toiveissa tuuheammat kulmat

 Vuosien saatossa minulle on valjennut, että taidan olla aika yksin mielipiteeni kanssa, mutta aionpa nyt silti tuoda sen julki. Minusta myös naisille (miehistä nyt puhumattakaan) sopivat tuuheat kulmakarvat ja on suorastaan vääryys, että luonnostaan tuuheakulmaisia naisia kehotetaan usein nyppimään "puskat" pois.

 

Itse kun olen nimenomaan kateudesta vihreä kaikille, joita on siunattu paksuilla kulmilla! Ne tuovat niin paljon ilmettä ja särmää kasvoihin. Onneksi muoti on nyt menossa siihen suuntaan, että tätäkin piirrettä aletaan arvostaa.

 

 

Jennifer Connelly on mielestäni yksi Hollywoodin upeimpia ja karismaattisimpia naisia, ja vahvoilla, katsetta kehystävillä kulmilla on varmasti osuutensa asiaan. Myös Ashley Olsenin kulmakarvoja olen ihaillut jo vuosia. Uusin kulmakarvaidolini on kovassa nousussa oleva brittimalli Cara Delevingne, ja uskallanpa väittää, että hänenkin menestyksensä on ainakin osittain noiden ilmeikkäiden kulmien ansiota.

 

Kun marisin kampaajalleni ohuehkoista ja vaaleista kulmistani, hän vinkkasi tuotteesta, josta saattaisi olla hyötyä tuuheampien kulmien metsästyksessä: Lumenen Eyebrow Control -kulmakarvavahasta.

 

 

Tämä kyseinen tuote toimii kulmakynää paremmin siinä mielessä, että sillä töpötellessä värjäytyvät myös ne kaikista vaaleimmat kulmakarvat, joiden olemassaolosta ei edes tiennyt. Näin kulmat näyttävät välittömästi tuuheammilta kuin kynällä piirtäessä. Kulmia värjäillessä selvisikin, ettei minullakaan oikeasti ole (kamalan) ohuet kulmat, vaan vaaleat. Tällä tuotteella lopputulos on myös paljon luonnollisempi kuin kynällä piirtäessä. 

 

Toinen hyvä puoli tässä tuotteessa on se, että värin lisäksi vahamaisella koostumuksella voi muotoilla kulmia haluamaansa suuntaan, ja ne pysyvät ojennuksessa aika hyvin. Ainoa miinus on se, että sävyjä on tarjolla vain yksi. Sävy kuitenkin sopinee suurimmalle osalle suomalaisista. 

 

 

(tässä kuvassa oli tarkoitus demonstroida tuotteella aikaansaatua lopputulosta, mutta enpä ikinä ajatellut, että on noin vaikeaa saada kulmakarvat näkymään kunnolla valokuvassa!) 

 

Levitysvinkki: vaikka harja on samanlainen kuin ripsivärissä, tätä ei mielestäni kannata harjata kulmiin ripsivärin tavoin, vaan pikemminkin kevyesti töpötellä ja lopuksi harjata kulmat oikeaan muotoon, kun harjassa on väriä enää vähän. Harjasta kannattaa ennen laittoa pyyhkiä osa väristä pois, muuten lopputulos on helposti liian tumma ja luonnottoman liimamainen.

 

Kaiken kaikkiaan loistotuote, joka jää ehdottomasti osaksi meikkipussini vakiosisältöä. Vai tietääkö joku vastaavan, mutta vielä paremman?

 

 

Kommentit

Tiina (Ei varmistettu)

http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~127.htm Tässä Elfin versio, josta tarjolla eri sävyjä. En tiedä onko yhtään parempi, koska en ole Lumenen versiota muuta kuin kaupassa kokeillut, mutta kuitenkin ajaa ihan asiansa. Elfillä on usein ilmaisten postikulujen kampanjoita, jolloin itse sieltä usein tilailen. Maksaminen onnistuu helposti Visa Electronilla. Elfin siveltimillä on myös super hintalaatusuhde, suosittelen!

Karoliina (Ei varmistettu)

Kaverini suositteli mulle jo viime kesänä tuota samaa kulmavahaa! Mulla on niin pitkiä kulmakarvoja että ne meinaavat karkailla joka suuntaan ja tuon kulmavahan avulla ne on pysyneet hyvin kuosissa =)

Sara (Ei varmistettu)

Haha, juuri viitisen minuuttia sitten kun meikkailin blogeja lukiessani, tuli sudittua kulmiin juurikin tuota Lumenea! :D Luottotuote, kyllä.

Enne (Ei varmistettu)

Itselleni on siunattu käsittämättömän tuuheat kulmat, kasvaisivat melkein yhteen jos en nyppisi, ovat vieläpä lähes mustat... Lähivuosina olen oppinut arvostamaan niitä enemmän ja täten nyppinyt vähemmän. En oikein ymmärrä kokonaan pois nyppimistä ja piirtämistä viivana takaisin...

Nipsuu (Ei varmistettu)

Itselläni on melko voimakkaat kulmat, ja karvat ovat todella pitkiä. Monesti tuntuu, että ne sojottavat ihan mihin suuntaan vain, mutta tämä on ollut hyvä tuote myös siihen :). Ensin ajattelin tuon vahan hieman vaalentavan omia kulmiani, sillä ne ovat tummemmat kuin tuo vaha, mutta kuitenkin lopputuloksesta tulee omia kulmiani tummempi... Muistelisin, että tätä on joskus myyty värittömänäkin..

Saija (Ei varmistettu)

Mullekin tuo Lumenen kulmavaha on luottotuote. Itellä on sellaisia mysteerisiä koloja joskus kulmissa, joten laitan niihin vähän kynää ensin ja tota perään -täydellinen lopputulos! :)

Eeva Kolu

Kiitti kommenteista kamut! Varsin tykätty tuote siis :)

villatyttö (Ei varmistettu)

Olen siunattu myöskin aika runsaalla kulmakarva karvoituksella, vaikkei ne nyt mustat ole. Nypin vaan niitten välistä ettei tulisi yhtä isoa kulmakarvaa. Omaan myös kunnon poskipäät ja isot silmät ja olen aina ajatellut että näihin sopivat paremmin tällaiset kulmakarvat kun että nyppisin niitä pois. Luonnollisuus on kaunista. :)

S.M. (Ei varmistettu)

Oon joskus minäkin käyttänyt tuollaista, taisi olla juuri Lumenen tuote. Se ei kuitenkaan pitänyt harottavia kulmiani tarpeeksi hyvin kurissa. Nykyään kotivärjään kulmat silloin tällöin, ja meikatessa kampaan kulmakarvat vanhalla ripsariharjalla, johon on suihkaistu hiuslakkaa. Joskus lisäksi vähän kulmakynää. Näillä konsteilla on tasaisen väriset ja siistit kulmat taattu.

Maria (Ei varmistettu)

Itselläni ollut tuo sama luottotuotteena jo muutaman vuoden, ihan pelastus :)

minde k (Ei varmistettu)

Samaa tuotetta olen käyttänyt jo vuosia :) omat kulmani ovat tummat, luonnostaan suht ohuet, mutta niin pitkät, että ilman vahaa ne sojottaisivat jokainen eri suuntaan! Tuota sai ennen myös värittömänä versiona ja Lumenen kulmakynähän (sävyltään harmaanruskea) on sellainen, joka sopii suuremalle osalle suomalaisista. Itse paikkaan sillä koloja, mitä syntyy kun vahingossa nyppäisee yhden liian pitkän karvan :)

kedolla.blogspot.com

Anna (Ei varmistettu)

Suosittelen lämpimästi MACin vastaavaa värillistä kulmageeliä. Varsinkin omille vahvoille ja helposti sojottaville karvoilleni Lumenen geeli on pidoltaan aika heikkoa verrattuna MAC-geeliin. Värivaihtoehtojakin löytyy, oma suosikkini on ollut harmaanruskea, sellainen myyrän värinen. MACin kirkas geeli taas on koostumukseltaan vähän luirumpaa, ja siinä on tinnerimäinen, epäilyttävä haju.

Lise (Ei varmistettu)

Mä olen käyttänyt tuota jo ylä-asteella/lukiossa (en ole ihan varma milloin aloitin, mutta nuorena kuitenkin). Eli parhaimmillaan varmaan pian kymmenen vuotta (näin 24 vuoden kypsässä iässä ;)). Hassua tajuta sellanenkin juttu. Mutta joo, parempaa ei siis ole! :)

T (Ei varmistettu)

Olen kyllä ilolla ottanut vastaan tämän "trendin", joka suosii paksuja kulmakarvoja, koska en ole aina tuntenut oloani kovin kotoisaksi kulmakarvoissani. Mulla on siis mustat, tuuheat kulmakarvat(yksittäiset karvat on tosi paksuja ja pitkiä). Teini-iässä joku "kaverini" kauhisteli, että näytän ihan mieheltä kulmakarvoissani ja aloin niitä sitten hädissäni nyppiä vähän liikaakin. Onnekseni ne kuitenkin kasvoi takaisin, mutta kun niitä on kerran alkanut nyppiä, niin tietysti ne on aika epäsiistin näköiset, kun ne kasvaa "mallinsa ohi". Siksi käyn niitä silloin tällöin nypityttämässä(ehkä kerran pari vuodessa). Itse en uskalla niitä nyppiä enää, koska nypin helposti liikaa tai sitten en uskalla nyppiä suurinpiirtein lainkaan.

Lohdutuksen sana muuten kaikille tuuheista kulmakarvoista haaveileville:Ei se karvankasvu pelkästään niihin kulmiin rajoitu, vaan säärissä ja käsivarsissa mulla on myös tummia ja vahvoja karvoja ja kesäisin ei oo mukavaa olla jatkuvasti poistamassa säärikarvoja....

Ida (Ei varmistettu)

Lumene löytynyt täälläkin meikkipussista jo vuosia. Lisäksi olen ihastunut Talikan Lipocil geeliin, joka lupaa kasvattaa/tuuheuttaa sekä korostaa omaa luontaista väriä. Itse olen käyttänyt ripsille tarkoitettua tuotetta myös kulmiin, mutta merkillä on omansa myös pelkille kulmakarvoille. Ripsissä tuote on osoittunut loistavaksi jo pelkästään ripsivärin alla. Ripset on valmiiksi erotellut ja väri levittyy tosi pehmeästi. Kesällä kun ei jaksa meikata, käytän pelkästään Lipocilia. Suosittelen!

R (Ei varmistettu)

Et todellakaan ole yksin mielipiteinesi! Minulla on aina ollut melko tummat ja keskivertopaksut kulmat, enkä ole koskaan tuntenut tarvetta nyppiä niitä kovasti. Välillä nyppäisen jonkun hajakarvan kulmien alta pois, mutta muuten ne saavat olla ihan luonnontilassa. Olen myös kuullut muilta ihmettelyjä siitä, miksi en nypi kulmiani, mutta minä ihmettelen miksi niitä pitäisi nyppiä. Suurimmalla osalla naisista tuntuu olevan tapana nyppiä omat kulmat lähes kokonaan pois ja piirtää uudet tilalle. En voi ymmärtää...

Aliisa (Ei varmistettu)

Suosittelen lämpimästi kulmien "kesto"värjäystä! Niin saa myös ne vaaleimmat ja ohuimmat karvat näkyviksi. Värihän ei pysy kuin noin kuukauden, mutta toimenpide maksanee parikymppiä useimmissa paikoissa, eli ei mun mielestä mitenkään ylivoimaisen paljon.

Aliisa (Ei varmistettu)

Ja unohtui sanoa, että värjätyillä kulmilla näyttää ilman meikkiäkin freesiltä!

marra (Ei varmistettu)

Oon myös käyttänyt jo pitkään tuota Lumenen kulmakarvageeliä ja todennut sen ihan mahtavaksi. Tuo juuri sopivasti väriä ja tuota harjaamalla saa karvat ojennettua kulkemaan suurinpiirtein yhteen suuntaan. Oon käyttänyt omaani aina niin pitkään, ettei putkilon teksteistä saa lopulta enää edes mitään selvää. Ja tosiaan, on ollut joskus kirkkaanakin tuota samaa tavaraa. Kannatan myös Lumenen kulmakynää, tuota harmaanruskean sävyä, täydellinen suomalaiselle nassulle. Erehdyin kerran Ranskasta ostamaan vaaleanruskean kulmakynän mikä paljastuikin todella punertavaksi!
Kannatan myös luonnollisen näköisiä kulmia, ohuet viirut silmien yläpuolella ei vain näytä kauniilta.

Viv (Ei varmistettu)

Hear hear! Mullakin on vaaleat, harvat ja muutenkin hyvin rauhalliset kulmat ja ihailen niitä naisia joilla on kunnon kehykset. Oon tässä just kauhistellut sitä, että kun nyt vuosien jälkeen tuuheat kulmakarvat ovat jälleen kauneusmuodissa, käy tyypit ainakin tuolla maailman suurissa kaupungeissa sellaisissa erityisissä kulmakarvahoitoloissa jotta saisivat kasvatettua vuosia nypityt karvat takaisin. Tai käyttävät jotain kalliita seerumeita tähän tarkoitukseen. En niinkään paheksu naisia jotka näitä palveluita käyttävät mutta ihmettelen vaan kauneus/kosmetiikkateollisuuden kykyä myydä meille ihan mitä vaan! Vaikka omat karvat takaisin!

Maria/Pinkki työhuone (Ei varmistettu)

Jee, kiitos tästä vinkistä, marssin kauppaan samoin tein! Omistan muutaman vaalean kulmakarvan, joiden olemassaoloa ei huomaa, ellei niihin jonkinlaista väriä sutaise. Tämä Lumenen tuote voisi olla aika hyvä! En taas kovin tummiakaan kuitenkaan halua.

nina (Ei varmistettu)

Jos halvalla haluaa päästä (niin kuin minä mitä kosmetiikkaan tulee), kannattaa kokeilla H&M:n vastaavaa tuotetta. Itsellä on käytössä väritön geeli, mutta muistaakseni värejä on tarjolla ihan reippaasti eri ruskean sävyissä. Niin ja hinta taitaa olla vitosen luokkaa, alle kympin nyt ainakin.

Pinja (Ei varmistettu)

Toiveissa kulmat ylipäätään! Pitänee testata tätä jos noin paljon kehutaan, omasta takaa kun ei löydy muuta kuin muutama haalea karva... Väri hieman arveluttaa, sillä mulle kaikkein paras on se yksi Chanelin lämpimän sävyinen ruskea kulmakynä (jota voin muuten suositella lämpimästi kaikille punertavapäisille!!) ja tuollaiset kylmemmän väriset eivät näytä ihan luonnollisilta mulla. Hmm, saatan tulla vierailemaan meikkipussilla!

Tipe (Ei varmistettu)

Kun olin nuorempi, äitini neuvoi minua, että älä missään nimessä nypi kulmia liikaa, vaan pieni siistiminen riittää. Hän oli teini-iässä nyppinyt kulmansa ohuiksi ja harmitteli sitä, kuinka ne aina täytyy piirtää näkyville. Onneksi kuuntelin! Tuuheat, vähän luonnollisemmat kulmat ovat niin paljon kauniimmat. Tuon Lumenen kulmavahan hankin puolisen vuotta sitten ja se kuuluu ehdottomasti lempparimeikkituotteisiini.

Olga (Ei varmistettu)

Minä olen myös aina tykännyt tummista ja voimakkaista kulmista niin miehillä kuin naisilla ja onnekseni kuulun itsekin siihen joukkoon. Joskus vuosia sitten nypin niitä huomattavasti ohuemmiksi, mutta (taas) onnekseni ne kasvoivat takaisin. Nykyisin lisään väriä vähän kulmien loppuun, juurikin tuota muidenkin kehumaa Lumenen harmaanruskeaa. Voisin ehkä kokeilla jotain geeliäkin, jos sopiva sävy tulisi vastaan. Nuorempana muotoilin kulmiani Yves Rocherin värittömällä geelillä, mutta se jäi, kun geelin valmistus kai lopetettiin.

Kulmakarvaidolikseni voisin mainita Kate Winsletin, ihana nainen! Myös Miranda Kerrin kulmat ovat jääneet mieleen - ehkäpä siksi, koska ovat paljolti samanlaiset kuin omani. Muita yhtäläisyyksiä tähän suloiseen malliin ei sitten löydykään, ikävä kyllä. ;D

Anna (Ei varmistettu)

Vakkarikamaa meikkipussissa siitä lähtien, kun tuli markkinoille. Oisko ollut melkein 10 v sitten? Tummiin kulmiin tämän voi harjata ihan suoraan, eikä näytä tönköltä. Eikä tämäkään kallis ole, 7-8€... Loistotuote!

sinp (Ei varmistettu)

Itse käytän vastaavaa tuotetta MAC:ilta (Brow Set), jolta löytyy neljä sävyä joista yksi on kirkas, ihan ässää kamaa! Alunperin tykästyin tähän siksi, että en jaksa aamuisin hääriä kynän ja geelin kanssa, kun tässä molemmat on samassa. Sävynä mulla on Beguile. Voin suositella lämpimästi, meikkipussin vakiokamaa! Hinta pyörii jossain 15 ja 20 euron välillä ja tuote kestää päivittäisessä käytössä mulla noin vuoden verran.

http://www.maccosmetics.com/product/shaded/149/305/Brow-Set/index.tmpl

Ringa (Ei varmistettu)

Joo! Monta vuotta käytössä ollut luottotuote. Oon luonnostani tosi vaalea, ja välillä laitan tota ihan ripsiväriksikin, silloin naama näyttää meikittömältä, mutta vähän paremmalta :) Ja vahvat, mutta siistit kulmakarvat on just paras look! Omat kasvaa yläluomille asti niin nypin kyllä aktiivisesti, mutta tykkään kun ne näyttää luontevilta.

Heidi (Ei varmistettu)

Tämä tulee nyt aivan aiheen ulkopuolelta, mutta on pakko paljastaa, että näin viime yönä unen, jossa ilmoitit blogissasi lopettavasi sen muiden kiireiden takia. Suurin syy taisi olla asunnon remontti, joten toivottavasti kyseessä ei ollut enneuni! Olin unessa aivan järkyttynyt uutisesta, ja niin olisin varmasti tosielämässäkin. Ensimmäistä kertaa luen blogia unissani, enkä ole yhtään yllättynyt, että se oli juuri sinun blogisi. :)

Emmi (Ei varmistettu)

<3 tämä on aivan luotto tuote, olen pulassa ilman. Itsellänikin ollut käytössä jo sen ainakin lähemmäs 10vuotta ellei reilusti enemmänkin (en muista koska tullut markkinoille).
Itse levitän koko harjan voimin jolloin sitä pitoa tulee riittävästi, tosin kokemus puhuu jo eikä väriä tule liikaa vaan luonnollisesti :) myös värjään itse säännöllisesti kulmat refectocilin väreillä ja kulmavaha päälle niin johan on hennot kulmat komiat! Suosittelen!

Pau (Ei varmistettu)

Tota on kyllä pakko kokeilla! Oon tapellut jo pitkään kaikkien kulmakynien kanssa, kun sopivaa sävyä ei vaan millään ole meinannut löytyä. Itselläni oli tummat ja muhkeat kulmakarvat, kunnes urpona menin nyppimään ne yläasteella ihan viiruiksi. Jälkeenpäin on kyllä kaduttanut monesti.. Oon tosin nyt hiljalleen kasvattanut mun kulmia takaisin, mutta eivätpä ne tietenkään niin tasaisesti kasva, joten hyvä kulmakynä olisi aika ehdoton.

Tepsu (Ei varmistettu)

Mä löysin ton saman tuotteen kaverin meikkipussista muutama vuosi sitten ja se suti sitä mun kulmiin. Ihastuin kympillä, hommasin omaankin meikkipussiin eikä se oo sieltä mihinkään kadonnu (tietysti uuden oon välillä ostanu ;D) Tosi riittosa tuote ja sopii kyllä mun mielestä kaikille, väriä saa sit halutessaan tummennettua useemmalla kerroksella. Jee kulmageeli!

Sophia (Ei varmistettu)

Käytin tuotetta muutama vuosi sitten, mutta harmikseni sain siitä jatkuvasti karvatupentulehduksia kulmiin. :/ Kannattaa siis olla tarkkana puhtauden kanssa ja uusia tuote riittävän usein, vaikka itselläni eivät kyllä nuo varotoimenpiteetkään auttaneet, vaan kulmameikki kai valui sinne karvatuppeen tukkien sen joka tapauksessa. Heti kun lopetin käytön ja vaihdoin takaisin kulmakynään, tulehdukset loppuivat. Enkä muutenkaan kokenut tuota ihan huipputuotteeksi. Kiva kun täällä on vinkkejä muihin vastaaviin; täytynee kokeilla niitä.

Elisabeth (Ei varmistettu)

Todella hyvä blogipostaus! Tämä on asia jota olen miettinyt pitkään. Käyn tänään ostamassa tuotteen, ja jos se todellakin toimii niin hyvin kun sanot, niin kirjoitan oman blogikirjoituksen siitä. Saanko mainita blogiasi lähteenä?

xxx
Elisabeth
http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

Lelle (Ei varmistettu)

Tätä minäkin käytän! Eipä juuri millän muulla sarjalla ole vastaavaa. Silloin, kun tämä Lumenen kulmavärivaha tuli markkinoille oli saatavana myös kirkas versio. Pian siitä tuli ruskehtava, kun kulmakynän jäljen päälle laittoin väritöntä kulmavahaa! Levitin vei väriä putkiloon ja niinpä sisältö muutti väriään. Siksikö lienevät lopttaneet värittömän version...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.