Ladataan...
Kaunis arki

Tämä viikko on ollut oikea äidin lomaviikko. Ollaan vietetty se kaksin pienimmäisen kanssa. Ollaan istuttu iltaa ystävät seurana, luettu kirjoja, kokkailtu hyvää ruokaa, tehty pitkiä kävelylenkkejä, nautittu auringon lämmöstä parvekkeella, sekä tärkeimpänä -rauhoituttu olemaan läsnä, tässä ja nyt. Päivät ovat kuluneet verkkaiseen tahtiin, pikkuisen rytmissä. Aina silloin tällöin pakaten muuttolaatikko jos toinenkin. Ensi viikolla koittaa viimein muuttopäivä, uuteen kaupunkiin ja uusiin kuvioihin. Onhan tätä odotettukin. Seikkailu on käsillämme taas!

Ennen sitä nautitaan vielä tästä kauniista kesäisestä Vaasasta <3

Menovinkki vaasalaisille: Huomenna, lauantaina 22.7 löytää minut ja ystäväni Rebeccan rennolta pihakirppikseltä, jossa myymme vaatteita (koko xs-s), asusteita ja sisustusta muuton tieltä. Lämpimästi tervetuloa moikkaamaan ja tekemään löytöjä! Tarjolla melonia <3

 

Pihakirppis 22.7 

Klo 13-16

Kellosepänkatu 14, Vaasa

Aurinkoa viikonloppuunne!

T: Anna

Share
Ladataan...

Ladataan...
Kaunis arki

* Yhteistyössä Oot niin ihana / Ainoa Graphic Design

Vauvakirja, joka sykähdyttää modernilla twistillään. 

Sitä todella on Ainoa Graphic Designin kustantama Oot niin ihana -vauvakirja, jonka sisältö ja ulkoasu on suunniteltu yhdessä tulevien käyttäjien kanssa. Oot niin ihana -vauvakirja saapuu tilaajalleen sievässä laatikossa, joka toimii niin vauvakansion, kuin muiden mukavien vauvamuistojen säilytyspaikkana. Itse ajattelin säilöä talteen ne rakkaimmat pikkukakkosemme vauvatarvikkeet: nutun, töppöset, neuvolakortin ja unilelun. 

Itse vauvakansio käsittää 42 irtosivua raikkailla ja visuaalisesti upeilla grafiikoilla maustettuna. Vauvakansiosta löytyy muun muassa odotusta, vauvakuukausia, sekä lukuisia vauvavuoden kohokohtia taltioivat sivut. Sivuille voi kirjoittaa ja kuvata muistiin vauvan pienet kädet ja jalat, nukkumiset, hammashommat, retket sekä pippalot. Vauvakansiosta löytyy myös sopivassa suhteessa tyhjää tilaa omille tarinoille ja vauvasta napsituille kuville. Leikkisät kuvitukset toimivat kivana taustana parhaille otoksille, antaen kuitenkin tilaa omalle luovuudelle. Vauvakansiossa onkin parasta sen täyttämiseen kannustava inspiroiva ulkoasu. Vaikka oma nappulamme onkin vasta kuukauden ikäinen, olen jo ehtinyt täytellä tähän asti kerääntyneitä muistoja ylös illan jos toisenkin. Omaan kansiooni on löytänyt tiensä muun muassa muistot odotusajalta, poikamme 10. päivän kuvat, pikkuruiset sormet ja varpaat, sekä tuoreimpana tarinoita kuluneesta kuukaudesta. Vauvakirjan parissa tulen varmasti viettämään lukuisia hetkiä myös tästä eteenpäin, on se varsin mieluista puuhaa -rentouttavaakin <3 

Herkullisen vauvakirjan ohella Oot niin ihana -shopista löytyy myös muutama muu oheistuote, kuten kuvassakin näkyvä Oot niin ihana -neuvolakorttikotelo, sekä muutama suloinen paperituote julisteesta postikortteihin. Oot niin ihana -vauvakirjaan on nyt myös saatavilla lisäsivunippu käyttäjien toiveesta. Kiva lisä se jo muutenkin mahtavaan kansiomaiseen vauvakirjaan -kannattaa käydä tsekkaamassa! Suosittelen kurkkaamaan myös Oot niin ihanan Instagramtilin (@ootniinihana), josta löytyy runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman vauvakirjan täyttämiseen. 

Ja jotta tekin lukijani pääsette ihastelemaan Oot niin ihana -maailmaa omissa hyppysissänne mahdollisimman pian, kannattaa lukea seuraava. Oot niin ihana tarjoaa blogini lukijoille -10 % koko verkkokauppansa valikoimasta. Alennuksen saa koodilla IHANAKAUNISARKI ja tilaukset tulee tehdä 31.8 mennessä. Tämän lisäksi Oot niin ihana arpoo kaikkien tähän postaukseen kommenttinsa jättäneiden kesken mehevän tuotepaketin, joka sisältää Oot niin ihana -julisteen (A3), neuvolakorttikotelon ja 2 postikorttia (Oot niin ihana & mintun sävyinen onnittelukortti). Arvonta suoritetaan 31.7 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Iloisia ostoksia ja onnea arvontaan!

www.ootniinihana.fi

*Oot niin ihana -vauvakirja ja neuvolakorttikotelo saatu testiin

T: Anna

Share
Ladataan...

Ladataan...
Kaunis arki

Kesässä ja ihan muutenkin elämässä tulee aina olla sijaa spontaaneille ideoille ja niiden toteuttamiselle. Kun ystävä soittaa keskellä päivää kutsuakseen taco -kesteille, ei tietenkään voi kieltäytyä. Vauva kainaloon ja menoksi!

Niin eräs kesäinen loppupäivä kului mukavasti tacoja syöden, elämästä jutustellen ja lämmintä kesäiltaa fiilistellen. Koti on paras paikka tässä elämänvaiheessa, mutta kyllä vaan ystävien luona vierailu tekee hyvää sielulle ja ruumiille. Jaettu ilo on moninkertainen. 

Ystävien luona vieraillessa pääsee käsiksi myös erilaisten kotien tunnelmaan. Joka kodissa on omat kauniit piirteensä, jotka inspiroituvat asukkaidensa tyylistä elää. Jokainen visiitti onkin omalla tavallaan matka kotinsa sisustajien mieleen! Vallan inspiroivaa, eikös!

Kiitos Rebecca kun sain käydä!

Mukavaa viikkoa kaikille <3

T: Anna

Share
Ladataan...

Pages