Ladataan...
Kaunis arki

Uusin ihastukseni: banaanivohvelit. Super herkullisia ja aineksetkin löytyy useimmiten kaapista. Terveellisempien ainesosien vuoksi näistä vohveleista jää myös mainio olo -siispä ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi aamu-väli tai iltapalaksi. Miksi ei myös lounaaksi ruokaisamman täytteen kanssa.

Reseptiä jakoon!

Tarvitset: 

2 kypsää banaania

2 dl kaurahiutaleita

2 tl leivinjauhetta

1 tl vaniljasokeria

1 dl valitsemaasi maitojuomaa 

2 kananmunaa

Sekoita ainekset keskenään blenderissä. Jätä taikina turpoamaan 15 minuutiksi. Paista vohveliraudalla kullanruskeiksi. Tarjoa pensasmustikoiden, hunajan ja tomusokerin kera. Kruunaa sitruunan mehulla <3

Herkullista viikkoa!

T: Anna

Share

Ladataan...
Kaunis arki

Mieheni vinkkauksesta, muutamien viikkojen kokemuksella saanen jakaa teille mahatavan vinkin arkiaamuihin: Jari Sarasvuon #aamulenkki. Joka maanantai, keskiviikko ja perjantai tulee ulos noin tunnin mitttainen aamulenkki -podi, jonka aikana Jari pohtii ihmiselämän syvyyksiä -itsekin aamulenkillä ollessaan. Podi poistuu kello 12:00 mennessä, mikä motivoi kuuntelemaan sen päivän virkeimmillä tunneilla. #Aamulenkki nojaa tieteellisiin tutkimuksiin ja Jarin vankkaan elämänkokemuspohjaan, jota on siivittänyt pitkä ajanjakso liike-elämän ja yritysvalmennuksen parissa. Aamulenkki rohkaisee aloittamaan päivän liikkumalla, ja buustaa ajatukset hyvin käyntiin. Aamulenkin tarkoituksena on herättää meidät nyt jos viimeistään poistumaan omalta mukavuusalueeltamme, sillä silloin annamme sijaa henkiselle ja myös fyysiselle kasvulle -onhan mieli ja ruumis yhtä loppujen lopuksi. 

Noh, mitä minä olen saanut #aamulenkiltä? Pohdittuani tätä hetken voin sanoa käyneeni monia ja taas monia mielensisäisiä keskusteluja aamulenkin inspiroimana. Olen tullut tietoisemmaksi käyttäytymiseeni vaikuttavista tekijöistä, jotka ovat muokkautuneet 24 ikävuoteni aikana. Olen tullut tietoisemmaksi peloistani ja jännitystiloistani ja löytänyt keinon kohdata ja käsitellä ne. Olen saanut kannustusta toteuttaakseni omia visioitani, sekä oppinut näkemään ne esteet, jotka seisovat unelmieni tiellä. Ymmärtänyt, että ne esteet ovat osaksi ympäristön vaikuttamia, mutta myös omien kuvitelmieni luoma ansa. Kun vain rohkenee, on maailma auki mitä villeimmille seikkailuille. 

On ihan älyttömän hienoa, että joidenkin ihmisten kautta sitä oppii näkemään ja tarkastelemaan omia kerroksiaan. Jarin aamulenkkejä kuunnellessa tämä luonnistuu pelkän puheen voimalla. Kokeile ja koukutu sinäkin!

Aamulenkkiin tästä!

Aurinkoa aamuihinne <3 Uskomattomat kelit just n y t!

T: Anna

Share

Ladataan...
Kaunis arki

Ihanaa Ystävänpäivää <3

Vaikka ystävyyttä tulee vaalia vuoden jokaisena päivänä, voi sitä tänään juhlistaa aivan erityisesti. Ystävyys on ollut itselleni läpi elämän yksi suurimmista voiman lähteistä. Vaikka matkalle on sattunut mutkia ja tie on ollut ajoittain rosoinen kulkea, ovat parhaimmat ystävät kulkeneet rinnalla ja osoittaneet rakkaudellaan sen, että tummien sävyjen lisäksi elämässä on myös paljon hyvää. Ystävien kanssa olen saanut nauttia pulppuavista keskusteluista, ystävien kanssa olen saanut olla halutetessani hiljaisuudessa. Ystävien kanssa olen matkustellut ja ystävien kanssa olemme pysähtyneet pienten ihmeiden ääreen. Ystävien kanssa on jaettu pienimmätkin ihastukset ja juhlittu elämän suuria rakkauksia. Ystävien kanssa on itketty ja naurettu vatsa kipeäksi. Tärkeimpänä kaikista, ystävien edessä olen saanut olla avoin vahvuuksissani ja heikkouksissani. Mitä ikinä elämä on tuonut eteen, on sen voinut jakaa ystäville. 

Ystävyys on ihan mieletön voimavara, mitä ei voi ikinä pitää itsestään selvänä. Olen suunnattoman onnekas, kun ympärilleni on kerääntynyt tiivis ja rakas ystävien joukko -mukaan lukien puoliso ja siskoni. Kiitollinen olo myös tänään. 

Ystävyydestä opittua: Ystävyys syntyy luottamuksesta, mutta kasvaa pyytettömyydestä <3

T: Anna

Share
Ladataan...

Ladataan...
Kaunis arki

Osallistuin viikonloppuna Tyhjä ajatus -blogin lukijatapahtumaan Vallilan Stoorissa. Aamuisella lukijabrunssilla meille vedettiin lyhyt, mutta sitäkin ihanampi läsnäoloharjoitus ja pöytä oli katettu täyteen vegaanisia herkkuja. Parituntinen kului kuin siivillä uusiin, mukaviin ihmisiin tutustuessa ja kierrellessä Stoorin kirpparin puolella. On muuten varsin mainioita nämä kahvila-kirpputori -konseptit! Mukaan tarttui Leviksen farkut, juuri sellaiset joita olen etsinyt pitkään

Muuten viikonloppu kului perheen ja ystävien kesken. Mahtuipa siihen mökkeilyä, siskon vierailua ja kyläily omien vanhempieni luokse <3

 

T: Anna

Share
Ladataan...

Ladataan...
Kaunis arki

Perjantai. Siispä siivotaan ja järjestellään paikat viikonloppua varten! 

Varma kevään merkki on se, että kodin joka nurkasta löytyy jotakin vihreää. Kokosin olohuoneen kasvit bambuiseen hyllyymme, tykkään kovasti lopputuloksesta. Kasvirykelmät tuovat viidakkomaista tunnelmaa ja kastelukin hoituu tuossa tuokiossa! Kasvien hoitaminen sumutteluineen on kyllä mukavaa puuhaa ja ilo on ylimmillään kun kasvit työntävät uusia versoja! Löytyykö teiltäkin kasvinurkkaus?

Energistä viikonloppua! Kuullaan taas <3

T: Anna

Share

Ladataan...
Kaunis arki

Nautin lukemisesta suunnattoman paljon. Tykkään lukea netistä artikkeleita, erilaisten medioiden tekstejä ja blogeja. Mieheni lukee myös minulle paljon ääneen, mikä mahdollistaa muun muassa lasten hoidon ja kokkailun siinä samassa (-kiitos Muru!) ;) Mahdollisuuksia kirjaan syventymiseen on tällä hetkellä aika niukalti, mutta silloin kun aikaa liikenee hitusen enemmän lukemiseen, tykkään paneutua muun muassa seuraavien kanavien ja blogien sisältöön: 

Uusi Muusa - rehellisiä, mutta sitäkin kauniimpia tekstejä ja kuvia elämän kirjosta á la Eeva Kolu

Maiju Saw - sisustusinspiraatiota, perhe-elämää ja tee-se-itse -vinkkejä skandinaavisen tyylikkäästi

Yes girl - naisen hyvinvoinnin anatomia kauniilla kuvilla höystettynä

Viena K. todellista inspiraatiota kokkailuun, kotoiluun ja pukeutumiseen

Sunnuntaimedia - kahden turkulaisnaisen perustama media hyvän ja hitaan elämän puolesta

 

Tyhjä ajatus - nuoren naisen pohdintaa hyvästä elämästä. Tästä blogista löydät myös vegaanisia reseptejä, luonnonkosmetiikkavinkkejä, sekä tartutat itseesi intohimon toteuttaa omia unelmia -go Saranda!

Sunday Blondie -mehureseptejä, hyvinvointivinkkejä & pohdintaa elämän eettisyydestä

Modernisti kodikas - taidokkaasti kirjoitettuja (ja koukuttavia) tekstejä sisustamisen ja yleisesti elämän ympäriltä. 

Musla.fizero waste -haasteita, marttailuvinkkejä, reseptejä, sekä monipuolista pohdintaa tämän ajan trendeistä ja ilmiöistä. Neljä naista, neljä kerrontatapaa. Jokaisella ihan mahtava kädenjälki!

Terhi Suanto - asuinspiraatiota, kutkuttavia reissuvinkkejä ja herkullista valokuvausta helsinkiläisnaisen näkökulmasta

Coco sweet dreams - inspiraation lähde ei niin vakaavaan, mutta sitäkin kauniimpaan elämään. Pukeutumista, sisustamista ja hyvää tekevää ruokaa. Tämä saitti on chic!

Lainahöyhenissä - kirpparivinkkejä, nuoren naisen intohimoa kauniiseen ja hyvään elämään & pisteenä iin päällä vasta rakennetun (mielettömän) kodin sisustamista

Norrebro Summers - ulkosuomalaisen elämää idyllisessä Kööpenhaminassa. Ihanan arjen tavoittelua hyvän ruoan ja juoman, matkailun ja sisustamisen kautta

Mustarttu - nuoren miehen lifestyle blogi, josta löydät terveellisiä reseptejä, mahtavia -myös mimmeille soveltuvia asuvinkkejä, sekä taidokasta valo-ja videokuvausta. 

Mitä lukevat Tyhjä ajatus -blogin Saranda ja Terhi Suanto -blogin Terhi? Haaste heitetty heille! 

T: Anna

Share

Pages