Törmäsin torilla konttiin

... joka oli täynnä hienoja esineitä ja stylejä tyyppejä. Ei siis niitä varastohaalareita ja turvakenkiä, jotka ensimmäiseksi tulevat mieleen sanasta kontti.

Kyseessä on Turku Design Festivalin Kontti, jossa on aina 20.5. asti esillä jos jonkinmoista rissainia ja tapahtumaa.

Eilen Kontissa oli esillä esimerkiksi Le Princen fillareita, joiden ysärihenkisyyteen ihastuin heti. Epäilen, että ne ovat saaneet inspiraationsa niistä pyöristä, joilla muut 6-vuotiaat tikkurilalaistytöt ylpeilivät tälle 6-vuotiaalle tikkurilalaistytölle, joka ei osannut ajaa pyörällä.

Meidänkin muotoilijanerot olivat paikalla.

Ne blogissa aiemminkin hämmästystä herättäneet, Season Onen ilmassa leijuvat yrttiruukut. Omassani on muuten tällä hetkellä kuollut basilika. Ups.

Käykäähän siis turkulaiset kurkkaamassa, mitä Kontista löytyy (se vaihtelee päivän mukaan). Itse odotan ainakin ensi viikolla koittavaa, tämänvuotisen Turku Treasure Mapin lanseerausta.

Kesäkaupunki ja kesätapahtumat, parasta!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Turussa on se hieno asia, että siellä on kaikkee tällaista ja sitten siihen kaikkeen vielä törmää, kun kaupunki on niin kompaktin kokoinen. Hyvältä näyttää siis!

Eeva Kolu

Vierailija, aivan totta. Kompaktius on etu kaupungissakin!

Vieläkin haaveilen noista yrttiruukuista! Asun tällä hetkellä asunnossa jossa ikkunat ovat lattiasta kattoon koko seinän leveydeltä, joten ruukut sopisivat tänne täydellisesti. Osaatko sanoa mistä niitä saisi?

Tykkään noista Pinoistakin ihan hirveästi, mahtavaa kun ihmiset osaavat ja tekevät!

Vierailija (Ei varmistettu)

Vau, mitä polkupyöriä! Rakastuin heti.

Eeva Kolu

Pee, tuotteet eivät taida vielä virallisesti olla tuotannossa, mutta ymmärtääkseni tuotteita on jonkin verran valmistettu yksittäisille asiakkaille tilauksesta (mahdollisuuksien mukaan). Kannattaa ehkä ottaa yhteyttä suoraan Season Oneen ja kysellä, tuolta nettisivuilta löytyy varmasti yhteystiedot!

Vierailija, hienoja ovat kyllä! Kuin suoraan meidän talon pihapiiristä 90-luvun alusta :)

Aurelia12 (Ei varmistettu)

Hei,

ja oi aivan kaikkea ihanaa! Minullakin on sinulle jotain.

Kohta nähdään,
Aurelia12

Hertta
Lilou's Crush

Moikka ihana Eeva ja tervetuloa meikäläisenkin puolesta mitä lämpimimmin! Pahoittelen, että nyt vasta pääsin tänne iloitsemaan, on ollut tässä pienen ihmisen mittakaavassa semmoista draamaa, että vallan tärkeät asiat jääneet viimetippaan! Mutta siis, hei, mahtavaa, olen tosi tosi iloinen että tulit! Pian nähdään :)

Vierailija (Ei varmistettu)

hahah sun blogia on niin parasta lukea kun huomioit ja törmäilet täysin samoihin asioihin kun minäkin ja oon nähnytkin sut jo kahdesti mutta en uskalla tulla juttelemaan :D tää on paras kaupunki!

KKK (Ei varmistettu)

Voi Eeva,mun on ehkä pakko lopettaa tämä sinun (ihanan) blogin lukeminen,ellet lupaa lopettaa näiden Turku-juttujen kirjoittamista. Tirautan melkein itkut ikävästä, Turku on rakas koti! Mutta niin on miehenikin kovin rakas, ja hänen mielestä ihmisen koti on Helsingissä, joten täällä ollaan. Ja vaan fiilistellään ihanaa Turkua näiden sinun juttujen kautta.

Eeva Kolu

Aurelia12, oho, kuulostaapa jännittävältä! Jään odottamaan.

Hertta, voi kiitos ihanainen! Ja voi kuule, olen lukenut noista sun vastoinkäymisistä ja  eipä ole käynyt mielessäkään että miksei se Hertta ole täällä jo huutelemassa kommenttilaatikossa. Paljon tsemppiä sinne, toivottavasti kaikki menee parhain päin! Täällä törmäillään!

Vierailija, niin on! Ja saa mulle tulla juttelemaan, totta kai! :)

KKK, voi ei, kovasti  voimia sinne, ei ole helppoa asua muualla kuin siellä, minne sydän kaipaa. Toivottavasti näitä juttuja lukiessa tulee kuitenkin vähän sellainen olo, että Turku on ihan siinä vieressä :)

Aurelia12 (Ei varmistettu)

Hei, voit muuten tutustua tulijaisiini osoitteessa aurelia12.com. Toivottavasti törmätään :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.