Tiistain top 3 -hetket

1. "Oi miten kauniita! Mutta ei kyllä yhtään minun tyylisiä. Mä käytän vaan Chanelia. Chanelia ja chinchillaa!" 

totesi iloisesti rallattaen noin 70-vuotias violettihiuksinen, piikkikorkoihin ja höyhenpuuhkaan pukeutunut rouva Stockmannin asusteosastolla. Chinchilla-osio oli ehkä vitsi, ehkä ei. 

2. Kesän ensimmäiset terassikahvit!

Nautittiin tänään, 2. huhtikuuta kello 14.00 Café Artin terassilla, Kirjastosillan ruman työmaan kupeessa, eikä elämä juuri olisi enempää voinut hymyillä.

3. Tom Hardy ja koiranpentu!

Sanonpahan vaan...

Kuva Daily Mail / Splash News

 

Kommentit

Satunnainen vierailija (Ei varmistettu)

Vitsi tää sun blogi on hyvä :). Piti vaan tulla sanomaan, että luin ton vanhan juttusi (tai ei kai se juttu oo, mut postaus tai whatever) "Hullut saksijanaiset" ja tykästyin tohon inspiraatiotauluun. Tai itseasiasiassa siinä toisessa jutussa mianitsit inspiraatiokirjan, sekös kuulosti kivalta :). Tai niin, piti siis sanoa et hyvä toi inspiraatiotaulu sana. Itekin oon miettinyt joskus et jotain vastaanvanlaista ois kiva tehdä mut sit vaan tulee mieleen aarrekartta ja sitä taas tulee mieleen kaiken maailman energia-enkeli- yms. hörhöily, jota en voi sietää. Inspiraatiotaulu kuulostaa paljon kivemmalta (ja jotenkin järkevämmältä vaikkei kaiken aina niin järkevää tarvitsekaan olla) ja inspiraatiokirja se vasta kivalta kuulostaakin. Saas nähdä vaan saanko aikaseks tehtyä :).

Joa (Ei varmistettu)

Tom Hardy! Ja koiranpentu! Luulin aluksi, että tämä kuva liittyi terassikahvi-kohtaan. Olisin kyllä varsin mainio seura tuollainen ;)

einiinonnekas (Ei varmistettu)

Oi, ollappa tuo pentu..

tannttu (Ei varmistettu)

Haha eikä, oon laittanu ton Tom Hardy jutun kirjanmerkkeihin, jotta voin piristää itseäni aina kun haluan :D
Tom Hardy + koiranpentu, mitä muuta voi toivoa?

Acata

Ooo, pakko päästä Artin terdelle PIAN! Se raksa ei tosin tosiaan oo mikään ilo silmälle...

Eeva Kolu

Satunnainen vierailija, mäkin tykkään enemmän tuosta sanasta, aarrekartta kuulostaa liian lällyltä :D Nyt otat vaan yhden aamupäivän tai illan vapaaksi muista puuhista ja ryhdyt saksimaan, se on kyllä koukuttavaa puuhaa!

Joa, no sanopas muuta. Istuttaisiin siinä Artin terassilla ja Tompalla olis takin sisällä tuo koiranpentu. Kyllä elämä sillon hymyilis ehkä vieläkin enemmän, vaikka just väitin, ettei se olis voinut hymyillä enempää.

Einiinonnekas, hahahahah. Tossa tilanteessa voisin kyllä lohdutuspalkintona olla myös Hardy.

Tannttu, luulen, että tulen itsekin vierailemaan ko. sivulla jatkossa usein, nyt kun olen sen löytänyt :D

Acata, toivotaan, ettei se jokiranta sentään koko kesää näyttäis noin kamalalta... Se Artin tienoon pätkä on kesällä NIIN ihana, jäädään paljosta paitsi jos se on myllätty auki!

 

Malin (Ei varmistettu)

Tuo Chanel-täti on hyvin todennäköisesti se Turun kuuluisa Chanel-täti, joka kipsuttaa piikkikoroillaan järjettömän pitkiä matkoja! Se kiikuttaa ympäriinsä valkoisilla kukilla somistettua Chanelin paperikassia ja kertoo ohikulkijoille yksityiselämästään. Huikea tyyppi! Ja jos ja kun täti on sama niin chinchilla oli vain puolittain vitsi.

Acata

No NIIN on! Toivottavasti saisivat mahd. pikaisesti sen kuosiin, tahtoo istua Artin terassilla ja lepuuttaa silmiään jossain muussa kuin suojapressuissa. Saa olla aika kuumat raksamiehet, jotta se maiseman terrorisointi on perusteltua...

Vierailija (Ei varmistettu)

Ton koiranpennun ilme pelastaa päivän! <3

Jesca (Ei varmistettu)

Ihanaa että joku muukin kuolaa Tom Hardyn perään.. :)

Jesca (Ei varmistettu)

Ihanaa että joku muukin kuolaa Tom Hardyn perään.. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.