Juotavat itseruskettavat - Drinkki 2

Ladataan...

Päivetysasialla täällä taas päivää!

Postasin eilen ensimmäisen rusketusmehureseptin ja tänään olisi luvassa toinen ohje, samanmoiseen tarkoitukseen, eli kauniin ruson saamiseen iholle.

Tämä kyseinen drinkki on kuulemani mukaan Brasilian neitojen, noiden kullattujen ihmisgasellien suosikkimehu ihon säväyttämisessä, sikäli mikäli kyseinen tieto toimisi lisäkimmokkeena juoman nauttimiseen.

Kullattujen gasellien mehu

500 g porkkanoita

2 punajuurta

2 appelsiinia

Mehusta kaikki ainekset mehukoneella ja nauti mehu jääpalojen kanssa. Voit myös blendata ainekset pienessä määrässä vettä tasaiseksi seokseksi ja siivilöidä kuitumassan harsokankaan läpi, jolloin saat sileää mehua.

Näillä eväillä. Pus pus.

♥ Virpi

Share

Kommentit

Virpi Mikkonen

No hei kiitos samoin! :)

siiriviiri (Ei varmistettu)

Hei nyt näyttää siltä, että linkit vanhaan blogiin eivät toimi. Ehkä huomasitkin jo. Kun guugleen laittaa "banaanikakku kiitos hyvää", tulee listalle kyllä kuva vanhasta blogista, mutta kun linkkiä klikkaa, päätyy vain tänne uuden blogin etusivulle. Vaikka suora linkki on suosikeissa muistissa, sitä klikkaamalla päätyy aina vain tänne uuden puolelle. Enshätään auttaa, kun etsii guuglesta ja hakee vain välimuistissa olevat jutut esiin, mutta pidemmän päälle jottain tarttis tehrä :/

Virpi Mikkonen

Moikka! Juu, tuo vanha blogialusta ei ole enää käytössä ja valitettavasti vanhan juttuarkiston siirtymisessä tänne uudelle pohjalle tulee kestämään hetki. Eli vähän aikaa mennään vailla historiaa. mutta vanhat jutut ovat kuitenkin tulossa tänne, eli ei hätää!

TrulyKira (Ei varmistettu)

Aaah, tätä täytyy kokeilla! Kiitos :)

Virpi Mikkonen

Testaa ihmeessä!

Mona
www.monasdailystyle.com

Vitsit löysin vasta hetki sitten ystävän suosittelemana sun blogin ja tää on ihan huippu!! Ihan huikean ihania kuvia ja mahtavia vinkkejä!!! :) Kiiiitos!!! :)

t. Mona

www.monasdailystyle.com

Virpi Mikkonen

Kiva että löysit! Tervetuloa lukemaan jatkossakin. Ja kiitos paljon piristävästä kommentista!

Tia (Ei varmistettu)

Heippa
Mä rakastan punajuurta mehussa (erityisesti "V8 mehu"), mutta en ole kun pari hörppyä sitä juonut, sillä Eviran sivuilla suositellaan vahvasti, ettei punajuurta nautittaisi lainkaan raakana sen sisältämän ruokamyrkytysriskin takia. En ole uskaltanut sitten käyttää punajuurta laisinkaan sen vuoksi, mutta mitä itse olet mieltä?

Alise

Minä taas pohdin onkohan keitetyissä vakuumipakatuissa punajuurissa mitään raintoaineita tallella? Meidän lähikaupassa harvoin on tuoreita tarjolla. 

Sannamaria (Ei varmistettu)

Tein lime-suklaa-kakkuasi vierailleni, jotka eivät etukäteen uskoneet että raakaruoka voi oikeasti olla järjettömän hyvää...
Kakku syötiin viimeistä murusta myöden :D
Kiitos reseptistä!

mariaaa (Ei varmistettu)

Moi, mikä on hyvä blenderi tai monitoimikone, jolla saa oikeesti ainekset muusiksi, myös pähkinät? :)

Virpi Mikkonen

Vitamix! :) On varmasti muitakin hyviä, mutta tuo on todella hyvä, toki myös melkoisen hintava.

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa! Nyt on hätä! Olisin halunnu tehdä sitä sun siemenleipää tänään vieraille ja eihän sitä reseptiä tosiaan nyt hetkeen löydy. Olisitko mitenkään voinu sitä postata tänne jonnekkin, pliis :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Voi, tämä on mennyt ohi silmien. Nyt taitaa olla jo liian myöhäistä reseptille, mutta tässä kuitenkin:

 

Elämän mullistava leipä (By My New Roots) http://mynewroots.org/site/

2, 5 dl auringonkukansiemeniä

1 dl pellavansiemeniä

1 dl hasselpähkinöitä tai manteleita (tai puolet ja puolet)

3, 5 dl kaurahiutaleita

2 rkl chia-siemeniä

3 rkl psylliumkuitujauhetta

1 tl merisuolaa

1 rkl hunajaa

3 rkl kirnuvoita tai kookosöljyä

3,5 dl vettä

Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään. Sulata voi (tai kookosöljy) ja hunaja vesihauteessa juoksevaksi. Annostele vesi kulhoon ja kaada sekaan sula voi-hunaja seos. Kaada nesteet kuivien ainesten sekaan ja sekoittele, kunnes seos alkaa jähmettyä. Taikinasta tulee paksua, mutta mikäli se on liian jähmeää sekoitettavaksi, lisää ruokalusikalla lisää vettä ja sekoita. Kaada seos esimerkiksi pitkulaiseen silikoniseen vuokaan ja tasoittele lusikalla. Jätä taikina tekeytymään kahdeksi tunniksi tai esimerkiksi yön yli jääkaapiin. Taikina on valmista, kun se pysyy itsestään kasassa vetäessäsi vuoan reunaa pois päin siitä.

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita vuoka uunin keskiosaan ritilän päälle ja paista noin 20 minuuttia. Kaada sitten leipä vuoasta ritilän päälle ja paista vielä 30-40 minuuttia. Leipä on valmista kun se kuulostaa ontolta koputeltaessa. Anna leivän jäähtyä ennen kuin viipaloit sitä. Leipä säilyy tiiviisti suljettuna noin viisi päivää.

Huomio! Oma vuokani on kooltaan 26 x 10 cm, ja siihen meni tupla-annos aineksia. Paistoaika oli myös pidempi, ensimmäinen osa paistoajasta oli noin 30 minuuttia ja toinen noin 45 minuuttia.

 

Kommentoi

Ladataan...