Kesä yllätti luonnossaliikkujan

Päivän oppi: Mitä enemmän vihreetä verkkokalvoilla, sen parempi!

Suorastaan yllätyin, kun tajusin miten pitkällä kesä jo on. Tänään luontoretkellä polkuja pitkin kävellessämme tuo kaikki vihreys jotenkin ihan räjähti tajuntaan. Kesä on täällä!

Näin kesän kynnyksellä on yleensä tapana laatia bucket list siitä, mitä kaikkea kesän aikana aikoo tehdä ja kokea. Minun listani on hyvinkin simppeli: Vietä aikaa luonnossa, niin paljon kuin mahdollista! Kesästä tulee takuuvarmasti mahtava, jos toteutan tämän yhden kohdan listani. Tai no itseasiassa - saa pysyä listalla läpi vuoden!

Kuvat ovat Kaasmarkun luontopolulta (koira saatu lainaan). Kiitokset Metsäkukkia-blogin Minna-Liisalle tästä mahtavasta retkeilyreitti-vinkistä! 

Kommentit

Minna-Liisa S (Ei varmistettu) http://metsakukkia.blogspot.fi/

Kiva jos vinkistäni oli hyötyä :) Ja kiitos maininnasta blogissa :) Todella kauniita kuvia! Minäkin mietein siellä, että missä ihmeen vaiheessa kesä on edennyt näin pitkälle. Pakko kyllä tehdä uusi retki sinne ja päästä kiertämään koko luontopolku (meillä kun retki jäi vähän vajaaksi).

Hymyileoletupea

En olisi kyllä tätä paikka keksinyt ilman sun postausta, joten ansaitut kiitokset :) Oli kyllä ihana paikka, ehdottomasti mentävä uudelleen! 

Mika (Ei varmistettu) http://kevyetkilometrit.blogspot.com

Mahtavia kuvia! Ihan uusi paikka mullekin, pitää lueskella vinkki ja käydä joskus kuljeskelemassa.

Ehdin vasta nyt lukemaan läpi KK-raporttisi sana sanalta ja olipahan menoa. Wau! Komea suoritus. Samaistun erittäin moneen kohtaan vaikka en olekaan polkukisoissa käynyt. Lähes aina maratonilla huomaan jossain vaiheessa hokevani VMP:ta ja vihaavan niin itseäni, juoksua ja kaikkea muutakin mahdollista. Silti suurimman osan ajasta matkanteko on kuitenkin puhdasta rakkautta! Juuri näiden ääripäiden vapaaehtoisesta kohtaamisesta ja suurista kontrasteista uskon pitkän matkan juoksun vetovoiman johtuvan.

Mähän juoksin myös helmikuussa maratonin antibioottikuurin vallassa kun viisaudenhampaat olivat tulehtuneet enkä antanut niitä tietenkään poistaa vain pari päivää ennen starttia. Itse en huomannut että tuo olisi vaikuttanut suoritukseen - olin muuten vaan huono - mutta eihän sitä koskaan tiedä. Ihan varmasti myös se vaiva johon antibioottia joutuu syömään vaikuttaa paljon.

Toivottavasti toivut nopeasti erikoisesta muurahais-äksidentistä ja polut kutsuu taas entiseen malliin. Tsemppiä ja mahtavaa kesää! :)

Hymyileoletupea

Kiitos Mika :)

Tiivistit aika nappiin tuossa sen, mitä itsekin yritin tuossa postauksessani sanoa. "Juuri näiden ääripäiden vapaaehtoisesta kohtaamisesta ja suurista kontrasteista uskon pitkän matkan juoksun vetovoiman johtuvan." Juurikin nuo ääripäiden fiilikset ja niiden läpikäyminen tekee juoksusta niin koukuttavan. Kun rämpii tuon VMP:n yli, niin sitä itsensä voittamisen aiheuttamaa euforiaa on vaikeaa lyödä.

Nii juu sullakin oli tuo antibioottikuurilla -maraton kokemus. Muistan tota postausta lukiessani ajatelleeni, että tommosia vähän kajahtaneita taitaa kaikki juoksijat olla, kun tekee mitä vaan, jotta pääsee juoksemaan :D Mä kävin vetämässä sunnuntaina Ruosniemen laskettelurinteessä mäkitreenin ja VMP oli mukanani taas aika vahvasti. Siinä kun taistelin yrjöä vastaan, niin mietin, että "ei sillä antibioottikuurilla siellä Karhunkierroksella mitään vaikutusta ollut, mä oon vaan niin hiton huonossa kunnossa!!!!" :D

No toisaalta, olen edelleen antibioottikuurilla, mikä aiheuttaa mulle koko ajan enemmän ja vähemmän kuvottavaa oloa, vaikken tekis mitään, joten saattaapi tolla jotain vaikutusta olla. Mutta en mä silti sen piikkiin nyt kauheesti laittais. Kunnossa on vielä ihan hurjasti petrattavaa, jotta pääsis vähemmillä VMPeillä maaliin :)

Muurahais-äksidentti on tosiaan nyt lähes taaksejäänyttä elämää, kunhan saan noi viimisetkin nappulat rouhittua naamaan. Tästä sitten toiveikkaana kohti Pallasta! Kiitos tsempeistä ja mahtavaa kesää ja treenejä sulle myös!

Hanna / Sporttaillaan! (Ei varmistettu) http://sporttaillaan.com

Vautsi mitä kuvia! :) Kesä on kyllä täällä just ja nyt. Ihanaa <3

Hymyileoletupea

Kiitos Hanna :) 

No niin on :) Musta tuntuu, että tänä keväänä oon nauttinut tästä kesän tulosta enemmän kuin koskaan. Ihan fiiliksissä tästä kaikesta vihreydestä :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.