoineen yms. yhteensä ehkä viisi minuuttia). Ja mulla se apina-/ihmissusiosasto on nimenomaan kainaloissa. Mutta ah, nyt muutaman kuukauden epiloinnin jälkeen muutoksen huomaa jo: karvankasvu on hidastunut ja vähentynyt, eikä sheivauksen jälkeen (käytän höylää myös pari päivää epiloinnin jälkeen, ihan keskeltä kainaloa en vielä pysty epiloimaan) tarvitse huolehtia varmaan tuplasti niin pitkään aikaan kuin ennen. Oma vinkkini tuskaan: epiloi toisella kädellä ja venytä ihoa toisella, sattuu huomattavasti vähemmän!

niunau (Ei varmistettu)

Itsellä on aikeissa epilaattorin osto ja olen harjoitellut nyppimällä yksittäisiä karvoja pinseteillä :-D Tuli huomattua, että mulla ihan kaikista eniten sattuu nilkoista nyppiminen. Siihen kipuun en ole tottunut vieläkään, vaikka kainalot ja sääret menee jo rutiinilla. Nimimerkille tiina kiitosta vinkeistä.

Ninni (Ei varmistettu)

Itse epiloin vain sääret, sokeroinnilla hoidan kainalot ja bikinirajat. Hätätapauksessa käytän miehen partavaahtoa ja miesten gillette teriä jotka voittaa naisten ihan kuus-nolla! Karvat on aina helpompi teloittaa mitä lyhyempää se on. Omassani epilaattorissa on tuollainen hassu pää joka lieventää sitä kipua:http://www.muchalltons.co.uk/images/MCK2BA5FCK.jpg Noissa päissä on huimia eroja ja niitä kannattaa testata kaupassa (ilman sitä virtaa tietty) iholla. Osa tuntuu jo valmiiksi siltä kuin piikkilankaa iholla vetäisi. :S

Sonja (Ei varmistettu)

Kerronpa teille jotain yököttävää.

Minulla on voimakas karvankasvu, todella paksut karvat ja alhainen kipukynnys. Epilointi tuntuu siltä kuin olisin kuolemassa, vahaus kotikonstein ei koskaan poista kaikkia karvoja (ammattilaisen työstä en ala maksamaan) ja höylätessä karvat ovat näkyvissä jo illalla jos olen aamulla ajellut.

Kesäisin ajelen siis päivittäin, mutta talvella. Tämä on se yököttävä kohta. Olen joskus vähän karvainen. IIIIIK!

ps. Tämä oli sarkasmia.

Maian (Ei varmistettu)

Täälläkin yksi ikuinen karvojen kanssa taistelija ja epilaattori ollut käytössä muutaman vuoden. Tosin säärien ajelusta jouduin myös luopumaan sisäänkasvaneiden karvojen takia eli epiloin vain kainalot, joiden kohdalla kipuun kyllä tottui aika äkkiä. Haaveissa siinsi (liian kallis) valoimpulssihoito...

... mutta OLEN PELASTUNUT!! Ostin alehinnalla kotikäyttöisen valoimpulssilaitteen (Silkn Sensepil) vähän sillä mentaliteetillä, että jos siitä on edes JOTAIN apua, olen valmis maksamaan siitä. SE TOIMII!!!!! Säärikarvojen kasvu on vähentynyt kertakaikkisen oleellisesti eivätkä koipeni ole koskaan olleet näin sileät! Olenkin pohtinut missä tätä ilosanomaa voisi julistaa (valitsin näköjään Eeva sun kommenttiboksin :D ). Olen ihanteellinen käyttäjä tuolle vempaille, eli karvat on tosi tummat mutta iho perussuomalaisen vaalea. Vaaleille karvoillehan tuo ei käsittääkseni tehoa. Mutta jos täytät kriteerit (mitä vaaleampi iho ja tummemmat karvat sen parempi) niin suosittelen lämpimästi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.