Vuoden paras löytö

... on ollut tämä Isabel Marantin bleiseri.  "Allow me the pleasure of introducing you to Blade... Lazer... Blazer."  Löysin sen helmikuussa Aarhusista erään pikkuputiikin -70 % rekistä.

Täydellinen perusvaate, joka ei ole perusvaate. Sopii ihan kaikkeen, mihin musta bleiserikin - olematta musta bleiseri.

Muistan edelleen hyvin fiiliksen sovituskopissa: mukamas siinä epäröin, että onko tämä siltikin liian kallis ja osaanko käyttää a) bleiseriä b) kuviollista vaatetta, mutta samaan aikaan tiesin jo, että se lähtee mukaani. Ilmassa ei ollut epäilystä, vaan pientä jännitystä ja vaaran tunnetta - siis juuri oikealla tavalla kutkuttavaa, vähän kuin ihastuessa.

Jos vain malttaisi odottaa tuota tunnetta kaikkien vaateostostensa kohdalla, olisi kaapissa pelkkiä suosikkeja.

Farkut Zara / huivi Balmuir / kengät André / pellava-t-paita mistä lie / laukku Samuji

Kommentit

Ounanen (Ei varmistettu)

No nyt on kerrassaan näpsäkkä asukokonaisuus, aivan inspiroiduin! Mistä olet nuo ihanan himokkaan punaiset kengät löytänyt? :)

Eeva Kolu

Heippa, ne on pari vuotta sitten ostettu kenkäketjuliikkeestä nimeltä André, joita on Ranskassa vähän joka kulman takana :) En tiedä, onko niitä missään Ranskan ulkopuolella!

Anniinaa (Ei varmistettu) http://cinnamonbiscuits.blogspot.fi/

On niitä, mutta jossain Marokossa ja Tunisiassa. Nimimerkillä Eräs joka jäi pohtimaan kenkäparin ostamista sillä oletuksella että Ranskassa jonkin aikaa majaileva kaveri hankkisi ne, muttei löytänytkään niitä enää eikä André toimita Suomeen vaikka laitoin heille erittäin kohteliaan pyynnön ranskan kielellä. :---( En saanut unelmakenkiäni. :(

eviela
NOT A Wonderland

Todella kaunis kokonaisuus ja itsekin pidän tuosta "bleiseristä"! Todella kaunis :)

Eeva Kolu

Kiitos :) x

ÄniK (Ei varmistettu)

Ihana bleiseri, sopii sulle! Oon lähdössä ens viikolla työreissulle Aarhusiin, onko sulla jotain vinkkejä, mihin suunnistaa? Tai jotain kaupunginosaa, joka jäi mieleen?

Eeva Kolu

Heippa, Aarhus on tosi pieni kaupunki joten kun keskustassa/vanhassakaupungissa pyörii niin kaikki kivat alueet tulee kyllä näettyä :) Mitään baarien/ravintoloiden/kahviloiden nimiä tai osoitteita en ikävä kyllä pistänyt muistiin mutta kivoja paikkoja riittää eikä ole vaikea eksyä niihin. Sitten modernin taiteen museo Aros on ihan ehdoton!

ÄniK (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä, ekana päivänä olisi just sopivasti aikaa museokierrokselle, ehkä suuntaan tuonne Arokseen! Mukavaa viikonloppua!

noko (Ei varmistettu) http://nokonuuka.wordpress.com/

Ihana bleiseri! Ja osuit niiiin naulan kantaan tuossa, että voi kun jaksaisi kaikkien vaateostosten kohdalla odottaa Sitä tunnetta. Se on mullakin tavoitteena.

Eeva Kolu

Niinpä, koetetaan pitää mielessä :)

kaikki tai ei mitään

Wau! Ekat sanat mitä tuli mieleen jakusta, eikä muutenkaan asusi näytä hullummalta! Osaisimpa minäkin! :)

Eeva Kolu

Voi kiitos, ja totta kai sä osaat! x

Eeva Kolu

Näinpä! Itselläkin varmasti auttaisi jos ne peruspilarit olisi eka kunnossa... nimim. sata vuotta täydellistä mustaa hametta etsinyt.

empuska

Dodgeball ja härski-Stiller <3

Eeva Kolu

No huh, joku tajusi! :D

sunny- (Ei varmistettu)

vähän liian lyhyt? ei ainakaan tuohon asuun sovi.

Eeva Kolu

Pusi pus !

ulla m (Ei varmistettu)

Nätti asukokonaisuus. Olen muuten miettinyt, onko sulla enää noita kenkiä, mutta tuossahan nuo ovat. Kiva väriläiskä asussa :)

Eeva Kolu

Kiitos Ulla!

"Katjuska" (Ei varmistettu)

Blogikirjoituksesi ovat todella kivoja. Erityisesti pidän siitä, kun kirjoitat mietteitä elämästä ja havaintoja matkoista. Eräs asia on alkanut harmittaa liittyen siihen, että luen sekä Stellan että sinun blogia. Valitettavasti nämä ovat alkanet ns. syödä toisiaan, on Balmuirit, Eira ja yhteiset riennot. Koen, että maanläheisyys alkaa kaikota pinnallisuuden tieltä. En halua tuottaa pahaa mieltä ja olla yksi niistä kriitikoista, joita epäilemättä blogimaailma on pullollaan. Kukin kirjoittaa omasta elämästään ja lukijat voivat jättää lukematta, jos se ei miellytä. Tiedostan tämän. Halusin tuoda, toivottavasti rakentavan kritiikin myötä, tämän huomioni esille. Suomi on liian pieni (bloggaus)maa, huomaan. Kaikkea lämpöä sinulle.

Eeva Kolu

Heippa, kiitos palautteestasi :) Kirjoitin asuinpaikastani, yhteisistä riennoista ja diggaamistani tuotteista silloin kuin asuin Turussa. Nyt kirjoitan asuinpaikastani, yhteisistä riennoista ja diggaamistani tuotteista, ihan kuten ennenkin. En siis itse näe miten juttuni olisivat muuttuneet yhtään sen pinnallisemmiksi :)

Tiedostan kyllä että on olemassa joukko lukijoita, joiden mielestä minun olisi pitänyt loppuelämäkseni jäädä Turkuun kotisohvalle juomaan teetä, mutta tietenkään en voi rakentaa elämääni blogin ympärille vaan rakennan blogin elämäni ympärille. Minulla on halu mennä eteenpäin, kehittyä ja saada elämääni uusia asioita ja paikkoja, ja aion mennä niitä tavoitteita kohti jatkossakin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Täällähän on ihan samanlaisia juttuja kuin ennenkin (vaatteita, pohdintaa, leffoja etc) mutta vissiin koska asut nykyään HESASSA olet automaattisesti muuttunut pinnalliseksi :D

"Katjuska" (Ei varmistettu)

Tervetuloa vaan tänne Helsinkiin ja mahtavaa, että olet löytänyt täältä hyviä ystäviä, joiden kanssa hengailla. Itse en Turkua juuri tunne, joten on mukavaa, kun esittelet paikkoja Helsingistä. Välillä voi joku uusi mielenkiintoinen paikka tupsahtaa vastaan. Tämä mainitsemani blogien samankaltaistuminen ei itse asiassa kosketa vain tätä blogia. Se on asia, joka täällä pienessä Suomessa on huomattavissa muissakin blogeissa. Ehkä alan olla liiian vanha blogien lukemiseen, kun tällaisia asioita havainnoin ja niistä välitän. :) Mutta tämä samankaltaistuminen on ehkä asia, joka blogin pitäijien kannattaa tiedostaa, muutti se sitten omia kirjoitusaiheita tai ei. No, mutta tätä blogia kyllä luen varmasti niin kauan kuin nyt ylipäänsä blogeja luen. Mutta sen tiedän, että enää en aio kommentoida pienelläkään kriittisellä sävyllä yhtäkään blogia. En halua tuottaa pahaa mieltä ja jo havainnointien tekeminen saa sen kuitenkin aikaan. Pahoittelen.

Eeva Kolu

Juu, minulle ei ehkä ihan selvinnyt alkuperäisestä kommentistasi että kritisoitko blogini pinnallisuutta vai sitä, että täällä on samankaltaisia juttuja kuin muissakin blogeissa :) Totta kai saa antaa palautetta ja tosi kiva, että aiot lukea blogiani jatkossakin.

On varmasti ihan totta, että Helsingin/Turun kokoisessa kaupungissa on sen verran vähän kivoja paikkoja tai kiinnostavia tapahtumia, että moni päätyy kirjoittamaan samoista jutuista. Tässä tosin on myös varmasti kyse siitä, että lukijana kiinnittää enemmän huomiota siihen, mitä on jo nähnyt jossain toisaalla - oikeasti minun kirjoituksistani vain pienellä osalla on mitään tekemistä mainitsemiesi asioiden kanssa :) Se on kuitenkin ihan hyvä juttu muistaa, että blogissakin pitää välillä etsiä freesejä näkökulmia eikä vain kirjoittaa samoista itselle rakkaista aiheista, ja sitä tekisinkin mielelläni enemmän heti kun blogille jää vähän enemmän aikaa muilta syyskiireiltä.

En ole toisaalta koskaan oikeastaan ajatellut, että kirjoittaisin erityisen uniikeista aiheista, vaan että kirjoitan kohtaamistani asioista omasta näkökulmastani, omia pohdintojani. Toiset tykkää, toiset ei, ja se on täysin ok.

Eeva Kolu

Erittäin hyvä analyysi, kiitos siitä :) Olen viime aikoina saanut jonkin verran palautetta, jossa näennäisesti kritisoidaan blogin sisältöä, mutta tosiasiassa kritisoidaan sitä, että elämäni on muuttunut. Olet oikeassa siinä, että tuollaista kritiikkiä ei voi pitää rakentavana, sillä olisihan se nyt ihan kreisiä ajatella että bloggarin pitäisi valita asuinpaikkansa/työnsä/ihmissuhteensa niin, että lukijat olisivat tyytyväisiä eikä siten, että bloggari itse on :)

"Katjuska" (Ei varmistettu)

Oikein hyvä kommentti Ladydayish. Minulla on tässä itsetutkiskelun paikka, mitä oikein haluan tällä sanoa. Mielestäni se ehkä kuitenkin oli luettavissa kommenteistani. Eli kun kaksi blogaajaa alkavat kirjoittaa samoista reissuista, illan vietoista ja tapahtumista, syövät nämä tekstit toinen toisiaan. Kiinnostus lopahtaa, kun lukee samoista asioista kahdesta eri blogista. Ja nythän kaikki tiedämme, että tämä ei todellakaan päde joka kirjoituksen kohdalla. Ehdotukseni itse itselle on, että lopetan toisen blogin lukemisen, jolloin jutut säilyvät freeseinä. Samalla kun tätä kirjoitan, tiedostan asian typeryyden. Maailmassa on todellakin tärkeämpiä asioista kuin tällaisista asioista jauhaminen. Lopetan oman osuuteni tähän, otan tästä opikseni ja harmittelen täällä ihan yksikseni, jos jossakin asiassa olisi minusta muutoksen paikka. Jokainen elää omaa elämäänsä. On mahtavaa, että on teitä, jotka haluavat avata meille muille pääsyn kurkistamaan siihen. Toivon todellakin muutoksen tuulia sinulle jatkossakin, koska elämä aina samanlaisena olisi tappavan tylsää lukemista.

Eeva Kolu

Tämä oli ihana ja poikkeuksellinen keskustelu, kiitos teille molemmille ja hyvää syksyä meille kaikille :)

ailat (Ei varmistettu)

minua olisi kiinnostanut, millainen kaulus tuossa bleiserissä on ja kuinka tyköistuva se on...mutta ehkä se vilahtaa jossain toisessakin asukuvassa joskus....

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.