Odotan

Kaunis arki

Kuvat / Rebecca

Täällä ollaan, taas pitkän tauon jälkeen! Ensimmäinen vapaa viikonloppu miesmuistiin käynnissä, kun kouluun liittyvä lopputyö on taputeltu valmiiksi aikaisemmin tällä viikolla. Tuntuu ihanalta ihan vain olla ja nauttia ikkunasta avautuvasta näkymästä -lokit liitävät auenneen merenlahden suulla ja aurinkokin pilkistää pilvien takaa. Muutama viikko niin ollaan loppukeväässä, jolloin starttaa myös äitiyslomani. 

Tuleva elämänmuutos kutkuttaa ja saa vatsassakin asuvan tyypin heittämään kuperkeikkaa. Pian meitä on neljä, kolmen sijasta. Äitiys yhden lapsen kanssa on opettanut enemmän itsestä ja ympäröivästä maailmasta kuin mikään muu, joten odotettavissa tuplaantuvia tuntemuksia edellämainitusta. Onnesta ymmyrkäisenä odotellaan pientä saapuvaksi. 

Oloni on ollut raskauden aikana kaikin puolin hyvä, mutta ei tehnyt lainkaan huonoa vierailla muutama viikko sitten taitavan ystävän luona, joka loihti asun ja hiukset sievään kuntoon ja taltioi mitä kauneimpia kuvia tästä monia tuntemuksia herättävästä matkasta. Raskauskuvissa on aina jotakin ihanaa herkkyyttä ja äidinrakkautta. Kiva kun sain itsekin tätä samaa tunnelmaa omiini. Kiitos tuhannesti R! <3

Nyt siman tekoon! Vappu on ihan nurkan takana :) 

Rentoa viikonloppua!

T: Anna 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.