Varovaisesti kiinnostaa: Teräväkärkiset avokkaat

Taisipa olla vuosi 2003, kun minulla ja Annukalla oli univormu: bootcut-farkut, venekaula-aukkoinen paita ja teräväkärkiset avokkaat. Tämän asun eri variaatioihin pukeuduimme niin kouluun kuin iltarientoihinkin. Traumahan siitä jäi, tietty.

10 vuotta on ilmeisesti sopiva aika toipua, koska olen yhtäkkiä huomannut katselevani teräväkärkisiä kenkiä taas sillä silmällä. Korkkarien toimivuus teräväkärkisinä on selvää pässinlihaa, mutta nämä matalat kengät ovatkin sitten astetta haastavammat.

Alexa Chung ja Kate Bosworth todistavat, että hyvältä näyttää. Mutta mites sitten, kun kengänkoko ei ole 36 eikä nilkka ja pohje mallia pavunvarsi? Olisi ikävää, jos vastaantulijat ihmettelisivät, miksi jaloissani on valtamerialukset.

Hmm. Jätetään hautumaan. Kenties uskaltaudutaan jopa sovittamaan. 

Kärkkäät popot: Zara ja Marc Jacobs
 

Kommentit

TiinaMariN.

Tykkään, mutta voi olla että jalat näyttää noissa ihan veneiltä. Eikä miltään pieniltä paateilta vaan jahtilaivoilta. Mitäpä siitä, pitänee sovittaa! Ois kyllä juhliin aivan ihanat, ja mukavat ennen muuta:)

S-S

Obsessoiduin jokin aika sitten teräväkärkisistä kengistä ihan kunnolla (syytän Pinterestiä).

Hankin pahimpaan ensihätään mustat Vagabondit, enkä itse asiassa ole sitten muualle vilkuillutkaan. Eivät näytä veneiltä, ainakaan omasta mielestäni. Ja ei, pajunvartta ei minulta löydy sen enempää nilkasta kuin pohkeestakaan. Jotenkin se kärjen kapeus jännästi huijaa silmää, saaden jopa säären & nilkan näyttämään hoikemmalta kuin perusballerina. Tai sitten tää on vaan mun oma visuaalinen harha.

Kannattaa käydä kokeilemassa Vagabondia! Ainakin omaan jalkaani ne sopivat yleensä hyvin.

Ja ei, tämä ei ollut maksettu mainos, en työskentele ko. puljussa (I wish) enkä ole heihin missään kytköksissä. Tyytyväinen peruskuluttaja vaan. :)

Hosuli
Hömppäblogi

Juu-u, sellaisissa ballerinamallisissa kengissä terävä kärki voisi toimia. Pelkään kyllä juuri tuota, että jalat näyttävät niissä sitten kauhean suurilta, kun kärki pidentää. Katen yksilöt on kuvan perusteella melko täydelliset.

Sade1 (Ei varmistettu)

Eeva, sä oot maailman hauskin ihminen :)

-Sade

Marsublog

Ballerinat näyttävät ihan hirveiltä. Joten ovat nämä ainakin parempi vaihtoehto. :)

tilday (Ei varmistettu)

mulla ei ole ikinä aikaisemmin ollut teräväkärkisiä kenkiä, joten kun eilen sellaiset lopulta vaatekaappiini kotiutin, näyttävät ne jotenkin ihan todella fresheiltä. ihanat!

Minde (Ei varmistettu) http://abitfunktional.blogspot.com

Hahaa, mä olen kulkenut samassa uniformussa myös aikoinaan! Mä en vielä pysty teräviä kärkiä sulattamaan, mutta eiköhän kun aikaa kuluu ja niitä ala vilistä katukuvassa, niin yllätän itseni hamstraamassa niitä taas joka värissä...

tiia_

Kokemuksen syvällä rintaäänellä valistan teitä, että muistakaa, hyvät naiset, ostaa tarpeeksi iso koko, jos päädytte teräväkärkisiin kenkiin. Nimim. muistona edelliseltä teräväkärkisten kenkien trendikaudelta karmeat vaivasenluut ja jalkavaivat.

Mutta joo, kauniiltahan ne näyttävät. :)

Naku (Ei varmistettu)

Jippii, olen aina tykännyt teräväkärkisistä ballerinoista! Niin sitkeästi etten oo ees tajunnut että ne ei oo ollu muodissa ainakaan kahdeksaan vuoteen... Ihmettelinkin että missä niitä nykyään myydään. Ens keväänä siis joka kaupassa, jes jes jes !!

Pikkumusta (Ei varmistettu)

No hei, tuskin Alexa Chungillakaan on ihan 36 kokoa tuo jalastin... Paremminkin joku 42? Lestin leveys ja kärjen muoto ratkaisee, ei kun sovittelemaan. Hyvältä näyttää!

Vierailija (Ei varmistettu)

Alexan kengän koko on 38.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.