Tiistaihommia

Valo lisääntyy ja lumi vähenee, puroja vaan väistelen jalkakäytävillä soli soli puli puli. Tuntuu jo ihan... uskaltaako sitä sanoa ääneenkään... no, jos nyt kuiskaan ihan hiljaa:

keväältä.

Sen tietää siitä, kun korko porautuu hiekotussoraan ja ensi reaktio on JEE!! eikä hitto, taas pitää mennä vaihdattamaan korkolaput.

Hain kotimatkalla mukaan salaatin yhdestä lähellä sijaitsevasta paikasta, jonka nimeä en vieläkään tiedä. Seinässä lukee Cotelette et Caviar, ovessa Four Seasons. No, oli nimi mikä tahansa, paikka on ihana ja huhujen mukaan siellä on huikean hyvää tiramisua.

(Salaatti ei totta puhuen ole kovinkaan erikoista, mutta haenpa sitä silti, koska olen niin haltioitunut siitä ajatuksesta, että minulla on lähideli.)

Nappasin mukaani Net-a-Porterin uuden printtilehden Porterin. Lehti oli täynnä ihania ja inspiroivia naisia (Jenna Lyonsin life lessonit ja ikuisesti ihana Uma Thurman, esimerkiksi).

Ja kansiotsikko lupaa: Spring's strong, sensual new look. Sopii mulle, kiitos! En jaksakaan enää kukkakedoilla kaavuissa haahuilevia keijukaisia. 

Radio Helsinki soitti kahden tunnin ajan pelkkää Beyoncéta ja Jay-Z:ta, sain ihan parhaan tyypin kylään ja jääkaapista löytyi valmiiksi viilennetyt valkkaripullon jämät. Elämä voi olla ihmeen kivaa ihmeen helposti. Ihan tällee tiistainakin.

Kommentit

Aisha J
Aisha

Uma Thurman on ihana. Ja niin oli tämä kirjoituskin. Aikas hieno tiistai :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Elämä on parasta!

Eeva Kolu

Sinäpä sen sanoit! 

phocahispida

Tänään lauloivat linnut, juurikin keväisesti. Se ja tämä sekä muut kivat postaukset muistuttivat siitä, että vaikka tänään oli hurjan kiireinen ja etukäteen hieman ahdistavakin päivä, heti huomenna voi olla ihan mahtavaa. :)

http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/02/11/paivia-joiden-ajatteleminenkin-vasyttaa/

Eilisen lupaukset

Näin otsikon "tiistaihommia" ja kuvan paljaasta jalkakäytävästä, ja ensimmäinen ajatus ennen kuin avasinkaan kirjoitusta oli, että "ei vielä ", kun ei se talvi vielä ole alkanutkaan. Ei sen silti huhtikuulle tarvi jatkua. Mutta ainakin pientä pakkasta on luvattu ensi viikoksi, josko vielä kerkeisivät hiihtämään...

Eeva Kolu

Mä tilaan ikuisen kesä-syksy-kevät-kesä-kierteen. Talven vois niin heivaa kuuhun!

I May Say (Ei varmistettu)

Kävelin tänään vähän ennen viittä ulkona. Jossain vaiheessa tajusin, ettei ollut vielä pimeetä. Siis työpäivän jälkeen oli vielä valoisaa! Ei haitannut harmaus ja loska, vaan valo voitti. Niin huikeaa, että selvisin taas yhden pimeän kauden läpi.
Ikäväkseni ole huomannut, että se pimeys iskee päälle pahemmin vuosi vuodelta.
Mutta nyt se on taas selätetty! Jee!

Eeva Kolu

Sepä se pitää muistaa - vaikka se tuntuu vuosi vuodelta pahemmalta, se menee myös joka vuosi ohi! 

Vieno (Ei varmistettu)

Siis se salaattibaari on musta maailman typerimmin nimetty (Four Seasons, kuinka originelliä), mutta jos tiskin takaa tummasilmäinen herra tervehtii sanoin "Bonjour Madame", niin siinä jäävuorisalaattikin alkaa maistua vähän paremmalta.

Eeva Kolu

Mä en ole törmännyt tähän herraan vielä. Täytynee käydä useammin ;)

TiaB (Ei varmistettu)

thank god lontoon kevat on jo tullut. narsissi nuput on just auennu puutarhassa ja ohut villakangas takki leputtaa auki. en kestais enaa suomen talvee. lumi on kivaa, mutta se loska ja kura. iik. aamuisin on valosaa ja tuuli on lempean raikas. smells like spring.

sylvi taimi

miten sulla on vieläkin hengissä tuo kukka? paljasta salaisuutesi!

Eeva Kolu

Hmm, hyvä kysymys! En ole tehnyt mitään erikoista. Luulen että tuolla sijoittelulla on aika paljon väliä - ei liian lähellä paahtavaa patteria eikä liian lähellä vetoista ikkunaa. Vettä olen antanut noin joka toinen päivä ja välillä ihan kylvettänyt lavuaarissa. Osittain varmasti johtuu myös tästä leudosta talvesta - sisäilma ei ole ollut yhtä kuivaa kuin yleensä!

sylvi taimi

nyt harmittaa, etten ostanut atsaleaa, kun viimeksi bongasin. en uskaltanut, kun kaikki ne pilvenreunalle kuivahtaneet jurottivat mielessä, mutta varmaan olisi täällä viileässä omakotitalossa voinut menestyäkin. onneksi olen saanut nauttia sen kauneudesta kuitenkin välillisesti.

Laura - Tee Hetki (Ei varmistettu) http://www.lauranteehetki.blogspot.fi/

Joo, joo, kyllä se kevät sieltä tulee! Olen pikkuhiljaa itsekin uskaltautunut myöntämään itselleni, että taitaa olla pientä kevään kaipuuta ilmassa. Mutta ihanaa myös tajuta, että kokoajan päivät pitenevät entisestään, linnutkin laulavat ja tosiaan teillä kuuluu soli, soli, puli, puli... Kyllä se tulee.

Sini Spark (Ei varmistettu) http://trainingspark.blogspot.fi/

Ihana ajatus tuo, että elämä voi olla ihmeen kivaa ihmeen helposti. Juuri näin. <3 Vaatii vähän uskallusta ja ihmeellisyyksiin uskomista, ehkä.

aatee (Ei varmistettu)

Vieno sen tietää: Four Seasons. Cotelette & Caviar -kyltti on jäänyt edelliseltä vuokralaiselta. Jos ruokavalio sallii lihan ja hiilarit, kokeile myös niiden legendaarista lasagnea. Kyytipojaksi saa sitä samaa kohtalaista salaattia.

(Muuten: päädyin tänne ihan duunin puolesta, mutta taidan lukea useamminkin, hyviä hetkiä, vaikka yleensä kartankin turkulaisia. Törmäillään!)

Maian (Ei varmistettu)

Ja tänään vielä ihanat abit! Ai että taas vanhan mieltä lämmitti ja suupielet kääntyi ylöspäin sitä tohinaa, kiljuntaa ja karkkisadetta ihaillessa :)
sama homma muillakin ohikulkijoilla, ja mikäs sen hauskempaa!

sanskul. (Ei varmistettu)

Kertokaa hyvät immeiset ton paikan osote

Eeva Kolu

Kapteeninkatu-jotain :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.