Ladataan...
Kastepisaroita

Vietettii pääsiäinen Samin kummisedän 12-vuotiaan tytön kanssa. Eena on jo pitkää halunnu meille ja nyt se sitten pääsi elämänsä ekalle reissulle yksinään! Se tuli myöhää torstaina ja lähti maanantaina aamusta takasin. Perjantaina käytii Napapiirillä, lauantaina shoppailemassa ja sunnuntaina suunnattii Haaparantaan. Me syötii hyvin, paljuiltiin ja katottii leffoja. Nii, ja tehtii tietysti Eenalle synttärikakku, koska son jo piiiiiiiitkään toivonu saavansa multa sellasen. Eena sai itte päättää maut ja värit ja kaikki, mie vain toteutin. Tehtii sellane pieni 15cm kakku suklaa-vaniljatäytteellä. Päätin sitte samalla testata ekaa kertaa marenkivoikreemiä, ku oon nähny sitä nyt kaikkialla, ja olihan se kyllä parempaa kuin tavalline voikreemi! Vähä vaa sais treenata tota kuorruttamista vielä, ku viime aikoina tehny aikalailla pelkästää sokerimassalla päällystettyjä kakkuja.  Huomaa kyllä jälestä, ettei siinä kohi iha ammattilaisen tasolla olla :D No mutta eihä sole ku harjotella, ni luonnistuu taas seki paremmi!

 

13.4 Luka maisto kiiviä ekan kerra. Oli pikkase kirpiää ilmeestä päätellen!

 


15.4 Yksisarviskakku

 

16.4 Omanlainen pillimuki :D

 

18.4 Mulla oli jääny vähä kakusta kreemiä pöydälle ja heti ku silmä vältti, ni Luka kiipesi pöydälle syömään sitä. Kuulu vaa "ohhoh" koko ajan, ku sillä oli kaikki nii sotkussa :D

 


19.4 Tulet uunissa

Ladataan...
Kastepisaroita

Joo'o, päätinpä vähä uusia meä kylmän eteisen ilmettä verhoja vaihtamalla. Mulla on ollu siinä tähän saakka punaset virkatut pitsiverhot näin talvisin ja kevään tullen vaihan sitte sellaset valkoset vihreillä raidoilla. Nyt sitte sain älynväläyksen, että värjäämpäs ne vaaleanpunaseksi, koska nehä vois olla tosi kivat sinne!

Unohin ottaa iha lähtötilanteesta kuvaa, mutta tässä näkyy alkuperästä väriä. Tässä vaiheessa olin innoissaa, että ai mahoton, tulee varmasti kivat verhot!

Puolentoista tunnin päästä kone rupesi pilpattaa ohjelman päättymisen merkiksi. Juoksin innoissaa kattoo ku joku pikkutyttö, että millasta jälkeä tuli. Olin varma, että nyt ne on täydelliset! Arvakkaa oliko?

Joo ei... Ei ne ihan täydelliset ollu.. Siis ajattelin tuon vaaleanpunasen haaleampana. Ja ajattelin myös, että tuo vihreä olis värjäytyny kans, mutta kuten kuvasta näkyy, ni ei oikein värjäytynykää.. Emmie ainakaa noita laittais ite ikkunaa ikimaailmassa!! :D Sitte muistin, että ai vitsit, mullaha onki värinpoistoainetta kaapissa!! Käytän sen tähä, ni saan entiset verhot takas. Ehkä. Tällä kertaa osasin suhtautua jo varauksella tulevaan, mutta ajattelin myös, ettei nää tästä voi enää enempää pilalle mennä! Noh, 2 tunnin kuluttua menin vähä hillitymmällä innolla avaamaan sen luukun - ja purskahin nauruun. Eipä niistä tullu edelleenkää ikkunaanlaitettavan näkösiä!

(12.4)

Vai mitä mieltä ootte..? Siis se vihreä katosi noista ja jäljelle jäi tollaset jotain maitokahvin, likasen ruskean ja likasen oranssin väliltä olevat viivat ja oikein hailakan vaaleanpunanen pohjaväri. Mun mielestä jotenki iha sairaan rumat!

Eipä se auttanu ku lähtiä sitte seuraavana päivänä kangaskauppaa, jos vaikka sattuis löytyy sieltä kivaa kangasta. Löysinki kivan kankaan ja ajattelin, että kyllähä mie nyt suoraa osaan ommella! Ei kait se vaikiaa voi olla? Ja eihä se kyllä ollukaa. Aika työlästä ja hidasta, ku piti 4 verhot ommella ja edelliskerrasta on vierähtäny sellaset rapiat kymmenisen vuotta. Ei iha nii sutjakkasti menny, mitä kuvittelin, mutta valmista tuli! Sitte tehtii verhotangot harjanvarsista, koska sai aika halvalla ja ne sopii hyvin toho meijä eteisee. Meinasin reippailla jo päivällä ja ruuvata koukut kii, mutta ONNESTA en sit reippaillukaa, koska nehä olis menny iha päi honkia.. Oisin vaa tyytyväisenä ruuvaillu menemää sen kummempia ajattelematta, että onks suoraa vai ei, heh! No mutta. Siellä ne nyt roikkuu ja täytyy sanoa, että tuli kyllä tosi kivat! ja jopa suhteellisen suoratki!!

(14.4)

 

No joo, tästä innostuneena sitte rupesin lyhentelee makkarin verhoja, koska ne on laahannu maata jo 3 vuotta ja alko tympimää se. Jos oisin vaa sieltä alhaalta kääntäny sen verra ko tarvii ja ommellu menemää, ni ois taatusti tullu hyvät!! Mutta nyt näköjää rupesinki hc-hommii... Äitin kaa käännettii sieltä ylhäältä, että saan samalla nauhakujan ylle sen rypytyksen. Piti lyhentää yhteensä 24 senttiä.. Nipsnaps vain ja tadaa! Toisesta tuliki 39 senttiä lyhempi!! Mitä täällä tapahtuu!? En tajua yhtää!! Leikattii toisesta se palanen vieläpä sillai, että se toisesta leikattu oli "muottina" siinä, iha just siks, että tulis samanmittaset niistä. No ei tullu. Ei tullu sitte yhtää samanmittaset! Sitte rupesin ompeleen siihen toiseen verhoon sellasta kaunista jatkopalaa, että voisin edellee laittaa sen ikkunaan. Ku olin saanu ommeltua, ni totesin vaa läpällä Saralle, että ajatteleppa ku oisinki nyt ommellu sen jatkopalan niihi pidempii verhoihin.. No arvakkaa mitä!! Nii teinki!!!! MITÄ IHMETTÄ!!! Ihanko joku ois koko ajan tehny mulle kiusaa!!! Alko vaa nii hulluna naurattaa, että tipahin vaa lattialle kikattaa. Iskä tuli ovelta kysyy, että mikä nyt, ni en sanaakaa saanu suusta, ko nauratti vaa nii hullusti. Lukaki tuli siihe mua halimaa, ku se ilmeisesti luuli mun itkevän, ku vesi vaa lensi silmistä. Huhhhhei. Siis miten tää oikeesti tapahtu! Vieläki ihmetyttää, että MIKÄ HOMMA!! No nyt sitte ikkunassa roikkuu tosi siistit jatkopalalliset pitsiverhot, joissa ei sit jostain kumman syystä olekaa niitä rypytyksiä siellä päällä, vaikka tää kaikki tapahtu niiden takia. Aina ei vaa mee niinku strömssöössä... Vai mitä..
 

(17.4 what's going on?!)

 

Oisikko halunnu tuua verhot mulle lyhennettäväksi? Täältä tulee laatujälkeä!!

 

Ainii ps. ostin myös keittiöö verhot ja lyhensin neki riskillä sit ton kaiken sähläilyn päälle. En leikannu yhtää lyhemmäks, taittelin vain ja ompelin, iha siks, että jos tänki kämmään.. No ompelu meni hyvin, mutta eipä nuo näytä tuossa ikkunassa sittenkää sellaselta, miltä toivoin niiden näyttävän.. Että ei menny tämäkää putkee!  No eipä voi nyt mitää. Saavat kelvat. Pyh!

 

Ladataan...
Kastepisaroita

2.4. Pikku leipurikamu! Aina tilaisuuden tullen vetasee hanskat kätee.. :D

 

3.4. Heräsin yöllä iha jäätävään tärinään ja kipuun.. Rintatulehushan se vain ilmoitti tulostaan! :) Tähän saakka selvinny ilman, vaikka oon jo 1v 4kk imettäny.. Nooh, pitihän se tämä kokea, eikait tää ois muute ollu homma eikä mikkää! Samalla myös Lukalla tuli silmätulehus ja siihe haettii kidutusrasva.

 


4.4. Epätoivopumppausta.. En imetä enää päivisin, joten piti pumppaamalla yrittää saaha rintaa tyhjemmäks. Melkosta litkua tuoki enää, haha :D

 

5.5. Jaahas, nyrkkipyykille jouvuttii, ko ei uuet vaipat pitänykkää. Olinki jo unohtanu, miten kivaa tämä kakkavaatteitten pesu on! #vainäitijutut

 

6.4. Siis miten ihanat kenkulit hainkaa Lukalle!!

 

7.4. Nii iso poju jo muka

 

8.4. Pidin alusvaatekutsut, ni pitihän se leipurilla tarjottavaa taas olla, heh!

 

8.4 tämäki, koska kutsujen pitäjä luuli Saraa mun lapseks :D Totesi vain miettineensä, että kuinka tää voi olla mahollista, mutta oletti silti näin.. Haha, meinas vähä naurattaa ku sille selvis, että Sara on mun pikkusisko.. :D

 

9.4. Pitäähän se aina yks Kinderi ostaa!

 

10.4. Voisko enää yhtää rennommin nukkua? :D

 

11.4. Minibrunssi Jennin kans :)

 

Pages