Uusi Jake

Kaikki mitä rakastin

Jake Buggilta tuli tänään uusi levy.

Rakastan Jake Buggin ekaa levyä ja Jaken pientä vihaista naamaa (miten se onkin aina niin vihainen!). Debyytin Two Fingers on epävirallinen anthemini, Broken ja Note to Self taas nyyhkybiisejäni ja Lightning Boltin pläjähtäessä soimaan tekee mieli sätkiä ympäriinsä holtittomasti. 

En ole nyt ainakaan parin kuuntelukerran jälkeen mitenkään ihan rakastunut tähän uuteen Shangri La -levyyn. Levy kuulostaa ehkä hieman... ylituotetulta? En tiedä. Mikään tässä ei iske suoraan syrämmeen niin kuin ekalla levyllä.

Mutta on tässäkin hetkensä. Lemppariksi on noussut ehkä tämä, Me And You. 

Kommentit

Tessa (Ei varmistettu) http://aamuvirkkuyksisarvinen.blogspot.com

Kiitos tästä vinkistä, ja etenkin siitä _ensimmäisestä_ _kerraasta_ kun mainitsit Jake Buggin. Löysin nimittäin ko. herran tuotannon täysin blogisi kautta ja olen menossa ylihuomenna keikalle täällä Berliinissä :). Nyt tietty toivon, että keikalla on lähinnä ekan levyn tuotantoa.

Illuusia
Mamabella

Two Fingers <3 Ihan paras biisi kesällä lenkkien kävelyosuuksille! Kyllä askel kulki kevyemmin ja olo oli voimakas :)

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Samat fiilikset mullakin. Kuuntelin eilen Jaken haastattelua BBC:ltä, ja hän kertoi, että levyä oli tehty Malibussa aikamoisella julkkismuusikkoköörillä. Musta se valitettavasti kuuluu levyllä ikävällä tavalla - levy on aika yllätyksetön ja siloinen. (Niin ja omat suosikkini esikoislevyltä on Seen It All ja Simple as This.)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.