Viime hetken paketointivinkki

Kaikki mitä rakastin

Jahans. Niinhän siinä taas kävi.

Joulu - tai oikeastaan joululoma - yllätti yrittäjän.

Sain poikaystävältä ukaasin, että lauantaina 22.12. klo 11 jälkeen huushollissamme astuu voimaan työntekokielto, eikä sen jälkeen saa edes ajatella työasioita. Tai muuten.

Tämän vuoksi olen viimeiset pari päivää nököttänyt ympäri kellon koneen äärellä ja takonut menemään. Vaikka maailmanloppu olisi tullut eilen, en olisi huomannut.

Käteeni asetettiin juuri varsin merkitsevästi kylmä gin&tonic, mutta jaan kanssanne äkkiä viime hetken paketointivinkin, jonka bongasin Modern eko home -palstalta.

Mini-eco-nettisivuilta löytyy hauskat printattavat lahjapaperit, jotka muistuttavat kovasti ristipistotyötä tai jouluista kirjoneuletta.

Jos sinulla siis on vielä pieniä paketteja vailla tyylikästä käärettä, suuntaapa Mini-ecoon ja pistä tulostin laulamaan!

Mutta mikäs viime hetken vinkki auttaisi siihen, että olen koko joulukuun aikonut ostaa teippiä ja aika monesti lähtenyt kauppaankin sitä varten vain muistaakseni kotiovella ai niin, se teippi.

Voikohan jostain tulostaa teippiä? Tulostavathan nykyään huonekalujakin. (Tosi juttu.)

Kommentit

Lisbet
Paniikki keittiössä

Ohoi, mainio käärepaperi-idea! Suunnittelin juuri postausta omasta lahjapaperitehtaastani, johon kuuluu myös valkoinen kopiopaperi - ja vähän juureksia tietenkin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.