Kuin sulaa vahaa... kirjaimellisesti

Askartelin tuossa taannoin vahaliiduista sisustustaulun.

Eli ostin kanvastaulun ja paljon vahaliituja. Clas Ohlsonilta löytyi 64 liidun paketteja muutamalla eurolla. Ostin kaksi pakettia ja valitsin paketeista kaikista kirkkaimmat ja miellyttävimmät sävyt. Järjestelin ne sitten sopivaan järjestykseen ja kiinnitin liidut liimalla kankaan yläreunaan.

Sitten alkoikin se kaikista keskeisin ja haastavin vaihe eli liitujen sulattaminen. Avuksi löytyi tehokas hiustenkuivaaja, jolla kuumensin liituja niin kauan, että ne alkoivat valua kohti kankaan alareunaa. Itse painoin liituja hieman, että sain ne valumaan vuolaammin. Sulattaminen vaatii aika paljon kärsivällisyyttä ja on myös aika sotkuista puuhaa, joten kannattaa suojata lähiympäristö. Korvatulpille oli myös käyttöä, koska hiustenkuivaajan melua joutuu kuuntelemaan jonkun aikaa. 

Idea löytyi täältä: http://megduerksen.typepad.com/whatever/2011/08/you-knew-i-was-going-to-make-one.html Omasta taulusta ei tullut  ihan yhtä siisti, mutta hieno kumminkin :) Samanlaisen taulun voisi tehdä myös vaikka vain punaisen sävyistä. 

Share

Kommentit

Ihmeitä tapahtuu

Wau, tosi makee idea!

Minna J.
Oisko tulta?

Mahtava! 

Kaikuja Kanjonissa

kiitos paljon :)

J

Kerrassaan upea! Taidanpa kokeilla itsekin.

Matteus
Oisko tulta?

Hauskat värit!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.