Ladataan...
Kastepisaroita

Ai mahoton, että on nii ihania ilmoja ollu nyt. Kyllä oikeasti tuo aurinko piristää aina nii paljon!

Sami sai lainaa Avantin viikonlopuksi, ni se sitte vähä tyhjensi meä pihaa lumesta, että mahtuu tulee vielä lopputalvenki lumet.. Joutas kyllä jo riittää! Samalla se sitte teki meille kunno mäen, josta voijaa Lukan kaa kelkalla laskia. Vitsit, mite mielissää tuo pienimies siitä on!! Äitiki kyllä tykkää ;) Tosin se meinaa olla aika loputon leikki, että iha kyllästymisee asti saa laskea, haha. No mutta eipä tätä talvea enää kauaa oo jälellä, että kyllä sen ilon suon tuolle rakkaalle pirpanalle ♥ Oon siitä muutenki nii ylpeä, ko pysyy nii hienosti tuon stigan kyyissä! Osaa mukailla hyvin kropallaa, jos stiga kallistuu, ja siten pysyy hyvin kyyissä. Käyäänki semmone noin kilsan lenkki kävelee nii, että veän kelkkaa perässä ja Luka saa katella maisemia ja nauttia kyydistä. Son just sopivan mittanen, että jaksaa olla sen hetken siinä.  Harvinaisen hyvä maanantai. :)

Mites teän viikko lähti käyntiin?

Ps. huomatkaa tyylikkäästi korjailtu iänvanha Stiga! Vähä upeella keltasella minisuksella ja liimalla modattu..

Share

Ladataan...
Kastepisaroita

18.3. Mekkojen palautusta ja taideteoksia.
Äiti ja Sami äity aivan mahottomiksi ja uppos modernin taiteen pariin. Kyllä näillä vähintää kymppitonnin sais, jos myis?

 

19.3. Ulkoilua ja herkuttelua. Taas.
Ihanan päivän päätteeksi Jenni päätti tehä lättyjä iltapalaksi meillä. Lopputuloksena mun tekemät lätyt ja Jennin tyhjentämä ja täyttämä tiskikone. Meni se näinki!

Share

Ladataan...
Kastepisaroita

Syötii aamulla pinaattilättyjä ja Luka ehti vetassa koko lautasen tyhjäksi ennenku mie ehin apajille. Melkone suursyömäri tämä jätkä aina ku sille päälle sattuu! Yleensä siis on yhtä taistelua koko syömishommat.. Kuvan nappasin, ku tyyppi oli tyhjentäny jo 2 lautasellista makaronilaatikkoaki. Tänää oli siis oikeinki hyvä päivä syömisten suhteen, heh! Vaikka jäbä ei kyllä järin iloselta näytäkää, ni oli se silti oikeesti hyvällä tuulella. ;)  Se  yleensä aina vakavoituu heti, ko otan järkkärin kätee, ku on se nii jännä kapistus! Höpsö pieni ♥ Muutenki oli yllättävän hyvä päivä. Luka jopa nukahti mun syliin, mitä ei ikinä oikeesti tapahu! Yöunillemeno vaatiki sitte 45minuuttia, ennenkö anto unelle vallan. Luka ois ollu unitissiä vailla, mutta oon ajatellu jättää sen nyt pois kokonaan. Kyllä se pärjää jo ilman! Toivottavasti ei mene kauaa, että oppii siitä pois.

Share

Pages