valkoiset pallerot vauhdissa taas (ei, eivät ne oikeastaan koskaan lopeta)

Lupasin eilen teille koiranpentuja, ja minähän pidän aina lupaukseni (paitsi jos se lupaus kuuluu joo joo mä tiskaan illalla. Tai huomenna mä niiin meen salille). Joten tässä ne taas ovat, blogini kaikkien aikojen suosituimmat vierailevat tähdet. (Älkää masentuko, ihmiskaverit, kyllä teistäkin tykätään.)

 

 

 

 

 

 

Sitten viime näkemän pennut ovat oppineet ulkoilemaan! Lumessa vilistävät ja sinne aika ajoin uppoavat valkoiset pallerot kiisivät juuri söpöimmät koskaan näkemäni asiat - listani top vitoseen. (Hitto, että pääkaupunkiseudulla on muuten lunta! Siis vieläkin! Silmäni meinasivat pudota päästä.)

 

 

 

 

 

 

 

Viime kerralla jokunen teistä kertoi harkitsevansa valkoisen länsiylämaanterrierin ottamista ja karvakakaroista tuli muutamia kyselyjä. Nytpä osaan informoida, että pennuista pari etsii vielä kotia. Lisätietoja pennuista löytää täältä.

 

 

Share

Kommentit

Salla / kompastelua.blogspot.com (Ei varmistettu)

Tuun koko ajan vakuuttuneemmaksi siitä, että meidän Lottamme TARVITSISI pikkusiskon.

tannttu (Ei varmistettu)

Niin sopiva aamupostaus, varmasti tekee päivästä paremman tälläiset kuvat! :)

Mimi (Ei varmistettu)

Onko mitään söpömpää kuin koiranpennun pylly lumihangessa?

sannamarjaana (Ei varmistettu)

Kiitos lupauksen pitämisestä! :)

Onneli/ onnelin.blogspot.com (Ei varmistettu)

Nää on niin ihania! Rakastan länskäreitä ja skotlanninterriereitä.

katja (Ei varmistettu)

se, joka väitti ettei onnea voi ostaa rahalla ei ollut koskaan nähnyt koiranpentua!

katja / http://happylandui.blogspot.com (Ei varmistettu)

ps. lisätäkseni edelliseen kommenttiin, jos olisin ottamassa westiä, linkittämäsi kasvattaja olisi listani kärjessä! kuinka upean kuuloisia kasvattajia! nykypäivän jalostusihanteet ovat monella koirarodulla menneet "tää on niin söpö ja kiva koira" -kastiin. upeaa ja mahtavaa! :)

Kay (Ei varmistettu)

Tänään on juuri sellainen päivä, että voisin antaa melkein mitä vaan, kun pääsisin tuollaista ihanaa westin pentua hellimään... <3 Kiitoksia ihanista kuvista!

Katsi (Ei varmistettu)

Voi hyvänen aika kuinka suloisia pallukoita! Nämä kuvat eivät ainakaan helpottaneet ikävää omia karvakkaita kohtaan, jotka asuvat kotikotona isin ja äidin kanssa. Vallattomia otuksia suorastaan, hih. :)

Pst. Käykäähän vastaamassa opinnäytetyötäni koskevaan kyselyyn, olisi suureksi avuksi. :) http://digiumenterprise.com/answer/?sid=821766&chk=Y3GGACZZ

Tiina (Ei varmistettu)

Uuh! Noin monta söpöä Mini-Milou'ta! Ja minua kutsuttiin lapsena Tintiksi. Mitä olisikaan Tintti ilman Milou'ta! (Joo, Milou taitaa itseasiassa olla kettuterrieri, mutta en halua pilata täydellistä logiikkaani turhilla faktoilla.)

nasu86 (Ei varmistettu)

ovat nuo kyllä hellyttäviä otuksia <3

Nyyti (Ei varmistettu)

Oi mitä ihanuuksia! Siitä on jo lähes kahdeksan vuotta kun oma hauvani oli noin pieni... Mutta eikös se niin ole,että aika rientää nopeasti kun on hauskaa. :)

garmensstyle.blogspot.com (Ei varmistettu)

Miten ihania valkoisia karvapalloja <3 meinattiin äipän kanssa hankkia tollanen, mutta otettiikin Mopsi :)

Vilmu (Ei varmistettu)

Niin tuli mieleen oman koiruuden pentuajat, kun se oli tommoinen hassu viipottaja... wait, paitsi et se on sitä vieläkin. Summa summarum, pienet ja suuremmatkin lemmikit on ihq!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.