Vappua

Hyvää vappua kaikille!

Minä keitän perunoita salaattia varten ja yritän jollain tavalla käsittää sen tosiasian, että

nyt on toukokuu.

Tämä vappu oli vähän erilainen. Päätin viime vuonna, että perinteiset opiskelijavaput ovat nyt omalla kohdallani juhlittu (ja paleltu). Sitten edessäni oli dilemma: mitä aikuiset tekevät vappuna?

Pitkän jahkailun ja pähkäilyn jälkeen päätin, että aikuiset ovat täysin tyytyväisiä, jos saavat paistaa munkkeja ja juoda pari lasia samppanjaa. Muuten katsotaan, mihin nokka näyttää, eikä oteta stressiä tai tehdä liikoja suunnitelmia.

Munkit ja samppanjat sain, ja lisäksi paljon muuta. Ja kuitenkin: älysin siirtyä sisätiloihin ajoissa sen sijaan, että olisin jäänyt väkisin jokirantaan hytisemään, ympärilläni oli nättejä vaatteita haalareiden sijaan ja tajusin vieläpä lähteä ajoissa nukkumaan, jotta jaksaisin nauttia tämänpäiväisestä piknikistä.

Väittäisin siis, että aikuisempi vappu onkin aika hyvä vappu.

Kommentit

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Voi miten kauniita ja valoisia kuvia taas! Ihanaa, niistä tulee itsekin hyvälle vappumielelle, vaikka täällä muuttolaatikoiden keskellä ei munkkeja eikä varsinkaan samppanjaa näykään. Turun torille tai ainakin sen liepeille ehkä kuitenkin uskaltaudumme, ehkä sekin täytyy kokea, kun on Turussa jo 12 vuotta asunut! :)

essij (Ei varmistettu)

On se opiskelijavappukin aika hyvä vappu ja haalareissa on hyvä olla ;-) Kuitenkin hauskaa vappua, oli se sitten aikuista, lapsekasta tai opiskelijakasta!

Eeva Kolu

Kahvittelija, heh, mäkään en ole muuten koskaan tainnut käydä vapputorilla! Vappupäivä kuluu aina piknikillä :)

Essij, aika aikansa kutakin, opiskelijavaput olivat ihania ja muistelen niitä lämmöllä (ja aika usein palelulla), mutta nyt on aika siirtyä etiäppäi.

Ninieni (Ei varmistettu)

Ah, olen kamppaillut itseni kanssa koko vapun, pitäisikö minunkin olla viettämässä opiskelijavappua vielä tänä vuonna, ja lopulta päättämättömyydessäni päädyin tekemään suursiivouksen vappuaattona. Mahtavaa ongelmanratkaisukykyä! :D Hyvä tietää että haalarivappujenkin jälkeen on vielä hyviä vappuja! :)

jenny- (Ei varmistettu)

voi miten kaunis kuva susta! itellä vappu menee kokonaan töiden merkeissä...

Vierailija (Ei varmistettu)

Oletko sinäkin Eeva käyttänyt haalareita opiskeluaikana?

Vierailija (Ei varmistettu)

sitä minäkin mietin, et kai sinä ole haalareita käyttänyt......? :0 :)

(Ei varmistettu)

Kivoi kuvei! Ja kivanvärinen lakka kynsissä, toi korallihtava. Mikäs se muuten on?

ainoaa (Ei varmistettu)

Oi mitä ihanaa kynsilakkaa tuo hilejuttu on? Pakko saada! :)

Minna Uu (Ei varmistettu)

Mäkin olen miettinyt, että opiskelijahenkisestä vapusta voisi siirtyä hiukan eteenpäin, mutta mihin - se on jäänyt auki. Tämä vappu oli vähemmän opiskelijamainen, koska olin osin töissä, mutta silti aivan mainio. Olennaista vapussa ovat musta ihmiset - ne tutut ja sattumanvaraisesti vastaan tulevat. Eiköhän niitä ole mahdollista kohdata myös ei-opiskelijana.

Eeva Kolu

 

Hei kiitti kommenteista!

En ole käyttänyt haalareita opiskeluaikoina, joten voitte jatkossakin lukea tätä blogia :) Hassut.

Vika Vierailija, korallihtava kynsilakka on Essien Tart Deco.

Ainoaa, hilelakka on OPIn Rainbow Connection ja sen alla on OPIn Road House Blues.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.