Tervetuloa, ota omppu

Kaikki mitä rakastin

Näin syksyisin (edelleen kieltäydyn puhumasta talvesta, koska uskon sitkeästi, että kyseessä on vain väärinkäsitys) yksi lemppariasioitani ovat ne täysin yllättävissä paikoissa vastaan tulevat omenaämpärit, joihin on liitetty lappu, jossa lukee saa ottaa, ole hyvä tai omena päivässä pitää lääkärin loitolla.

Tänään tarjoan teille virtuaalista omenakoria ja toivotan teidät tervetulleeksi Kaikki mitä rakastin -versioon 4.0. Toivottavasti maistuu, tai ainakin rouskuu.

Kerroin taannoin teille olevani hieman sormi suussa blogin kanssa, enkä oikein tiennyt, mitä tehdä. Joten kysyin teiltä.

Sain kuulla esimerkiksi, että blogissa turhinta ovat tyylijutut, leffajutut ja koirajutut, ja että blogissa tärkeintä ovat tyylijutut, leffajutut ja koirajutut. Sisustusjuttuja ja kuvia on aivan liikaa, kun taas liian vähän on sisustusjuttuja ja kuvia. Alkaa muodostua kaava: kaikesta tykkää joku, kaikkea pitää joku turhana tai ärsyttävänä.

Mutta siitä kaikki olivat yhtä mieltä, että blogia ei saa ajaa liian ahtaaseen kategoriaan tai muottiin. Tämä on hassua, koska itselläni on nimenomaan ollut sellainen olo, että blogi (ja sen myötä minä) on ajautunut hyvinkin ahtaaseen muottiin, josta on vaikea enää poiketa. Sen myötä kynnys kirjoittamiselle kasvaa. Joskus kun olisi ihan vain hauskaa tehdä kollaasi unelmien lampuista, hehkuttaa hyvää ripsiväriä tai läväyttää tiskiin sata skumpanjuontikuvaa ilman sen ihmeempiä lätinöitä. Ylianalysoivan kirjatoukan lisäksi olen nimittäin ihan yhtä lailla se tyyppi, joka rakastaa nättejä vaatteita ja toimivia kasvorasvoja. 

En ole tehnyt suunnitelmaa siitä, mitä blogi vastedes pitää sisällään. Ajattelin kirjoittaa jatkossakin siitä, mitä mieleen pälkähtää, mutta ehkä tästedes astetta vapaammin. Pääpaino tulee varmasti yhä olemaan elämän iloissa ankeuksien sijaan. Blogi ei ole muuttumassa sisustusblogiksi, kirjablogiksi, ruokablogiksi tai tyyliblogiksi vaan on edelleen vähän niitä kaikkia. Kaupallisia yhteistyökuvioita tulee varmasti olemaan, samalla idealla kuin tähänkin asti - ei liikaa, ja vain hyviä juttuja. Tiedän, että fiksuina lukijoina ymmärrätte, että firmaa ei pyöritetä silkalla rakkaudella. 

Ai niin, mutta tiedän kyllä yhden jutun, joka on jatkossa eri lailla. Tämä uusi, vähäsen värikkäämpi ulkoasu. Ihan vain siksi, että välillä pitää vähän tuulettaa, vaihtaa verhot ja tarjota naapureille omppu.

Kommentit

Hosuli
Hömppäblogi

Vapaudelle peukku! Just hyvä. :)

Pouniko (Ei varmistettu)

En tullut kommentoineeksi tuolla aiemmin kun kysyit kehittämisideoita, lähinnä siksi että noin 150 ihmistä oli ehtinyt ennen :)
Mielestäni blogissasi on parasta hauska ja älykäs kirjoitustyylisi. Nautin siitä aiheesta riippumatta. Siitä kun et luovu, niin olen varma, että hyvin menee myös tulevaisuudessa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mutta ethän menetä Eeva aitouttasi sillä monesta suositusta blogista on tullut
tänä päivänä markkinakanava.Silloin menetetään jotain todella olennaista.

Minäkin komppaan Pounikoa. Melkein ihan sama mitä kirjoittaa, sillä tekijän omatyyli on lukijalle tärkein. Se muuttuu ja kasvaa ihmisen myötä. Lukija joko kasvaa mukana tai muuttaa uuteen osoitteeseen. Kurkistus toisen maailmaan ja ajatuksiin on kai se, mikä meitä ihmisiä tähän ajaan :)!!

Vierailija (Ei varmistettu)

kerrot vaan omasta elämästäsi yhtä hauskasti kuin aiemmin, oli aihe sitten mikä vaan niin uskon että kiinnostaa meitä:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Juuri näin kuin sanoitkin! Julkaisukynnys matalaksi ja näppis laulamaan!

Mirkka (Ei varmistettu) http://cinnamonsweetlifeblog.blogspot.fi

Kannatetaan. Kaikesta maan ja taivaan väliltä juttua jatkossakin!

tiippa (Ei varmistettu)

Tyylisi kirjoittaa on aivan hurmaava. Oli aihe Pariisi, omppu tai remontti, kaiken luen ilolla ja hymy huulilla. Tapasi kirjoittaa blogiin etenkin asioiden positiivisista puolista, piristää varmasti monen lukijan päivää!

Vierailija (Ei varmistettu)

Peukku tälle, juuri näin Eeva! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tykkään blogistasi just tällasena. En ole koskaan joutunut pettymään postaukseen, sillä kirjoitat aiheesta kuin aiheesta älykkäästi ja hauskasti. Leffa- ja sisustusjuttuja luen mielelläni, mutta kaikki sekalaishöpötysskumpanjuontijutut on ihania myös. Keep up the good work!

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Täällä on myös yksi ylianalysoiva bloggaaja! Välillä tuntuu että että on oman itsensä ja bloginsa pahin vihollinen kun kaikesta vääntää liian vaikeaa. Paljon paljon intoa ja puhtia tuleviin blogikirjoituksiin - sinun juttusi ovat niitä parhaita asioita näinä koleina syyspäivinä. Tai oikeastaan milloin vain.

Essi Juulia
kissa vieköön

Aivan ihana uusi ulkoasu! Jatka tällaisella linjalla, Eeva! :) Blogin sisällöstä taasen, on ihanaa pystyä lukemaan blogia, jossa on kaikkea. Itselläsi on niin kiinnostava tyyli kirjoittaa että sekä tyylijutut, leffajutut että koirajutut ovat kaikki yhtä mielenkiintoisia. Tämä sinun blogisi on tällainen elämänmakuinen ja monimuotoinen, katkelmia ajatusvirrasta. Ei ole mitään, jota ainakaan pitäisi karsia tai jättää pois! :)

Hanna E. (Ei varmistettu)

Voi Eeva, mun mielestä yksi parhaista asioista tässä blogissa on se, että sen avatessa ei ikinä tiedä mihin maailmaan hyppää. Tietyillä bloggaajilla jo ennen sivun aukeamista tietää mitä sieltä tulee esiin (nellykollaasi-päivänasu-aamupala/lounas/päivällinen), tai muuten osaa aavistaa jo valmiiksi mistä tekstit kertovat. Mun mielestä sun blogissa on ihan mahtavalla tavalla säilynyt tuoreus ja yllätyksellisyys, ja sen takia mä palaankin tänne kerta toisensa jälkeen. Mun oma elämä on tällä hetkellä aika yllättävää ja muutenkin sekaisin (mikä on toki suurimmaksi osaksi positiivinen asia ja täysin itseni aikaansaannosta eli olen päättänyt olla valittamatta :D), ja mun välillä niin epävarmaa mieltä tällaiset "sekalaiset" asiat kuten sun blogi kovasti lohduttaa - aina ei tarvitse olla niin suunniteltua tai johdonmukaista. Älä siis vaan ala rajoittaa itseäsi, vaan kirjoita poskelle lätsähtäneestä lumihiutaleesta, lempipyyhkeen nukkaantumisesta kuivausrummusta tai junassa nähdystä vanhasta rouvasta ihan niin kuin ennen. Toivoo eräs, joka pitää tästä tyylistäsi kovasti. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Sulle sopii todella hyvin tälläinen blogi missä on kaikkea, koska osaat kirjoittaa aivan todella osuvasti/hauskasti. Oon varmaa ensimmäinen kuka tästä mainitsee?(; Hiiteen kategoriat. Jatka samaan malliin!

Tiina - Fanni ja Kaneli (Ei varmistettu) http://www.evitalehti.fi/blogit/fanni-ja-kaneli

Kannatetaan täälläkin! Juuri ihaninta on juttusi vähän kaikesta, aina kuitenkin sun omalla otteella ja tutulla tyylillä.

Oli muuten kiva tavata Glorian Blog Awardseissa. Ja onnea tunnustuksesta!

Sannamaija (Ei varmistettu)

Voi kun ois mulla omenapuu, niin voisin tuoda sulle sangollisen omenoita kiitokseksi kirjoituksista!

"Mutta siitä kaikki olivat yhtä mieltä, että blogia ei saa ajaa liian ahtaaseen kategoriaan tai muottiin. Tämä on hassua, koska itselläni on nimenomaan ollut sellainen olo, että blogi (ja sen myötä minä) on ajautunut hyvinkin ahtaaseen muottiin, josta on vaikea enää poiketa. Sen myötä kynnys kirjoittamiselle kasvaa. Joskus kun olisi ihan vain hauskaa tehdä kollaasi unelmien lampuista, hehkuttaa hyvää ripsiväriä tai läväyttää tiskiin sata skumpanjuontikuvaa ilman sen ihmeempiä lätinöitä."

Luulen että ymmärrän mitä tarkoitat - ahdistava "muotti" voi olla sekin että "Eevalla on aina jotain niin syvällistä sanottavaa arjen pienistä sattumuksista" - mutta väittäisin kyllä, että todennäköisesti teet noista rajoista pääsi sisällä ihan turhan tiukat. Mun mielestä nimittäin kollaasi unelmien lampuista, hyvän ripsivärin hehkutus tai sata skumpanjuontikuvaa ilman selostuksia olisivat ihan yhtä lailla niin tätä blogia kuin kaikki tää muukin! Että jos niiden oli tarkoitus edustaa jotain sellaista, minkä et koe blogiasi kohtaan muodostuneisiin odotuksiin sopivan, niin pieleen meni. :) Ihmiset tykkää susta hei, se on lopulta niin simppeliä, ei silloin voi mennä pieleen edes Nelly-kollaasilla!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaikkein parhaista jutuista täällä näkee, että ne on kirjoitettu fiiliksellä, ei kaava kainalossa. Eli jatka samaan malliin! Blogisi valaisee päivän kuin päivän, oli aihe mikä tahansa :)

Vierailija Emilia (Ei varmistettu)

Anna mennä, nyt koitti vapaus :D Tykkään kaikesta mitä kirjoitat ja voisin kuvitella että suurin osa tämän blogin lukijoista tykkää samoista asioista kuin säkin: näteistä vaatteista, naamarasvoista, ripsareista, skumpan juomisesta hyvässä seurassa ja ihanista lampuista!

Sen verran täytyy tunnustaa, että on ehkä vähän ollut ikävä sun päivän asuja, tykkään meinaan sun tyylistä kovasti :) Millekään leimaamiselle tai kategorisoimiselle ei ole sun blogissa tarvetta, yllätysmomentti kunniaan!

P.S. oot ihana :)

lelkola (Ei varmistettu)

Mie oon ihan ehottomasti sitä mieltä, että teet sellasta blogia mistä ite tykkäät. Lukijat tulee siinä sivussa.
Sitä paitsi, sie oot semmonen esteetikko ja visualisti sekä kirjotat kaikesta ihanalla, kiinnostavalla tavalla, että uskoisin, että saisit vaikka kaatopaikalla käynnin kuulostamaan jotenkin mahtavalta sellaisella ranskalaisella tavalla suomalaisin maustein! (Tulipa pitkä virke. Toivottavasti se on edelleen ymmärrettävä!) :)
Mut siis miun pointti on se, et sie oot tosi ihana! Toivottavasti et ikinä lopeta bloggaamista :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.