Toteutunut tiistain toive

Ladataan...
Kaunis päivä

Acne Raya Mohair villatakki 

Tervetuloa syyskuu ja kylmyys, olen valmis! Eräänä heinäkuun tiistaina toivoin itselleni pitkää pehmoista ja lämmintä villatakkia, johon kääriytyä viimaa pakoon. Nyt on toiveeni täyttynyt. Vuoden kestänyt haaveilu sai onnellisen päätöksen enkä voisi olla tyytyväisempi hankintaani. Vaikka hinta kirpaisi kerran (ehkä toisenkin), ei tätä voi ainakaan kutsua heräteostokseksi. Yritänkin nykyisin kovasti hankkia vaatekaappiini ainoastaan sellaisia vaatteita, joiden uskon kestävän käytössäni pitkään ja tämä on varmasti sellainen. Ainoa miinuspuoli tuntuu olevan, ettei juurikaan tee mieli riisua villistä pois. 

---------------------------------------------------

I wished for a long warm gardi for the longest time and I finally got around getting me one. I couldn´t be happier with my new purchase from Acne. Let the Fall come, I´m ready!

-M

Share

Kommentit

Cloetta
la maria

ihana ihana ihana.

Kanelibasilika

Veit sanat suustani :) 

Miia H
Kaunis päivä

kiitos kiitos kiitos :)

Miia H
Kaunis päivä

Ihana termi, kääriytymisvaate, menee heti käyttöön :)! Kiitos.

Tikamo

Ihana tuo ensimmäinen kuva!

Miia H
Kaunis päivä

Kiitos :)

Mindeka
Ma-material Girl

Oi oi oi oi, sinä teit sen!

Miia H
Kaunis päivä

No niin tein, en pystynyt hillitsemään itseäni... :)

TiinaMariN.

Oi, onpas kaunis! Mä hurahdin Acnella ihan totaalisesti ja hankin heräteostoksena kolme neuletta: Whamin, Ruen ja Fran-villatakin. Nyt vois säät jo muuttua syksyiseksi, ei palele! Minussakin on kai sija minimalismille. Kivoja arkivaatteita kun ei halua herättää huomiota.

 

T.

Miia H
Kaunis päivä

hih, no johan hurahdit :). Ei silti, ymmärrän hyvin hurahduksesi, voisin hyvinkin ottaa muutaman muunkin Acnen neuleen mutta nyt täytyy taas hetki säästellä kukkaronnyörejä. Hyvä arkipäivän piristäjiä tosiaan.   

Liv
Päiväuniaika

I-H-A-N-A!

ET (Ei varmistettu)

Onko ollut mitään ongelmia takin nukkaantumisen kanssa ja jos on, niin millä olet mahdollisesti yrittänyt sitä hoitaa? Ostin saman takin ja jo kahden kerran jälkeen nukkaa ilmestynyt. :(

Kommentoi

Ladataan...