Glögi täynnä aromeja

Kasvihormoni

Helppoa, hyvää, herkullista. Ja vahvaa. Sitä on tarjolla yhdeksännestä luukusta koko mukillinen, sillä tässä glögissä on riittävästi makua. Tätä ei ole tarkoitettu lipittelyyn vaan esimerkiksi pikkujoulujen alkumaljaksi. Kippis!

Mukillinen mandariinimaustettua glögiä (n. 2 dl)

  • 1/2 dl Marlin glögitiivistettä
  • n. 2 rkl vettä (vajaa 1/2 dl)
  • 1/2 mandariini
  • 1 dl punaviiniä (esim. Merlot)
  • 8 mantelia

Valmistus

  1. Mittaa glögitiiviste ja vesi mukiin. Purista joukkoon mehu mandariinista.
  2. Lämmitä mikrossa kiehuvan kuumaksi.
  3. Kaada päälle punaviini ja lisää mantelit mukiin.
  4. Mikäli haluat alkoholitonta glögiä, kokoa glögi päinvastaisessa järjestyksessä: mikroon menevät viini ja mandariini, ja glögi jäähdytetään tiivisteellä sekä vedellä.

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.