tyttö, jolla on kaikkea

 Olen tänään ajatellut, että seuraavan kerran kun joku nälvii, että elämäni on liian helppoa ruusuilla tanssimista, aion vastata,

 

kiitos, olet ehkä oikeassa.

 

Koska tänään olen tuntenut olevani tyttö, jolla on kaikkea. Tai siis kaikkea, mitä vain voi haluta.

 

Ei ehkä sitä 19 000 euron muskelivenettä, jota Stockmannin edessä kaupiteltiin, eikä sitä peppua, joka mahtuisi samaisen tavaratalon rekeissä notkuviin alennushintaisiin mallikappaleisiin. 

 

 

Mutta hittoako mää semmosilla, kun on kevät, jo vihertävä jokiranta, tuoretta minttua, uudet aurinkolasit (joissa rakennuspölyä) sekä lomaparran kasvattanut mies.

 

 

(huomatkaa NURMIKKO) 

 

 

 

Tämä kaikki herättää kysymyksen:

 

KUINKA ONNELLINEN VOI IHMINEN OLLA?

Vastaus: näin.

 

Eikä siihen tarvittu kuin yksi aurinkoinen päivä, jolloin olimme kävelemässä raksalta kotiin kunnes totesimme, että eihän aurinkoisena päivänä mennä kotiin. 

 

Kysyin mitä tehtäis.
Nooooo mennäänkö juomaan jokirantaan limpparit, ehdotti seuralaiseni.

 

 

 

Vasemmalla: partajeesus juo jaffaa. Oikealla: kesän ensimmäinen jäätelö. Maku tiramisu.

 

Mentiin. Siellä oli meneillään iso pyöräilykilpailu. Jäätiin pitkäksi aikaa katsomaan ja kannustettiinkin vähän (vievät niin mukanaan nuo suuret urheilujuhlat). Pyöräilijät ajoivat henkilöauton vauhtia. Aika sankareita. Itse etsin parhaillani aikuisten kolmipyörää. 

 

 

 

Kun alkoi hiukoa, pujahdettiin yhteen rannan ravintoloista lounaalle.

 

Kas näin minutkin saadaan kiinnostumaan penkkiurheilusta:

 

 

Lounaan jälkeen törmäsin sattumalta kaveriin. Mentiin syömään kesän ensimmäiset Pappagallot kirjaston sisäpihan kahvilaan. Istuttiin ulkona. Käytiin kävelyllä. Siristeltiin silmiä.

 

Parasta.

 

 

Kommentit

Noona (Ei varmistettu)

Ihana Eeva. Tästä tuli hyvälle tuulelle. Mullakin taitaa olla jo ihan kaikkea.

Mum (Ei varmistettu)

Oih, lomaparrat! Pakotan miestä aina kasvattamaan sellaisen ja parin päivän nolostelun jälkeen se alkaa näyttää törkeen hyvältä. Sekä parta että mies siis. Harmi, kun niitä lomia on niin harvoin eikä töissä voi hiihdellä semmoisella. Onneks on edes pysyvä leukaparta. Parta-addiktilta kevätterveisiä!

Duussi / laplusdouce.blogspot.com (Ei varmistettu)

Me lähdetään viikonlopuksi Pariisiin, enkä malta odottaa sitä kun hepulle kasvaa parissa päivässä ihana lomaparta. (No en kyllä sitä Pariisiakaan.) Olavi Uusivirta on oikeassa: ei se onnellisena oleminen parhaimmillaan kovin vaikeaa ole. :)

Eeva (Ei varmistettu)

Noona: hyvä! Itseltäni puuttuu vielä kylmä vissy tuosta toisesta kädestä, mutta eiköhän semmonenkin järjesty. ********** Mum: itse en ole ehkä aivan yhtä innoissani tästä partahommasta, mutta kenties se on vain kateellisen naisihmisen panettelua, joka itse haaveilee siitä, että voisi kasvattaa lomaparran ;) ********* Duussi: olin ihan romuna kun Olavi sanoi jossain haastattelussa, että se laulu on tarkoitettu sarkasmiksi. Pari päivää murehdin sitä, mutta sitten aattelin että hitot, Olavi voi tarkoittaa ihan mitä haluaa, mutta minä tulkitsen sen laulun juuri niin kuin parhaaksi näen :)

Parsa (Ei varmistettu)

Sitten kun löydät aikuisten kolmipyörän, niin muista kertoa :) Itsekin tarvitsisin sellaisen..

Sonja (Ei varmistettu)

Mitenkään tarkoittamatta kuulostaa pelottavalta tai mitään, taidan olla rakastunut sinuun. Tai elämänasenteeseesi.
Voi jospa täällä pohjoisempanakin näkyisi jo nurmi, niin voisi itsekin mennä ulos viettämään aikaa.
Blogistasi tulee aina tavattoman hyvä mieli, kiitos kauniiden kuvien ja yksinkertaisista asioista inspiroituvien tekstien vuoksi! Kiitos!

Reetta (Ei varmistettu)

Olin onnellinen jo ennen tätä postausta mutta nyt vaan vieläkin onnellisempi, enkä lakkaa hymyilemästä koko päivänä. :)

Julia (Ei varmistettu)

Oi ihanaa, onnellisuutesi levisi tänne asti. Hymyilyttää:)

R (Ei varmistettu)

Oi että! Olen ehkä pikkuisen kateellinen tuosta keväästä. (Vaikkei saisikaan olla kateellinen.) Mulla on täällä Jyväskylässä kaikkea muuta paitsi kevät (räntäsadetta ei osaa oikein laskea kevääksi). Mutta sekin on jo aika hyvin, että on kaikkea muuta ja kevätkin sieltä vielä aikanaan tulee... :)

stadilainen m (Ei varmistettu)

Turku alkaa tuntumaan aina vaan paremmalta kaupungilta kun seuraa tätä blogiasi. Kiitos :)

anni (Ei varmistettu)

Kyllä tulee aivan törkeän ikävä takaisin Turkuun kun näitä kuvia katselee.. Onneksi pääsee piipahtamaan kuukauden päästä siellä :) Toivottavasti muutaman vuoden päästä voisi muuttaa sinne takaisinkin :)

Dorit (Ei varmistettu)

Mää en kestäää! Sä oot paras! Muisk!

shazz (Ei varmistettu)

Ihana, että jossain päin on ollut hyvän-fiiliksen-kevätsää! Itsehän poljin tänään kotiin raekuuron piiskatessa naamaani täydessä vastatuulessa. Mutta ei jaksa mököttää, kiva, että turkusesssa oli nättiä ! :)

Idu (Ei varmistettu)

Aivan ihana postaus, pelkkä ajatuskin jätskistä&hymystä&jokirannasta&partajeesuksesta piristi. Kyllä nyt jaksaa taas PÄNTÄTÄ. Kii tos!

Nna (http://hampaatirvessa.wordpress.com) (Ei varmistettu)

http://www.christianiabikes.com/ <- tällainen kolmipyörä kelpaisi minullekin!

kedolla.blogspot.com (Ei varmistettu)

Aivan ihana postaus taas! Juuri tällaista elämän pitäisikin olla, onneksi edes välillä aurinko paistaa ja tajuaa kaiken hyvän mitä omistaa :) tästä inspiroituneena pakotan mieheni kävelylle sadetta uhmaamaan :) (hän saattaa myöhemmin kirjoittaa tänne että mitä ajatuksia olet taas päähäni istuttanut, eikö saa vaan rauhassa rassata autoa...)

Sini - nautiskellen.blogspot.com (Ei varmistettu)

Näytätte niin onnellisilta tuossa yhteiskuvassa, että alkoi ihan hymyilyttämään :)

Feline (Ei varmistettu)

Ihana postaus, piristi kevään viimeisten tenttistressien ja muuttorumban aiheuttamaa plääh-oloa! (:

Iina (Ei varmistettu)

Olipas hyvälle tuulelle saava postaus! Mun poikaystävä oli tuolla pyöräilemässä (en päässyt katsomaan) ja sain palkintokukat virtuaalisesti välitettynä - tuttu tunne miten aika pienistä jutuista voi tulla niin iloiseks että ei voi ku hymyillä. :)

Sonja (Ei varmistettu)

Itse istuskelin kirjaston suihkulähteellä puoliksi kirjaa lukien ja puoliksi noita kisoja seuraten. Fiilis tuona sunnuntaina oli väkisin loistava. Viereeni saapui herra piippuaan rassaamaan. Hän ihmetteli sitä, miten nuo jaksavat noin monta kierrosta. Hän polkisi kerran ympäri ja lähtisi sitten kaljalle. Ja hänen mielestään ihmistä pitäisi tarkastella kokonaisuutena. Ja veikkasi, että olen ruotsinkielinen ja odotan miestäni saapuvaksi. Ja hän on oikeastaan taiteilija ja nyt pitäisi lähteä rahaa tienaamaan, ettei koko päivä tässä mene.

Kevät saa turkulaiset puheliaiksi.

Laura Koo (Ei varmistettu)

Voi kiitos Eeva, tulin niin hyvälle tuulelle! :) Ja oikeastaan - mullakin on (lähes) kaikkea, mitä toivoa voin. Sitä vain tulee ajatelleeksi niin turhan harvoin. Kiitos herättelystä.

paivi (Ei varmistettu)

Vähänkö oon kateellinen! Meillä satoi tänään lunta!!

Em (Ei varmistettu)

Moi!
Mää mietin kans tosi usein sitä, että hittoako tässä nurkumaan. Ohessa lista asioista, joiden takia oon onnellinen: mun perhe on terve ja pääosin riittävän tervejärkinenkin ja haluaa toisilleen hyvää, mää oon menossa naimisiin mahtavan ihmisen kanssa, saan opiskella rauhassa ja tehdä vähän töitä. Rahaa riittää kivaan asuntoon, ruokaan ja välillä johonkin turhaankin. Ikkunasta näkyy puisto, johon voi mennä lenkille tai juomaan sumppia termarista. Mulla on ystäviä, kiva parveke, unelmia, kortti jumppatunneille, erivärisiä huiveja, riittävästi aikaa vetää henkeä ja venytellä. Sitten koittaa sanoo yliopiston kuppilassa kahvin ja pullan äärellä mankuville ihmisille, että hei, vedä vähän henkee ja kattele ikkunasta puiden latvoja - kyllä se siitä, mutta ne vastaa, et ei tää tästä, mää en kestä, ja sitte mää mietin, että kyllä se näin etuoikeutetussa elämässä on oma valinta et kuolekko stressiin vai et. Päätä toisin ja sillai.

Ihanaa kevättä, Eeva!

Sanna (Ei varmistettu)

Kevät on parasta! Ja voi miten kaunis reppu, mikä/mistä se on?

Pikku Pilke (Ei varmistettu)

Tuli tästä ihan mieleen äitini. Hän on töistään lomautettuna ja kärsii jatkuvista rahaongelmista kun lainat painaa päälle. Yhtenä päivänä hän sitten istui autuaan näköisenä keittiössä ja kysyin että mitä mielessä: " mä olen niin onnellinen kun mulla kasvaa ruohoa kannussa." Pääsiäisruoho oli siis kyseessä. Ei ole onni suurista asioista kiinni. :D

Petra (Ei varmistettu)

Tulispa tännekin kevät! Ja kyllä sellaisia aikuisten kolmipyöriä on, mutta ne on sellaisia senioriversioita. :) Viimeksi viikonloppuna Oulussa joku mummo huristeli sellaisella vastaan.

Viliina (Ei varmistettu)

Tämä oli ihana postaus. Minäkin hymyilen kuin mielipuoli. Toisaalta minut on onneksi helppo saada hymyilemään, koska olen myöskin onnekseni äärimmäisen perusonnellinen luonteenlaadultani. ^__^

Minä en aina ymmärrä sitä, kun välillä tunnutaan oikein syyllistävän, kun kaikki tuntuu menevän hyvin ja elämä on mallillaan.

Hannamari (Ei varmistettu)

Veit kyllä sanat suustani! Minulla oli ihan samanlainen fiilis eilen, kun aurinko paistoi ja kaiken lisäksi sain huippuhyviä uutisia työpaikalta! Välillä tuntuu, että täällä Suomessa ei saisi olla koskaan "luvan kanssa" 110% onnellinen. Aion olla silti. Kiitos ihanasta postauksesta, tästä tuli hyvä mieli! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.