Yksi markettilöytö (+ yksi pako ulkomaille, kiitos)

Eilen päällä: takki Monoprix / farkut, neule ja laukku Zara / kengät André

Monoprix on vähän kuin Ranskan Prisma, paitsi että sieltä saattaa välillä tehdä ihan käsittämättömiä vaatelöytöjä. Perusmarkettivalikoiman seasta saattaa bongata kashmirneuleita, silkkipaitoja jne. Löytö oli tämä takkikin: olin etsiskellyt mustaa villakangastakkia jo pitkään, ja tämä kaunokki tuli vastaani 80 % alennuksella. Ranskalaiset eivät jostain syystä olleet kiinnostuneita villakangastakeista heinäkuussa, kun mittari näytti +30 astetta. 

Ja hahhhahahhaa, kuuroille korville taisivat kaikua ne toissapäiväiset toiveeni siitä, että tänä vuonna olisi oikea syksy oikeine välikausitakkikeleineen eikä kesä, joka muuttuu suoraan talveksi. Mitä ihmettä tälle Suomen ilmastolle on tapahtunut? Jossain satoi eilen lunta, eikä se "jossain" ollut Pohjoisnavalla. Mutta ei onneksi myöskään Turussa, ja siksi pidän edelleen kiinni avokkaistani.

Kaatua saappaat jalassa on ihan väärä sanonta, kyllä se vasta on sisukkuuden merkki, että kaatuu ballerinat tai sandalit jalassa.

Alkaa totta puhuen tympäistä. Koska edellistä toivettani ei kuultu, toivon nyt jotain näistä:

1. Suomeksi kirjoittavien freelancereiden kysyntä kasvaa räjähdysmäisesti Keski-Euroopan maissa, joissa on leuto ilmasto.

2. Saan äkillisesti kuulla itselleni tuntemattomasta sukulaisesta, joka on jättänyt minulle perinnöksi asunnon Pariisin tai Lontoon keskustasta. 

3. Näen tänään lehdessä ilmoituksen, jossa etsitään ihmisiä testaamaan uusi bahamalainen loma-resort. Palkkio maksetaan kookoksissa hyvityksenä siitä, että testihenkilö joutuu viettämään resortissa koko talven.

Let's make this happen! 

Kommentit

kukka (Ei varmistettu)

"Kaatua saappaat jalassa on ihan väärä sanonta, kyllä se vasta on sisukkuuden merkki, että kaatuu ballerinat tai sandalit jalassa."

Hahahahahahahaha päivän naurut! Juuri näin :D

nansk

Joo, se "jossain" missä tuli lunta, oli täällä Tampereella. Mä liityn sun kanssa sinne Bahamalle, vaikken edes välitä kookoksesta sen kummemmin.

Eeva Kolu

Eikä, oikeasti? Ajattelin, että edes sentään vähän pohjoisemmassa. Tää on aivan ÄLYTÖNTÄ. Muistan kun lapsena jännäsin aina, että tuleeko mun synttäreiksi (jotka on marraskuun lopussa!) lunta. Nykyään sitä saa sit miettiä syys-lokakuussa...

Tunnetilan Nina (Ei varmistettu) http://tunnetila.refashion.fi/

Aikalailla samoissa tunnelmissa mennään mun blogissa tämän aamuisen postauksen kanssa. Miksi oi miksi asunkaan täällä pohjolassa?

Eeva Kolu

Nina mää mietin ihan samaa, että en oikeasti enää muista miksi.

spring_95
powdered dreams

"Kaatua saappaat jalassa on ihan väärä sanonta, kyllä se vasta on sisukkuuden merkki, että kaatuu ballerinat tai sandalit jalassa."

Toivon, että olisit kuullut mikä naurun remahdus multa pääsi! :D Oot kertakaikkiaan loistava!

spring_95
powdered dreams

Ainiin, 70 km Jyväskylästä etelään; sielläkin satoin räntää! D:

Sonja S.
The Neuletakit.

Nauroin niin, että unohdin hetkeksi koko kurjan ulkoilman :)

Rimmanen (Ei varmistettu) http://fiilistelijanpilvilinnoja.blogspot.fi/

Ensilumi sateli eilen meikäläisen kotipaikkakunnalla. Äiti aamulla informoi tänne Espooseen, että kyllä nyt on valkoinen maa. Voi repuja.

B (Ei varmistettu)

Helsingissä Munkkiniemen Tiilimäellä satoi eilen rakeita klo 14.30.....

Riina / Olipa kerran Pariisi (Ei varmistettu) http://pariisistapaivaa.blogspot.fr/

Joo, Monoprix on hankala. Siellä tulee vastaan joskus todella kiinnostavia vaatteita, mutta pieni ääni päässäni väittää, että on muka jotenkin noloa käyttää ruokakaupasta ostettuja vaatteita. ;) Mikä on tietysti ihan pääni sisäinen ongelma. Monoprix'n vaatteethan eivät ole edes mitään halpisrytkyjä. Olen aikoinani ostanut sieltä jonkun verran työvaatteitakin, kun en muualle vaateostoksille duunipäivien ohessa ehtinyt/jaksanut. :P

Kitty123 (Ei varmistettu)

Mieheni osti joskus Ranskassa asuessaan Pariisin Avenue Fochilta pikkutakin ja kulki uudessa takissaan tyytyväisenä joitakin kuukausia, kunnes törmäsi Monoprix'ssa täsmälleen samaan takkiin - murto-osalla maksamastaan hinnasta! Vaikka suurin osa vaatteista tuleekin megatehtaista ympäri maailmaa, ja laputetaan ja myydään jälleenmyyjien nimen alla, oli tuo silti yllätys. Vaikka takin hohto hieman väheni, oli se vain hetkellistä. Vaate on nimittäin edelleen näin 10 vuoden jälkeen käytössä ja selkeästi hyvälaatuinen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.