Perjantain tunnelmia & huippu Ig -arvonta

Kaunis arki

Perjantai, sinua odottanut olen <3

Tänään esitimme opiskeluihin liittyvän lopputyön ja pian onkin aika kirmata kesälaitumille opintojen ohelta. Syksyllä taas tavataan, vielä hetken verran ennen valmistumista. Välietappeja täytyy kuitenkin juhlia aina sopivan syyn osuessa kohdalle. Niin teimme tänään kakkukahvien merkeissä ystävän kera. Nämä tällaiset hetket ovat tärkeitä ja antavat taas voimaa tuleviin haasteisiin. Koskaan ei ole liian hyvää syytä hurrata elämälle, eikös?

Nyt on aika rauhoittua viikonlopun viettoon. Viikonlopulle ei kummempia suunnitelmia ystävän tarjoaman aamupalan lisäksi. Mukava vain olla ja nauttia perheen yhteisestä ajasta, sekä tietysti aina niin hellyyttävästä Äitienpäivästä pikkuisen kanssa. Tärkeimpänä pysähtyä ja olla läsnä.  

Pst. Instagramissa on käynnissä tosi kiva kilpailu, jossa palkintona vapaavalintainen kukkakimppu tai oliivipuu vaasalaisesta kukkakauppa Anemonesta! Kilpailuun voit osallistua seuraamalla Instagramissa @anemonevaasa, @korhoanna, @ekojohanna &  @michaelafinne :n tilejä, sekä kommentoimalla (kukka) tekstikenttään samanlaisen kuvan alle, joka tässä blogipostissa. Instagram ei ole osallisena arvonnassa. Arvonta päättyy 14.5 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnon saa hakea omatoimisesti Anemonen liikkeestä.

Onnea arvontaan ja rentouttavaa viikonloppua!

T: Anna

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.