terveissi turust

Tiedättekös, täällä on aika jännä meininki ('täällä' tarkoittaen elämää). Olen saanut monta erittäin hyvää opetusta tällä viikolla. Jaan ne nyt teillekin.

 

Kannattaa:

 

- tiedostaa oma arvonsa

- uskoa siihen, että tjaa ehkä mä osaankin jotain ja oho ehkä mä oonkin ihan hyvä

- asettaa päämääriä ja ajatella isosti, vaikka sitten ihan vaan vähäsen ja salaa

- opetella näkemään ne ihmisistä tutuimmatkin uudestaan ihmisinä, ei niissä rooleissa, joihin olemme heidät oman päämme sisällä asettaneet - saatat yllättyä (kehittelen tällä hetkellä eräänlaista ihmissuhdeteoriaa. Lupaan esitellä sen tulevaisuudessa jossain kansalaisopiston self help -seminaarissa, mulla on kaavioita ja kaikkea!)

- vapautua omista jumiutuneista ajatuskuvioista noin niinkuin yleisemminkin

- käyttää kirkkaanpunaista huulipunaa

- syödä Tintån suklaakakkua

 

Ei kannata:

 

- nähdä ihmisiä vain kaksiulotteisina olentoina ja vain itsensä kautta, vaikka se onkin helpompaa

- ostaa Stockan Herkun valkosuklaamoussea (maistuu voilta)

- mennä ihan hämilleen, kun joku moikkaa vessassa (sori, sinä mukava tyttö!)

 

Ja niin tietysti: Turku kohtelee hyvin. Paras ystäväni ja yksi ihana mies ovat muuttaneet samaan kortteliin. Meidän lähikuppilassa soi tosi hyvä musiikki ja samppanjapullon saa reilulla kolmellakympillä. Kämpillä ei ole nettiä, minkä vuoksi saan roikkua päivät pitkät kahviloissa, koska ne on nyt mun työhuone. Ja sehän tarkoittaa sitä, että minulla on hyvä tekosyy olla koko ajan pienissä kofeiinihuuruissa, minkä sallin itselleni yleensä vain lomilla. Eli olen oikeastaan samaan aikaan töissä ja lomalla. Ihanteellista!

 

 

Eilen oli aihetta juhlaan, mutta kämpillä ei ole vielä huonekaluja. (Paitsi työpöytä, jonka tein omenalaatikosta.) Mutta mitäs pienistä, muuttolaatikosta saatiin oiva pöytä, astiapyyhkeestä pöytäliina, ja kuohuvahan maistuu aina yhtä hyvältä, istui sitten lattialla tai tuolilla.

 

Tässä saattaa käydä niin, että en lähde täältä enää ollenkaan.

Kommentit

Min (Ei varmistettu)

Oon tänä vuonna seikkailut vähän siellä sun täällä ja eilen muutin nyt sit lopullisesti (no, ainakin tän vuoden loppuun saakka) takaisin Turkuun. Turku on kyl ihana! Kivaa, että säkin tykkäät!

Anna-Kaisa (Ei varmistettu)

Ihana kirjoitus. jälleen! :) Kiitos ihanasta blogista, ja ajatuksista. x

bubbadui (?) (Ei varmistettu)

siis onko turku palannu ihan kokonaa kuvioihi eikä vaa kyläilykkääksi??!! en tajuaaaaa

L (Ei varmistettu)

Oletko siis muuttamassa takaisin Turkuun vai mitä kummaa? Anyway, kiitos jälleen ihanasta postauksesta!

Eeva (Ei varmistettu)

Min: tykätä on lievä sana, mitä tulee minun ja Åbon suhteeseen :D onnea hyvästä valinnasta!******** Anna-Kaisa: voi sentään, kiitos sullekin!******** bubbadui ja L: ei kun elämä meni jännästi ja ihanasti ja mulla on nyt kakkoskoti Turussa! Mutta tämän viikon jälkeen tuntuu taas, että pitää alkaa järjestellä asioita siihen suuntaan, että kunhan koulut on käyty niin se oliskin taas ykköskoti... Oi autuutta!

Roosa (Ei varmistettu)

hei, tykkään kyllä kovasti näistä sun turkuhypetyksistä (kun ne on samalla aina elämäonihanaahypetyksiä, parasta!), mutta: onko sun mielestä tampereella yhtään mitään kivaa tai hyvää asiaa? jos on, niin olisi kiva tietää :)

t. uusi ja vähän hukassa oleva tamperelainen

Eeva (Ei varmistettu)

Roosa, kyllä tämän blogin historian aikana on tosi paljon kehuttu tamperelaisiakin paikkoja, mutta riippuu varmaan lukijasta mihin kiinnittää huomiota ;) yhteenvetona, mun mielestä tampereella parasta on kirppikset, teatterit, munkkirinkilät, Piemonte, Bertha, Inez, La Famille, Niagara, 4 vuodenaikaa.

paerrae (Ei varmistettu)

Hei ei mittää, olit todella suloinen hämilläsikin. Etkä suinkaan ainoa, jota hämmensi, mitä minäki nyt silleen menen höpöttämään kivoille bloginpitäjille, kun ne piipahtaa vessaan... Btw, myös voisilmäpeliä on huippu, en vaan voi lukea sitä, kun tulee aina nälkä!

terv. mukava tyttö vessasta

Tiu (Ei varmistettu)

Ihanaa, että olet palannut (ainakin osittain) Turkuun! Se tietää lisää Turku-tarinoita - me likes!

Nimim. istun juuri jasminteellä keittiönpöydän äärellä ja katson Tuomiokirkkoa ja syysväreissä jo vähän koreilevia jalavia. Turku - sydämeni valittu <3

Jou (Ei varmistettu)

Tuore turkulainen on tolkuttoman tyytyväinen elämäänsä täällä, kiitos vaan sinunkin.
P.S. Huomasin eilen, että olet esiintynyt Hitchcockin filmissä. Miten jännittävä elämä sinulla onkaan!
http://www.gonemovies.com/www/wanadoofilms/thriller/VertigoMarjorie.jpg
;)

Maria (Ei varmistettu)

Nyökkäilen täällä sun ihanan postauksen kaikille kohdille. Tintån suklaakakulle myös, se on ihana, vaikkakin liian suuri, jos se on suklaakakulle mahdollista ;) Täällä siis toinen Turku-fiilistelijä, jonka haaveena on joskus katsella Aurajokea keittiön ikkunasta. Toistaiseksi Aurajoelle on vielä keittiöstä matkaa 2 kilometriä. Blogisi on ehdottomasti paras lukemani <3

S (Ei varmistettu)

Lopettakaa, en kestä! Tulee hirveä ikävä kotikaupunkiini Turkuun (ja nuoruuteen)!
Ei vaan, jatkakaa, elämä on ihanaa ja ikävän tunne myös; se on suuri, kaunis tunne.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.