Wishlist

Minulla oli lahjakortti yhteen tosi kivaan verkkokauppaan. Se oli menossa vanhaksi pian. Kaupassa oli vaikka mitä, jota tiedän jossain vaiheessa ainakin teoriassa halunneeni. Makeita tavaroita, joiden designia arvostan ja joita olen ihastellut blogeista ja lehdistä. Jotain tarpeellista ja kaunista ja jotain yksinkertaisesti kekseliästä.

Kun tuli aika valita, tajusin, että oikeasti en toivonut niistä asioista mitään. No jo nyt on kumma, mietin, sillä design-vaatteiden sijaan huomasin haluavani lähinnä pölynimuria. Ja sitten mieleeni muistui yksi ajatusleikki, johon olen usein törmännyt, mutta jota en ehkä ole uskaltanut toteuttaa.

Mitä toivoisit, jos toiveesi ei tarvitsisi olla millään tavalla realistinen? Jos vain saisi toivoa, eikä tarvitsisi ajatella, mikä on mahdollista tai todennäköistä? (Eikä tarvitsisi tuntea syyllisyyttä siitä, että haaveilee jostakin, vaikka asiat ovat oikeasti kerrassaan mainiosti.)

Päätin antautua leikille, kerrankin.

Huomasin, että se, mitä oikeasti toivon on esimerkiksi että asuisin maassa, jossa talvi ei ole ihan näin pitkä ja kylmä. Talvea ei oikeastaan tarttisi ollenkaan.

Toivon tuoreita kookoksia, jäillä ja pillillä.

Haluaisin herätä aamulla ilman herätyskelloa ja keittää aamukahvit mutteripannulla. 

Haluaisin pisamia.

Ja olla ruskettunut ympäri vuoden.

Pitkän tukan.

Jommankumman niistä Jeesuksen näköisistä miesmalleista, jotka Gloria-lehti postasi Instagramiinsa vähän aikaa sitten.

Kirjoittaa kirjan.

Asua meren äärellä, mutta se toive on onneksi jo melkein tosi.

Osata olla ihan vaan minä, anteeksipyytelemättä ja teeskentelemättä. Elää sitä kuuluisaa omaa totuutta. Tässä olen kyllä nykyään jo aika hyvä. 

Haluaisin matkustaa Rioon kahden hyvän ystäväni kanssa ja pukeutua pelkästään punaiseen bikiniyläosaan ja farkkusortseihin.

Haluaisin täydellisesti laskeutuvia pellavasta valmistettuja t-paitoja, jotka eivät kiristä kainaloista.

Parit hyvät valkoiset lakanat.

Kypsiä mangoja ja papaijoja.

Jos villit toiveet sijoitetaan tämänhetkiseen ympäröivään todellisuuteen, haluaisin lämpimän froteisen aamutakin, koska aamusuihkun jälkeen on hyytävän kylmä. 

Huomasin saman kuin nettikaupan kohdalla - eivät ne aidot oikeat rehelliset toiveet nyt välttämättä niin kreisejä ole. Sitä voi toistella koko elämänsä haaveilevansa jostakin, sitten kerrankin miettiä minuutin ja tajuta, että ei oikeasti halua sitä yhtään. Pölynimuri mieluummin kuin design-laukku, pellavateepparit ja aurinko ennemmin kuin kartano tai ura kansainvälisenä popsensaationa.

En uskalla luvata enkä osaa toivoa, että listaamalla todelliset toiveesi universumi tai Jumala tai joulupukki tai kuka ikinä muuttaa ne maagisesti todeksi.

Mutta sen voin luvata, että niiden listaaminen on ainakin pirun hauskaa. Ja hauskuus... no, se vie eteenpäin. Niin uskon.

Kommentit

Kao Kao

Jännää, me juteltiin tästä juuri ystävän kanssa iltateellä. Mietittiin mulle uusia harrastuksia sille ajalle, kun ei voi urheilla ja se ajautui vähän tuollaiseen wishlist tyyppiseen haaveiluun. Lupasin laittaa ajatuksia itselleni puhelimen muistilistaan ylös. Siitä millaiseksi naiseksi haluaisin kasvaa esimerkiksi. (rakastettava, pariisilaistyyppinen, tyylikäs ja ehdottoman sydämmellinen ja auttavainen olisivat haavelistallani).

Ja sitten täällä oli tällainen :) ehkä tammikuu on varattu haaveille ja suunnittelulle.

Annee (Ei varmistettu)

Kivoja haaveita sinulla ja huomaatkos että monet niistä voi melko helposti toteutua! Minulla on aina "to do-lista" joka osaksi haavelista...ajoittain voi viivailla yli niitä toteutuneita.

AsP (Ei varmistettu)

"Jommankumman niistä Jeesuksen näköisistä miesmalleista, jotka Gloria-lehti postasi Instagramiinsa vähän aikaa sitten."-->En löytänyt Glorian Instagramia......!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

@gloriamagazine ja n. vkon takainen mustavalkoinen kuva!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos sinulle, löysin kuvan. :)

kati aviron-violet (Ei varmistettu) http://piilomajassa.wordpress.com

Jeesuksen näköisiä minäkin yritin etsiä!

Vierailija (Ei varmistettu)

@gloriamagazine ja n. vkon takainen mustavalkoinen kuva!

Tiiantai (Ei varmistettu) http://tiiantai.blogspot.com

Kiitos, kun et postannut ohjeita toiveiden alitajuiseen toteuttamiseen - tai siihen, miten pyytää niiden toteutumista universumilta. :) Itseensä uskominen on varmasti hyväksi tilanteessa kuin tilanteessa, mutta mun mielestä vastaavaa self helppiä rummutetaan nykyään vähän liikaa. Kaikkia haaveita kun ei tosiaan välttämättä ole tarkoitettu toteutuviksi, ja ihan hyvä niin.

Rio olis kyllä kieltämättä kiva! Ja froteeaamutakkihaaveen toteuttamista uskallan suositella varauksetta.

riika. (Ei varmistettu)

Tämä kirjoituksesi saa oman pään hyrräämään.
Useamman vuoden jatkunut henkinen lukko (elämää kuitenkin eletty siinä seassa) rupeaa surkuhupaisasti kääntymään kohta kolmenkympin kriisiksi, siitä olisi aika päästä irti jo viimein.
Kiitos kun stimuloit, sille on kysyntää !

http://howsheloves.blogspot.fi/ (Ei varmistettu) http://howsheloves.blogspot.fi/

Voi tota biisiä! Oi niitä aikoja! Ja kivoja toiveita Eeva, niitä on hyvä sanoo ääneen. Hyviä asioita tapahtuu! :)

Päivi

Nuunuk (Ei varmistettu)

Minulla on pisamia. Tämän luettuani muistan taas olla niistä iloinen. :) Elämän pieniä iloja - omat pisamat!

_Mimi_ (Ei varmistettu)

Hahah, voi mikä biisi. :D Tulipa nostalginen olo. Osasin edelleen ulkoa..

Anna / kotiAni (Ei varmistettu) http://kotiani.blogspot.fi

Voi pisamat! Mistähän niitä saisi?? Toisaalta onnea on haaveilu jo itsessäänkin. Tulin tosi hyvälle tuulelle!! Haaveilusta nimittäin ja inspiroivasta kirjoittelusta, kiitos! :)

pieta
Ruista Ranteessa

Hei tämä leikkihän on kiva! Tässä olis melkein ainesta haasteeksi. Itse käytän vähän samaa kun mietin uraani ja mitä haluan tehdä elämälläni, eli mitä tekisit jos ei tarvitsisi miettiä rahaa? Ja sitten vain sitä kohti, kyllä se ehkä jossain vaiheessa alkaa maksaa itseään takaisin :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Sun täytyy selvästi lähtee Lattareihin! Been there done that. Maanosa on pullollaan Jesuksia ja esim. Argentiinasta löytyy niitä Jeesuksen näkösiäkin. ;)

IdaE (Ei varmistettu)

Ehkä pitäis vihdoin uskaltautua itsekin kokeilemaan tätä. Oma alitajuinen pelkoni tällaisten toiveiden kanssa on, että ne kuulee ja toteuttaa joku kiero lampun henki: toivot enemmän aikaa - olet kohta työtön, toivot timmimpää kroppaa - saat lapamadon, toivot lämpimiä kesäpäiviä - ilmastonmuutos saa aikaan hirmumyrskyjä jne.. Tyhmää, tiedän.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hahhah, tiedän tunteen. Toivoin kerran uusia kokemuksia ja muutaman päivän päästä kotiini mennessä selvisi, että sinne oli murtauduttu :D uusi kokemus toki, mutta sen jälkeen olen toivonut uusia hyviä kokemuksia..

Pee

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.