Vaaleanpunaista taikaa

Hyviä uutisia!

1) Lily toimii taas. Tai siis ainakin melkein!

2) Ensimmäiset kirsikankukat bongattu Hornsgatanin varrelta Tukholmasta, johon tein perjantaina pikapyrähdyksen.

Parsat joo ja mansikat jee, mutta tämä se vasta on paras aika vuodesta.

Ensi vuonna Tokiossa? Täten talletan tämän toiveen kuvitteelliseen haavelaatikkooni. (Viime aikoina sieltä on muuten toteutunut hämmästyttävän moni juttu. Kuka ikinä tästä onkin vastuussa, kiitokset vain.)

PS. Muruset, Lily heräsi eloon juuri tänään, kun olen Helsingissä pelkän kännykän kanssa, enkä ikävä kyllä pääse tsekkaamaan, miltä tämä näyttää koneella. Pahoittelen jos jokin näyttää vielä pari päivää hullulta, mutta halusin julkaista uuden postauksen silläkin uhalla - olishan se nyt epäreilua joutua ensin tuijottamaan päiväkausia sitä päivitysilmoitusta ja sitten toinen mokoma samaa vanhaa Ronaldoa.

Kommentit

Laura-Elina (Ei varmistettu)

Ihania, ihania kirsikankukkia! Japaninmatka kirsikankukka-aikaa on myöskin täällä haavelaatikossa. Toivottavasti jonain keväänä todellisuutta :)

det samma (Ei varmistettu)

tukholman ihanat puistot toukokuussa..need to say more?
Kävin risteilyllä n vko sitten ja kyllä noi kirsikankukat aina pysäyttää. Kannattaa aina se käynti. Riittää kun kävelee vaan eteenpäin.

Maria/Dejiss (Ei varmistettu)

Ite pompin riemusta kun Pariisin matkalla maaliskuussa bongasin yhden kirsikkapuun <3 ihan parasta ! Ja siis vaaleanpunaiset kukat. oih oih !

http://dejiss.blogspot.fi/ kurkkaa kolme viimeisintä postausta :) vaaleanpunaisia kukkapuita asukuvia piristämässä. Niitä ei vaan voi kuvata riittävästi ja katselemaankin tekis mieli jumittaa ku on niin kovin kauniita. Oih. Nää sun kuvat on kyllä kaunista ! Ois ihana asua Tukholmassa !

-Maria

ps. http://dejiss.blogspot.fi/2013/04/blossoms.html tässä pariisin reissun kukkasaldoa ! ehkä mun lempikuvat ikinä ! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.