torstain sekalaiset

Muutama höpsö ja satunnainen otos viikolta, jolla olen pukeutunut palloneuleeseen, syönyt värikkäitä karkkirakeita, lukenut elämänhallintakirjallisuutta, kokannut monta hyvää ateriaa, opetellut kattamaan pöydän myös itseäni varten, saanut vihdoin taulut seinille ja katsonut (vapaaehtoisesti) kolme jaksoa Kiinteistökuningatar Kaisaa.

 

 

 

 

 

Tämä viikko on ollut täyteen tupattu tekemistä, mutta onneksi pääosin kivaa sellaista. Kohta otan suunnan kohti satamaa, sillä ystäväni ovat järkänneet tyttöjen risteilyn, jolla kuulemma juodaan pimeässä loistavilla tikuilla ja sateenvarjoilla koristeltuja pahoja banaanidrinkkejä ja syödään karkkiöverit.

 

Olen siis lauantaihin asti poissa maisemista, joten huomenna tiedossa taas yksi uusintapostaus. Muistutuksena asiasta kiinnostuneille, että suurin osa huuto.net-kohteista sulkeutuu viikonloppuna, osa jo huomenna. Otan voittajiin yhteyttä pienellä viiveellä lauantaina palattuani.

 

Mukavaa loppuviikkoa kamut!

 

Kommentit

Tytti (Ei varmistettu)

Hei! Tällainen pikatiedustelu vain että onko tuo raekuvassa oleva Henkka Hyppösen kirja hyväkin? Eilen juuri oli Puoli seitsemässä kyseinen herra haastattelussa ja vaikutti kovin jännältä (fiksulta?) se ajatusmaailma.

Eeva Kolu

Tytti, olen kirjassa vasta aika alussa enkä ole vielä täysin saanut kiinni tuosta Hyppösen teesistä, mutta lupaan kirjoittaa kirjasta enemmän sitten kun saan kirjan loppuun! (Siis olettaen, että saan.... :)

Radamsa (Ei varmistettu)

Onpas nätti ikkunalautasommitelma. Makeaa tyttöristelyä!

Täti (Ei varmistettu)

Ihana palloneule, mistä? Olen jostain syystä jäänyt vähän koukkuun tuohon Kiinteistökuningatar Kaisaan, eilenkin tuntui että jaksoi oli liian lyhyt...huolestuttavaa?

Kutri (Ei varmistettu)

Oi, mikä palloneule!!! Minäkin haluan tietää, mistä se on peräisin!?!

tiia-tuulia (Ei varmistettu)

ah, tulee ihan pääsiäinen mieleen noista karkeista! tuo neule on muuten toooosi ihana :)

sinp (Ei varmistettu)

Vaadin reseptejä voisilmäpelin puolelle!

Kyanna (Ei varmistettu)

Many many quality pintos there.

vuttrnre (Ei varmistettu)

HfpfNg urvpblwegbnn

hihdqg (Ei varmistettu)

QJGnHf gasqaqtkltfy

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.