Pehmeitä päiviä

Täytynee tunnustaa eräs juttu. Kulunut kesä on loihtinut aivoilleni jonkin sortin pehmennyksen, minivoguen, kuten 80-luvulla oli tapana sanoa, enkä kerta kaikkiaan kykene erityisen skarppeihin tuotoksiin millään saralla. Tiukan faktan ystävät saavat siis odottaa vielä jonkin tovin, ehkä jopa ensimmäisiin pakkasiin, jotka kenties jysäyttävät tämän naisen jonkinlaiseen ruotuun. Toistaiseksi luvassa on vain pehmoilua ja haaveilua. purrrr...

Näissä tunnelmissa onkin siis mitä sopivinta postata lisää lällyreseptejä. Tämän päivän menultani löytyivät mustikkapehmis ja cashewkerma, joiden miksaamiseen innostuin eilen hankkimani Erica Palmcrantz Aziz & Irmela Liljan Raw Food – Makeita herkkuja raakaravinnosta -kirjan ansiosta. 

Suositeltava opus raw-herkuista kiinnostuneille!

Mustikkapehmis
3 desiä tuoreita tai pakastemustikoita
2 pakastettua banaania
2 rkl tocotrienolsia
½ tl luomuvaniljajauhetta

Viipaloi pakastetut banaanit moinitoimikoneeseen ja heitä perään mustikat ja vanilja. Soseuta ainekset kuohkeaksi. Kauho kulhoon ja lorottele päälle cashewkermaa.

Cashewkerma
2dl cashewpähkinöitä
2 dl vettä
1 pieni päärynä
1 tl lucumaa tai hunajaa makeuttamiseen

Hienonna pähkinät tehosekoittimessa jauheeksi, lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Lisää paloiteltu päärynä ja lucuma-jauhe tai hunaja ja sekoita.

peace & love.

♥ Virpi

Share

Kommentit

Jutta (Ei varmistettu)

Täydellistä lällyä, tätä vain lisää, kiitos! <3

Pirkko (Ei varmistettu)

Tulin katsomaan päivityksiäsi, ja löysin ihania kuvia ja ihania tunnelmia. virpi, oot ihan super! <3 sielunmaisemasi samankaltaisuus lämmittää sydäntäni.

Laura (Ei varmistettu)

Namskis!

Kirsi (Ei varmistettu)

Oi mikä resepti, ehdottomasti pitää kokeilla! :)
Mitähän tuo tocotrienols mahtaa olla, en ole ikinä kuullutkaan?

Blogisi on aivan huippu!

Virpi (Ei varmistettu)

Kiitos kommenteista! Kiva että lällylle löytyy kysyntää. :D Kirsi, tocotrienolsista eli riisinlesejauheesta löydät tietoa esim täältä: http://www.cocovishop.com/fi/blogi/tags/tag/tocotrienols . Itse käytän paljon jätskeissä, smoothieissa ja muissa "kermaisuutta" kaipaavissa jälkkäreissä.

Kommentoi