tiistaiväsähdys

Käytiin tänään Loimaalla hakemassa peräkärry työmaata varten. Siellä oli aivan järkyttävän kylmä, siis ihan talvi. Mutta niin on nyt täälläkin. Harmittaa.

 

Tälle viikolle on taas siunaantunut niin paljon tekemistä. Töitä, raksaa, työhuoneen muuttoa ja vielä lisäksi parin päivän reissu Helsinkiin. Juuri nyt tekisi mieli sanoa ihan kaikelle unohtakaa koko juttu, kääriytyä peiton alle ja herätä huhtikuussa. Mutta väsymys se vaan on. Se menee ohi, niin kuin tämä viikkokin.

 

Nyt leikkaan ison siivun patonkia, laitan sen päälle voita ja salamia, korkkaan jääkylmän sitruunalimsan ja haen energiaa näistä parin päivän takaisista valokuvista.

 

Niissä näkyy ne kolme asiaa, joista saa voimaa jaksaa melkein mitä vain: aurinko, kaverit ja porkkanakakku.

 

 

 

 

Föri on yhä talviteloilla, joten Aurajoki ylitetään tuollaista huterannäköistä kyhäelmää pitkin. Onneksi olin niin keskittynyt hurmostelemaan räikeää auringonpaistetta, etten osannut pelätä jääkylmään veteen plumpsahtamista.

 

 

 

Ihanan sunnuntaikävelyn jälkeen käytiin hampurilaisella, piipahdettiin meidän työmaalla ja lopuksi vielä Lattessa kuumilla juomilla. Oli kyllä hyvä päivä.

 

Kai huomisestakin semmoinen saadaan. 

Kommentit

Saara (Ei varmistettu)

Tulin kerran niin iloiseksi kun päivävaeltelulla törmäsin tuohon siltaseen. Silloinkin oli niin aurinkoinen päivä että kirveli, ja yritin kaikessa hymyssäni keskittyä ja seistä hetken keskellä jokea katsoen rantojen profiilia. Tuskin kovin usein näkee Turkua siitä näkökulmasta käsin.

Jaksamisia sulle rempan ja kaiken suhteen, muista pitää reilusti lepopäiviä jos väsyttää ettei uupumus iske. :)

http://ihastuksia.blogspot.com/

Sonja (Ei varmistettu)

Ihan järjetön hiustenkasvuvauhti sulla!

Mari (Ei varmistettu)

Tuo silta on aivan kamala. Asun tossa vieressä ja joka päivä jaksan kauhistella, miten ihmiset uskaltaa kävellä ton päällä :D

Eeva (Ei varmistettu)

Saara: hei toi on kyllä totta! :) Mut on se kyllä aika pelottava, en taida toiste uskaltautua :D ********* Sonja: en se oo minä tuossa kuvassa :) ********* Mari: musta se oli kertakokemuksena ihan hauska, mutta en ehkä uskaltautuisi joka päivä ylittämään :) Mutta kai ne ovat sen miettineet niin, että kestää....

_temp (Ei varmistettu)

En tiedä, onko tuota väsymystä liikkeellä vai mitä, mutta itse en meinannut tänä aamuna päästä sängystä edes ylös vaikka aurinko ihanasti jo kurkisteli ikkunasta. Tekisi niin mieli vedellä vain päikkäreitä peiton alla, mutta perhanan kalenteri ei salli. Myöhemmin sitte :)

K (Ei varmistettu)

Moi Eeva ja kiitos mahtavasta blogista. Toivottavasti et koe tätä spämmäyksenä, en todellakaan tarkoita sitä niin. En tiedä oletko kuullut lapsisotilaiden pelastamiseen tähtäävästä KONY-projektista. Sen tavoitteena on ylittää julkisuuskynnys sosiaalisen median avulla ja saattaa ison Ugandan lapsiarmeijan ylläpitäjät vastuuseen. Arvostaisin mielettömästi jos katsoisit alla olevan videon ja jakaisit sen joko täällä blogissa tai vaikka blogin facebook-sivulla...se tavoittaisi todella paljon ihmisiä. Kiitos :)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y4MnpzG5Sqc#!

Mimme (Ei varmistettu)

Olen asunut 1.5 vuotta Turussa ja tehnyt lukemattomia tutkimusretkiä, mutta silti sinä saat näissä kuvissasi jopa keskusta-alueen näyttämään ihan vieraalle paikalle, jonne haluaisin heti leikkimään turistia. Miten ihmeessä sinä onnistutkin tekemään tavallisesta niin ihmeellistä - ja tämä näkyy koko blogissasi, ei vain Turku-kuvissa. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.