Vuoden parhaat purkit (+ voita omat)

Huomenna ilmestyvästä joulukuun Trendistä löytyy juttu, jossa minä ja muutama muu Lilystä tuttu naama valitsemme vuoden 2013 parhaat kosmetiikkatuotteet.

Monta hyvää purkkia on tarttunut haaviin tänä vuonna, mutta tämän vuoden uutuusmeikeistä suosikeiksini on kiilannut nämä kaksi: Cliniquen CC-voide ja Chanelin Les Beiges -puuteri.

Cliniquen voide tekee kaiken: peittää, heleyttää ja suojaa auringolta, ja mikä parasta: se on ihanan helppo sutaista naamaan kosteusvoiteen lailla, oli sitten kuinka kiireinen (tai laiska) tahansa. Koostumus on suht kevyt, mutta peitto silti hyvä. Suojakerroin on komia 30. SPF-neurootikko kiittää!

Chanelin Les Beiges -puuteri taas kiinnittää edellämainitun CC:n paikoilleen ja poistaa ylenmääräisen kiillon, mutta jättää ihon kuitenkin heleäksi - ei hiekkanaamaefektiä. Yksinään tämä puuteri ei pelitä, mutta BB:n, CC:n tai ohuen meikkivoiteen päällä silkkaa timanttia.

Ainoa miinus on se, että sävyistä ei välttämättä löydy jokaiselle suomalaiselle riittävän vaaleaa. Itse käytin vaaleinta sävyä kesällä ja otin sen uudestaan käyttöön nyt, kun naamalla on vielä Perusta hankittu kevyt päivetys. (Niiisk.)

Niin juu ja koska joku kuitenkin kysyy, mainittakoon nyt vielä erikseen että nämä molemmat tuotteet olen ostanut ihan itte kaupasta - niin kovaa kamaa ei tämä meikäläisen blogi ole että Chanelilta lähestyttäisiin. Lähden kyllä Karl-sedän kanssa kahville, jos kutsu käy. (Mutta vain sillä ehdolla, että Choupette tulee mukaan.) ((No ei vaiskaan. Lähtisin Karlin kanssa kahville, vaikka joutuisin itse pukeutumaan Choupetteksi ja mulle tarjoiltaisiin vain kermaa pöydän alle.))

Mutta horinaksi meni! Koko stoorin pointti oli oikeastaan tiivistettävissä tähän: joulukuun Trendissä paaaaljon lisää loistavia kosmetiikkapoimintoja!

Lisäksi armas purkkien ystävä: paljasta täällä oma kosmetiikkalöytösi ja voit voittaa 300 euron arvosta luksuskosmetiikkaa.

Kommentit

Olipas kiva lukea kosmetiikkajuttu, etenkin kun on puuteri vähän hakusessa! 

Ja hitsi miten aika rientää; vasta viikonloppuna tajusin, että marraskuun Trendi oli esseepinon alle hautautunut ja lukematta, mutta jo huomenna pukkaa uutta. Onpas onnekas olo!

Eeva Kolu

Oih, tuplanumero sulle! Ei huono!

Mindeka
Ma-material Girl

Minä tietenkin tänään kiireessä hipsasin stockalle, toiveissani juuri kuvauksen mukainen BB- tai CC- voide ja nyt tietty jo kaduttaa, sillä kokeiluun ei päätynyt mainitsemasi tuote. Olisi pitänyt lukea tämä ensin ;)

Eeva Kolu

No hitto! Minkä päädyit ostamaan? 

Mindeka
Ma-material Girl

Perus-Lumenen :/ En ole löytänyt siis vielä suosikkiani näissä voiteissa, niin testailen purkki toisensa jälkeen uutta vaihtoehtoa. Ja onhan ne melkein kaikki olleetkin ihan ookoo, mutta kun haluaisin löytää juuri sen oikean. Sen, joka peittää, mutta tuntuu kevyeltä. Sen, joka kirkastaa väriä, mutta ei tahraa vaatteita tai näytä pakkelilta.. ;)

Eeva Kolu

Mut se on kans kyllä tosi hyvä! Tosin ei kyllä ehkä yhtä peittävä kuin tämä Clinique ja suojakerroinkin taitaa olla vaan 20. Yks huippu on kans Clarinsin BB, mutta se on selkeästi vähän tönkömpi ja pikkusen huonommin levittyvä. Mutta tosi hyvä lopputulos.

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä suosittelen Kiehlsiä, hinta kohtuullinen ja jää kuiva ja mattainen lopputulos toisin kuin Lumenella. Myös värit (ainakin mulle) ja kesto Lumenea paremmat :) Olen siis käyttänyt molempia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä siis vain vinkkinä BB-keskusteluun, ei osallistuakseni kilpailuun!

onsku (Ei varmistettu)

Minä suosittelen madaran sävyttävää päivävoidetta!

Suzie (Ei varmistettu)

Sensai-ripsari on ihan paras. Ei tarvitse meikinpuhdistusainetta, kun ripsari lähtee lämpimällä vedellä.

Linnunradan Liftaaja

Acon Volume ripsari apteekista. Kyllä. Hevillä en vaihtais.

Eeva Kolu

Hei murut, muistakaa jättää teidän vastaus tuohon linkattuun osoitteeseen, niin osallistutte arvontaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.