Ladataan...
Kalliokaksio

Lähdettiin pääsiäisenä käymään Turussa. Katso videolta, mitä tunteita vanha kotikaupunki meissä herätti. Iltamme huipentui The Voice of Finlandin finaalilähetykseen, jatkoihin ja lopulta jatkojen jatkoihin. 

Pus, Minea ja Peppi

Share

Ladataan...
Kalliokaksio

Katajanokka, Skatta, Skatudden, Nokka mitä näitä nyt on. Merenranta ja siitä nousevat talot saavat joka kerta pysähtymään ja huokaisemaan syvään. Voisin istua tunteja Tervasaaren rannalla ja ihailla Katajanokan maisemaa. Kauniit näköalat saavat aina jollakin tavalla ajatukseni lentelemään jonnekin pilvenhattaroille ja unohtamaan totaalisesti ajantajun.

Tiesittekö, että Uspenskin katedraali on Pohjois- ja Länsi-Euroopan suurin ortodoksinen kirkko.

Katajanokan kanavasta tulee mieleen jollakin tavalla Tukholma ja pohjoismaalaiset dekkarit. 

Katajanokan ehdottomasti parhaimpiin puoliin kuuluu mielestäni merenläheisyys. Katajanokka on kuin pieni saari Helsingin keskustan vieressä. Nokan tunnelmaa rikkoo kuitekin hieman laivasatama ja sen tuoma teollisuuden tuntu. 

Viime kerralla tein kuvausreissun Ullanlinnaan. Postauksen siitä löydät täältä. Seuraava kohde on vielä valitsematta. Jos sulla on ideoita, minne menisin kuvailemaan, niin heitä vinkki kommentteihin. Vitsi mä odotan jo kesää, että pääsen kuvailemaan auringonlaskuja ja lämpimiä iltoja. <3

Pus, Peppi

Share

Ladataan...
Kalliokaksio

Keltainen on yksi tämän kevään ja kesän trendiväreistä, jota ainakin mä fiilistelen täysillä. Pitkään ajattelin ettei keltainen sovi mulle laisinkaan, mutta olinpa väärässä. Keltainen voi pukea myös meitä vaaleita ja meikissäkin se toimii yllättävän kivasti!

Tämä on yksi mun tämän hetken lemppari meikkilookeista. Keltaista liikkuvalle luomelle ja häivytys ruskealla ulkoreunasta sekä luomivaosta. Tosi pehmeä ja pirteä silmämeikki! Suomalaiset käyttävät hirveän vähän värejä pukeutumisessaan ja sama pätee myös meikkiin. Uskaltakaa käyttää värejä!

Koska en ole ammattimeikkaaja, niin väitän, että kuka tahansa pystyy onnistumaan toteuttamaan tämän meikin. Luomivärien kanssa taiteillessa pitää vaan muistaa häivyttää huolella, jotta värit sekoittuvat kauniisti toisiinsa. Tässä vielä tutorial koko meikistä! 

Käytetyt tuotteet:
Smashbox photo finish foundation primer
Urban Decay naked skin color correcting fluid (green)
Urban Decay naked skin color correcting fluid (pink)
Nars sheer glow foundation (Deauville)
NYX cheek contour duo palette (Double Date)
KIKO color explosion multi-tone blush (Bold Coral)
Urban Decay eyeshadow primer potion (Original)
NYX avant pop eyeshadow palette (Surreal My Heart)
LUMENE blueberry intense liner waterproof (Intense Black)
MaxFactor 2000 calorie waterproof volume (Rich Black)
KISS haute couture trio lashes
NYX micro brow pencil (Ash Brown)
LUMENE blueberry eyebrown shaping wax
NYX lip liner (Nude Beige)
NYX lip lingerie (Corset)

Aurinkoista kesän odotusta!

xoxo, Minea

Share

Pages