You're so easy

Yhtenä päivänä kokkasimme Inken keittiössä kurpitsakeittoa. Inke soitti King Krulea.

Tää tyyppi on niin raaka, taisin sanoa. Siis ei Iivana Julma -raaka, vaan sydänveret tiskissä, täs mä oon -raaka.

Kohtaus olisi saattanut olla ulkopuolisen silmin erikoinen. Kaksi naista, veitset kädessä, silmät sipulin pilkkomisesta vuotaen hokemassa SIIS TÄÄ SAA MUT TUNTEMAAN NIIN PALJON TUNTEITAAAA

Siitä asti olen tuntenut TUNTEITAAA King Krulen seurassa päivittäin. (Hitto että vihaan näitä lahjakkaita kakaroita joita ilmestyy tasaisin väliajoin jostain olemaan lahjakkaita ja nuoria ja lahjakkaita ja nuoria ja edessään loistava tulevaisuus ja meikä tuntee itsensä niin helvetin vanhaksi.)

Mutta siis niin. Tämä biisi. Raaaakastan. Rakastan tätä biisiä niin paljon, että haluan halailla sitä tiistai-iltaisin rähjäisillä juna-asemilla, juoda sen kanssa halpaa punkkua puistossa, lainata sen rumaa takkia kun tulee kylmä ja saada sen kanssa etelä-Lontoon aksentilla puhuvia lapsia.

Koko levy on hyvä ja sillä on parempiakin biisejä, mutta sydän valitsee minkä valitsee. Raakaa tunnetta ja niin eespäin. 

Kommentit

HP (Ei varmistettu)

Onpas hieno biisi. Ja mahtavasti sä siitä kirjoittelit :D

"Rakastan tätä biisiä niin paljon, että haluan halailla sitä tiistai-iltaisin rähjäisillä juna-asemilla, juoda sen kanssa halpaa punkkua puistossa, lainata sen rumaa takkia kun tulee kylmä ja saada sen kanssa etelä-Lontoon aksentilla puhuvia lapsia."

Vaan on tuossa aksentissa kyllä sitä jotain!

ziri (Ei varmistettu)

Määkin vihaan tommosia superlahjakkaita nuoria. Mutta biisi on silti suloinen ja sä kirjotat ihanaa blogia :)

Itku ja hammastenkiristys (Ei varmistettu)

En kestäääää. Mistä näitä musiikin ihmelapsia tulee? Juuri kun pääsin yli 16-vuotiaiden Birdyn ja Lorden aiheuttamasta pakokauhusta, niin taas löytyy joku tämmönen. Oma ikäni alkaa vasta kakkosella, mutta silti tunnen että olisi pitänyt jo saada aikaan niin paljon enemmän, kun kaikki nää muut luo mestariteoksia teini-ikäisenä. Voihan alemmuuskompleksi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.