Vuoden eka

... asukuva meinaans.

Olen vienyt jo melkein kaikki vaatteeni Helsinkiin, joten täällä Turussa pukeutuminen on toisinaan hieman, hmm, mielenkiintoista. Tänään kaapista löytyi yksi juhlamekko, yksi nahkahame, yhdet ei-coolilla tavalla kulahtaneet farkut sekä pari neuletta.

Onneksi, kuten todettua, nahkahame on perusvaate. Sillä pärjää siis mainiosti yhden kolmipäiväisen viikonlopun. Eilen puin sen baariin t-paidan kanssa ja tänään kaupungille jättikokoisen pooloneuleen kera. Huomenna varmaan sitten se toinen neule. 

Oikein kivaa lauantaita, kaiffat!

Kommentit

Sini/Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Voi ei, miten täydellinen asu. Löysin juuri Zaran alerekiltä ihanan nahkahameen, joka odottelee nyt vain lyhentämistä. Tuli tästä kuvasta sellainen olo, että pitää saada se päälle :) jatkossa toivoisin lisää näitä asukuvia, kun sinä onnistut aina näyttämään jotenkin niin huolettoman tyylikkäältä, mitä omaankin tyyliini kaipaisin lisää.

Eeva Kolu

Kiitos Sini! Ja mä yritän julkaista tänä vuonna vähän useammin asuja vaikka se tuntuukin aina vähän hölmöltä, niitä mää itekin tykkään muiden blogeista katella :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun harras toive on, että postailisit tänä vuonna enemmän asukuvia. Nämä on niin ihania ja inspiroivia!

Eeva Kolu

Mää yritän rohkaistua! Ja muistaa ottaa niitä joskus :)

neavaan (Ei varmistettu) http://whenwolvesruntogether.tumblr.com/

Aivan pakko kysyy, vaikken kommentointia koskaan harjotakkaan. mutta, olitkos tänää hansan henkkamaukalla kenties? tai sitten oli vaan kovasti sun näköinen nainen. mienasin suuni siinä sovarilla kipparilakkeineni avata, mutta päätin kuitenkin olla kylmänviilee julkkiksen kohdatessani ;)

Eeva Kolu

Juu, minähän se siellä! :) Ja musta on vaan kiva kun ihmiset tulee juttelemaan!

Wee (Ei varmistettu)

Oi, kadehdin hieman tuota hametta. Ja olet ehkä nyt onnistunut rohkaisemaan minut hankkimaan samanlaisen omaan garderooppiini.

Eeva Kolu

Kyllä se vaan on näppärä vaate, suosittelen! xx

SiljaT (Ei varmistettu)

Asu on kiva ja laukku hiano! Ootko muuten käynyt kampaajalla? Värjäsitkö?

Eeva Kolu

Juu! Tukka on nyt ihan kauhee kuten se on aina kun tasapaksuun leikataan kerrokset, mutta kai se tästä ajan kanssa... Väriä kirkastettiin pikkuisen, siihen oon oikein tyytyväinen :)

terttunen (Ei varmistettu)

Mulla on tuollainen samanlainen luonnostaan sinne tänne pyörteilevä hius, ei siis kunnolla kihara. Sitä on nyt vuoden leikannut ekokampaaja ja hän ainakin osaa ottaa sen laadun huomioon leikatessaan, eli olen hyvin tyytyväinen. Tosin aiempikin kampaajani pärjäsi sen kanssa hyvin.

Olen ymmärtänyt jostain että heidän koulutukseensa kuuluu asiakkaan hiusten luontaisten ominaisuuksien huomiointi. Koska monella luoma/eko ajatteluun kuuluu se ettei hiuksia tarvitsi välttämättä olla laittamassa päivittäin. Tosin kyseinen kampaaja on ollut alalla pitkään jo ennen ekoilua ja eräs hänen asiakkaansa sanoi että ko kampaaja ymmärtää hänenkin hiuksiaan tosi hyvin (ovat aivan erilaatuiset kuin minun). Aina siinä vähän aikaa menee ennen kuin kampaaja pääsee sisälle jonkun asiakkaan hiuksiin. Tosin jotkut kampaajat lähtevät siitä että asiakas aina on valmis vääntämään hiuksensa erikseen malliinsa eivätkä ymmärrä jos joku haluaa helpot hiukset.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.