Ladataan...
Kattungar

Tuli vain mieleen. Enkä tiedä onko tämä blogitekstin verran täyttävä ajatus, mutta hei oikeasti? Toinen asia mitä teen heti kotiuduttani töistä tai mistä lie, on se, että otan rintsikat pois. Toki vaihdan myös lökömmät housut, mutta siinä samassa lähtee kyllä rintaliivit. Tai oikeastaan useammin urheiluliivit. Urheiluliivit ovat himpun verran mukavammat, joten tuppaan käyttämään niitä myös muualla kuin urheilemassa, kuten töissä. Tämä kyllä joka aamu askarruttaa minua, että voiko töihin laittaa urheilurintsikat. Näkyykö nännit läpi? Tissini ovat pienet ja ryhdittömät työasuni alla ja sitten vielä nännit näkyy. Mutta tiedättekö mitä, en suurimmaksi osaksi välitä tästä asiasta paskaakaan. Ja miksi toisaalta miesten nännit saa näkyä, mutta naisten ei? Mitä helkkarin eroa niillä loppujen lopuksi on. Muuta kuin, että ne nähdään seksuaalisena. Ärsyttävää....

 

 

Siksi olisin valmis nostamaan kampanjan siitä, että naisten ei todellakaan ole pakko käyttää rintaliivejä missään eikä kaikki kyllä käytäkkään. Itse olen niin nössö, että uskallan mennä urheiluliiveissä, mutta ihan ilman en uskalla ihmisten ilmoilla olla. En vain tajua, että kenen mielestä rintaliivit voivat olla mukavat päällä ja miksi naiset eivät saisi itse päättää tästä osasta pukeutumistaan. Tai ei varmaan kenenkään työehtosopimuksessa lue, että laitathan rintsikat aamulla päälle, mutta uskon, että se on kuitenkin oletus. Sitäpaitsi naiset ilman liivejä ovat mielestäni sama asia kuin mies pyöräilysortseissa. Vai mitä?

 

<3: Kattu

Share
Ladataan...

Ladataan...
Kattungar

Tämä on aihe, johon törmään aina vähän väliä. Olen itsekin vähän sellainen "perussuomalainen" kaljankittaaja "joko-tai meiningillä", että joko sitä lipitetään enemmän kuin yksi tai sitten ei ollenkaan. Mutta enemmän ja enemmän musta on tullut alkoholin välttelijä johtuen ihan puhtaasti harrastuksista, äitiydestä, vanhenemisesta ja kamalista krapuloista. 

Olen elämässä vedellyt kuntosaliharrastuksen kanssa erilaisia jaksoja, jossa se on välillä ollut elämässäni erittäin vahvasti ja välillä vähän rennommin, mutta aina se on siellä ollut. Tästä syystä en halua myrkyttää kehoani millään mistä on haittaa urheilun kanssa. Lisäksi koen, että kaikista hauskimmat "ryyppyreissut" ovat olleet silloin, kun olen ollut selvin päin. Ruisrock kolme päivää raskaana vuonna 2013 oli ajatuksena ensin kammottava. Kuvittelin, että siitä tulee kamalin kokemus ikinä, mutta kuinkas kävikään se on ollut yksi hauskimmista Ruisrockeista, jonka muistan. Ja HUOM muistan kyllä muutkin Ruisrockit ;)

 

Tällä hetkellä olen taas elämässäni ja harrastuksessani sellaisessa tilanteessa, jossa aion vetää koko kesän ja syksynkin ilman alkoholia. Ja tottakai moni ajattelee, että jaahas sitä ollaan raskaana taas. No en ole. Mutta se mikä jotenkin minua häiritsee on se, että aina juomattomuutta tarvitsee jollain tasolla selitellä. Eikä ole kyse siitä kestääkö juomattomuus päivän, illan, viikon tai useita kuukausia. Mutta aina se pitää jotenkin jollekin selittää. Ja tämä ajattelutapa on meillä täällä Suomessa kyllä ihan todella vahvana. 

 

 

Oli kyseessä sitten ihan vain terassilla istuminen tai jotkin överisuuret juhlat, joudut vastaamaan varmasti illan aikana jollekin kysymykseen: Etkö sä juo mitään? Ja harvoin siihen vastataan vain en. Ja jos vastataan vain en, joudut todennäköisesti vastaamaan johonkin muuhunkin kysymykseen aiheeseen liittyen. Toki myönnän, että jos yleensä on tapana juoda jotain ja sitten saapuu juhliin, jossa ei juokaan mitään, onhan se ehkä poikkeavaa käytöstä, mutta toisaalta mitä sitten? En usko, että se silti on tarpeeksi hyvä syy olla niin  ihmeissään, ettei aiheesta pääse yli eikä ympäri. Monesti kuulee myös hieman mollaavia kommentteja, että no eihän se ikinä juo mitään. No se nyt juo yhden ja lähtee himaan. Se on varmaan raskaana. Okei olen itsekin sortunut näihin, mutta siksi haluankin kirjoittaa, että mikä hiton ihme se on, jos juominen ei ole se joka viikonlopun päätavoite. 

 

Mä olen tullut siihen tulokseen, ettei alkoholi muutenkaan sovi mulle kovin hyvin. En kestä sitä isoja määriä ja jos joskus satun sitä enemmän ottamaan, kestää mulla juomisesta toipuminen puoli viikkoa. En myöskään halua, että lapsemme joutuu kärsimään todella krapulaisesta äidistä, koska niinkin on joskus käynyt. Ja jos totta puhutaan, saan enemmän kiksejä sunnuntaiaamuna siitä, että vedän kunnon jalkatreenin kuin herään viinan hajuisena sotkuisesta sängystä. 

 

Muista, kun ensi kerralla kysyt joltain miksi et juo? Kysy ensin itseltäsi miksi sinä juot.

 

<3: Kattu

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Kattungar

Siis voi hitsit tää kevät on mennyt nopeasti. Mulla oli "tosi hyvä" blogiotsikko ja aihe päässäni, mutta en muista sitä. En muista sitten millään. Ajattelin sen olevan niiiiiiin hyvä aihe, etten edes kirjoita sitä muistiin. Kannattiko olla kirjoittamatta? No EI TODELLAKAAN! Nyt ei ole mitään hajua, mistä mun piti kirjoittaa. Se oli sellainen tosi hyvä "comeback-teksti". Ja ihan kaikki muutkin aiheet olen vain sivuuttanut ja ajatellut, että kyllä mä ne muistan. Olen niin kovin miettinyt näitä asiota, että ei ne päästäni mihinkään häviä. EIKÖ? No tässä nyt ollaan, en muista yhtikäs mitään. En aiheita, en kuvia, en mitään. En saa aikaiseksi kirjoittaa niistä heti ja tässä on tulos. Kattungar on aivan hiljaa! 

 

Kalenteri on kyllä kovassa käytössä koko ajan, mutta tämä blogi ei näköjään vieläkään ole saavuttanut paikkaansa siellä, mutta ehkä se tästä vai mitä? Kesä on alkanut ja mulla on jotenkin loistofiilis kaikesta. Pikkuinen koko kesän kestävä (ja vähän ylikin) projekti tässä on meneillään, mutta ehkä tosiaan kirjoitan siitä pian lisää, heh. Virheistä ehkä joskus oppii. Kirjoittamisen palo täällä on, mutta tosiaan tämä toteutus vähän tökkii ;)

Käykö kenellekkään muulle näin? Ei mitään dataa missään omista ajatuksista. Niin onnettomia muistiinpanoja Kattungarin suhteen. Okei täytyy myöntää, että on musta tullut myös vähän arka kirjoittamisen suhteen. Kynnys nousee, mitä kauemmin täällä pysyttelee hiljaisuudessa, mutta siksi juuri ne muistiinpanot tekisivät terää. Kyllä vain!

 

Mutta hei täällä ollaan! Mitä hauskaa teille kuuluu? Ja mitä odotatte kesältä? <3

 

 

 

<3: Kattu

Share
Ladataan...

Pages