Ladataan...

Sisäpiha aurinkoisella mutta kirpsakan kylmällä säällä.

Talssittiin parin potilastoverin kanssa muutama kierros aamutuimaan. Kylkikipu vaivaa edelleen ja oksennus lentää harva se tunti. Pelkään, ettei minua oteta tosissaan diagnoosini vuoksi.

Keskosneuleita ja -villasukkia syntyy kovaa vauhtia. Kun saan Eurokankaan tilauksen ja tehtyä siitä bodeja ja housuja tarpeeksi, lähetän kaikki Jorvin L2.lle (vastasyntyneiden valvontaosasto). Juttelin sunnuntaina heidän kanssa puhelimessa ja kuulin heidän toiveet vaatteista.

Share
Ladataan...

Ladataan...

Jeps, soitin Jorvin L2.lle(vastasyntyneiden valvontaosasto). Sieltä toivottiin pupunkorvilla varustettuja pipoja, jotka on auki päältä, niin saa tipat ja monitorointilaitteiden johdot kulkemaan ja pupunkorvat solmimalla kiinni. Housuista toivottiin jalkaterättömiä versioita ja bodeista kietaisumalleja. Kokoina toivottiin 40-45cm.siä. Niitä alan puuhastelemaan kunhan saan tilaukseni Eurokankaasta. Tilasin trikoota, collegea ja samettitrikoota. Kiinnitykseen ajattelin neppareita ja muutamaan voisin kokeilla vetoketjua. Vetoketju pitää vaan suojata tehokkaasti, ettei se paina herkkää ihoa.

Käytiin kavereiden kanssa Kinuskillassa herkuttelemassa, mutta ylöshän nekin piti tulla. Alkaa jo pännimään tämä pahoinvointi ja vatsakipu. Onneksi huomenna viimeistään tapaa lääkäriä, joka voi tuumailla mitä tehdä. Oli aivan ihana nähdä kavereita. Lisäksi sain kodistani vaatteitani, joten voin käyttää vähemmän sairaalavaatteita.

Share

Pages