Well I'm not bragging babe so don't put me down

... but I got the fastest set of heels in town.

Minulla on pari vuotta ollut kaksi salaista buutsi-ihastusta: Chloén Suzannat ja Isabel Marantin Dickerit.

Pohdin jo puolitosissani Dickerien ostoa, mutta sitten löysinkin jotain parempaa. Odotellessani kaveria Tukholman Urban Outfittersillä bongasin kengät, jotka olivat vähän kuin Dickerien ja Suzannojen risteytys. Ja maksoivat vain 1/14 niiden yhteenlasketusta hinnasta. 

Merkki on itselleni täysin tuntematon Deena&Ozzy ja pohdiskelin pitkään, uskaltaisinko ostaa kengät merkiltä, jonka laadusta en tiedä mitään - ja kun ne olivat vielä epäilyttävän kohtuuhintaisetkin... 

Onneksi otin riskin, koska buutsit ovat osoittautuneet aivan fantastisiksi, oikein luottokengiksi. Olen käyttänyt näitä koko kevään ja kesän. Ne ovat huippumukavat jalassa eivätkä ole aiheuttaneet vielä ainuttakaan rakkoa, vaikka käytän niitä ilman sukkia (nuo kurkistusluukut nääs).

Ja kyllä, voin allekirjoittaa sen väitteen, että buutsit jalassa sitä kävelee vähän rehvakkaammin.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hmph, ei kai sitä kenkien laatua nyt merkistä voi yksin päätellä, vaan pikemminkin materiaalia, ompelujälkeä ja muita ominaisuuksia tarkastelemalla. Sitä paitsi tehdasvalmisteisten merkkikenkien ja neverheard-popojen varsinaiset valmistuskulut ovat yleensä aika pitkälti samaa luokkaa, ekstraeurot johtuvat lähinnä brändistä.

Nojoo, menipä nyt vähän valistamiseksi, mutta kuitenkin. Kiva, että kävi hyvä tuuri kenkien suhteen!

Eeva Kolu

Jopa oli äkäisesti vedetty johtopäätös aika viattomasta blogikirjoituksesta :) Tietenkään merkki ei ole kengän laadun tae, mutta koska en ole itse käynyt esim. vaatettajan tai suutarin koulutusta ja joudun luottamaan omaan näppituntumaani, ostan yleensä vaatteita ja kenkiä tutuilta merkeiltä, jotka olen havainnut hinta-laatu-suhteeltaan hyviksi tai itselleni muuten sopiviksi.

simi (Ei varmistettu)

vauu täydelliset!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.