Tuli se joulu tännekin

Kaikki mitä rakastin

Kerronpa teille stoorin.

Pari päivää sitten olin varaamassa aikaa lääkäriin, koska olin ihan varma että hormonitasoni tai mitkä lie ovat yhtäkkiä seonneet totaalisesti. Hiukseni alkoivat nimittäin yhtäkkiä rasvoittua aivan järjetöntä vauhtia. Vaikka kuinka pesin niitä, monesti kolmekin kertaa samalla kerralla, tukka oli puolen tunnin päästä yhtä lähmää.

Olin meuhkannut asiasta itselleni ja muille, googlettanut ja känissyt, kunnes yhtenä päivänä huomasin, että olin viimeiset puolitoista viikkoa pessyt hiuksiani hoitoaineella.

Että juu. Pään puolella havaittavissa loppuvuoteen liittyvää lahoamista.

Tänään tajusin, että firmani kirjanpito viimeiseltä puolelta vuodelta pitää saada tehtyä ennen joulua. Sain epätoivon kohtauksia kuittimeren keskellä, välillä vedin raivolla Motörhead-päissäni ja toisinaan itkin epätoivon kyyneliä Draken siirapin säestämänä ja ajattelin, että ehkä arvonlisäveroasiat avautuvat paremmin jos vähän lepertelen niille. Lahjoin itseäni suklaalla ja sipseillä.

Ja äsken, noin kello kahdeksan illalla, viikkasin viimeiset kuitit muovitaskuun.

Nyt alkaa joulu.

Jouluostoksetkin on tehty: ostin konvehtirasian ja pullon samppanjaa.

Läheiseni ovat onneksi älynneet jo vuosia sitten, että meikäläisen joulu on stressitön joulu. En välitä lahjoista enkä käytä lomaani ympäri Suomea suhaamiseen. Istun sohvalla, juon kuplivaa ja poltan kynttilöitä. 

Eivät enää pidä kylmänä. Rakastavat omalla tavallaan, ihan niinkuin minäkin.

Heitä. Ja ehkä vähän jouluakin.

Kommentit

Heli A (Ei varmistettu)

Kaunista ja kuplivaa joulua Eeva!

EmiliaMaria

Ihanaa ja rauhallista sekä stressitöntä joulua Eeva. 

 

-T- (Ei varmistettu)

Mä niin tiedän, mitä tarkoitat. Mullakin on vuoden kestävä muistikortti päässäni ja loppuvuodesta sinne ei enää mahdu uutta tietoa ja vanhojakin asioita putoilee pois.

Joulua voi jokainen viettää haluamallaan tavalla. Vaikka pyjamassa syöden suklaata. Rentouttavaa joulua!

bore (Ei varmistettu)

Muutamaan otteeseen tullut kirottua suihkussa miksi shamppoo ei vaahtoa vaikka sitä on jo kourallisen lätrännyt päähän, kunnes huomaa että on koko ajan lätrännyt hoitoaineella :D Tosin joskus teen ihan tarkoituksella hoitoainepesuja, sillon vaan sen aineen pitää antaa muhia joku 10min, tulee pehmoiset hiukset.

Mukavaa joulua!

somewhere

Ihanaa että löytyy toinenkin lahjattoman joulun suosija. Mulle lahjoja tärkeämpää on ihmisten seura ja ruoka. Yhdessäolo. Stressi on viimeinen asia mitä jouluna kaipaa.

Lämmintä joulua sinulle Eeva!

tiinapetriikka

Ihanaa joulua Eeva! Onneksi löysitte toisenne. :) 

ameliaemilia

Näin yöllä painajaista, jossa sukulaiset tulivat yllättäen minun luokse viettämään joulua ja sain  lahjaksi kolme joulukuusta ja kauhean kasan koristeita ja muita hirveitä lahjoja. Yritin siinä sitten paniikissa miellyttää kaikkia ja taikoa tyhjästä joulun tänne.Sitten heräsin, kuulostelin hetken kaunista hiljaisuutta ja tajusin että se oli vain unta. Oikeasti saan syödä rauhassa riisipuuroa sohvalla pyjama päällä koiran kanssa telkkaria töllöttäen vaikka koko päivän. Onni on rauhallinen ja hössötyksetön päivä. 

Hyvää joulua Eeva ja kaikki ihanat lukija-kollegat. :) 

yassu.f
My Dear Diary

Oikein lämmintä joulua sulle, Eeva! :) Blogiasi on ilo lukea!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Heippa! Kello on löytynyt kirppikseltä :)

Suklaamuffinssi

Miespuolinen kaverini pesi aikoinaan puoli vuotta (thank god lyhyttä) tukkaansa hoitoaineella kunnes huomautin asiasta hänen valittaessa miksi tukka ei koskaan tunnu puhtaalta - et siis ole ainoa! :)

kukkaisunelmia (Ei varmistettu)

Voi että miten kävikään! Onneksi loppu hyvin kaikki hyvin. Mukavaa Joulun aikaa! :)

Venla** (Ei varmistettu)

Minä taas aloin ihmetellä, kun tukkani muuttui karheaksi ja takkuiseksi - kunnes hoksasin, että hoitoainepurkiksi luulemani purkki olikin shampoosellainen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.