Vohveliperäisestä kärsimättömyydestä ja muusta sellaisesta

Senhän tietävät kaikki, että vohvelit ovat parasta, mitä ihminen voi aamulla syödä. (Joku on tosin varmasti joskus väittänyt sinulle, että lesepuuro tai vihersmoothie tai pinaatti-valkuaismunakas olisi parasta mitä ihminen voisi aamulla syödä, mutta varokaa tuollaisia ansoja.)

Ikävä kyllä senkin tietävät kaikki, että vohvelien paistaminen on hidasta ja tylsää. Olemme onneksi kehittäneet menetelmän, jolla vohvelien paistaminen on, no, edelleen ihan yhtä hidasta, mutta 100 % vähemmän tylsää.

1. Paista vohvelit kesällä.

2. Hanki pitkä jatkojohto, jonka voit virittää ulos. (Vastuuvapauslauseke: Kirjoittaja ei vastaa tämän viritelmän sähköturvallisuudesta. Seurueessamme oli läsnä kaksi fyysikkoa - mutta en ole varma, herättääkö se nyt sitten luottamusta vai epäluottamusta tämän virityksen turvallisuutta kohtaan... Vähän niin kuin ammattiautoilijoidenkin kyydissä pelottaa aina eniten.)

3. Viritä vohvelirauta ulos. Merinäköalasta plussaa.

4. Ota paistoseuraksi pari kaveria ja pari lasia kylmää kuohuvaa.

5. Syö tuoreiden marjojen ja kermavaahdon kanssa.

Menetelmä ei ikävä kyllä auta vohveliperäiseen kärsimättömyyteen. (Vohveliperäinen kärsimättömyys: turhautumisen tunne, joka seuraa, kun on syönyt oman vohvelinsa ja tajuaa, että vohvelivuorossa on neljä ihmistä ennen kuin itse saa toisen.)

Paras vohveliohjeeni on täällä. Kurkatkaa toki myös vehnättömien kauravohvelien ohje, joka sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon. Näitä syön arkiaamuina aamupalaksi, ilman kermavaahtoa tosin. Koska se "aamiaisen pitää olla terveellinen ja ravitseva" -propaganda on saanut minutkin pihteihinsä...

PS. Resepteistä puheenollen, se kovasti toivomanne tohtoriskakun ohje on nyt luettavissa täällä.

Kommentit

kejer (Ei varmistettu)

Suosittelen satsaamaan tuplavohvelirautaan, tuplasti vähemmän kärsimystä ;)

Kao Kao

Voi Eeva mä kokeilin sun Kauhaa ja Rakkautta-blogissa ollutta New York Cheese Cakea valmistujaisiini perjantaina ja se oli ihan täydellistä. Kaikki vain huokaili et miten tää voi olla näin hyvää :D

Ja nyt tekee mieli vohveleita :)

Elina.P (Ei varmistettu)

Kiva kun laitoit juustokakkuohjeen, täytyy testata kyllä ehdottomasti :) Mukavaa kesää!

Ps. Nyt tekee mieli vohveleita.

Per*****he-elämää

Vohveliperäinen kärsimättömyys oli mulle käsitteenä aivan vieras, mutta todenmukaisuudessaan pisti kyllä hymyilemään :D

Mä en ole oikeasti koskaan syönyt vohvelia! Aina vaan lättyjä, ehkä pitäis lainata vohvelirauta, tai sitten lainata itseään talouteen, jossa sellainen on!

M-K (Ei varmistettu)

Ostin keväällä vohveliraudan tuplamallisena, ja nelihenkisessä seurueessani ovat vohvelit päässeet jopa vähän jäähtymään ennen syömistä! Suosittelen.

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

Ai että, miten sä osaatkin muotoilla asiat näin loistavasti :D täyttä totta kyseinen "vohveliperäinen kärsimättömyys" ja pisti hymyilemään tämä postaus..

nam nam.. tahtoo vohveleita !

-Maria

http://dejiss.blogspot.com

Nicole (Ei varmistettu) http://nicoletahtoo.blogspot.fi/

Apua, kiitos tämän postauksen tuli kamala ikävä oman äitini keittiöön, eikä vähiten sieltä löytyvän vohveliraudan takia! Onneksi äiti ei asu paria kilometriä kauempana, ehkäpä suuntaankin pian vohvelinpaistoon! :)

HALUAN VOHVELIRAUDAN! :)

siia (Ei varmistettu)

Sen jälkeen kun mieheni heittäytyi totaaliseksi terveysfriikiksi, jätti pois valkoiset jauhot ja sokerin, on meillä syöty kermavaahtoa joka aamu. Kun rasva on hyväksi sanoo hän. Minä en moiseen sokerittomuuteen pysty mutta ei painoni ole ainakaan noussut tämän kermavaahtovallankumouksen jälkeen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.