Pikamakeinen

Kiitos hyvää

Jos makeannälkä hyökkää kimppuun kulman takaa tai mikäli tarvitset pikaisesti tarjoiltavaa vieraile, kokeile tätä naurettavan helppoa ja hymyilyttävän hyvää banaanikonvehtiohjetta, ennen kuin ryntäät lähikaupan lisäainehyllyille.

 

Raaka banaanisuklaakonvehti

Sulata pala raakakaakaomassaa vesihauteessa. Lisää sulaneeseen suklaaseen ripaus aitovaniljajauhetta, ripaus suolaa ja nokare hunajaa. Viipaloi banaani (kypsä, mustapilkullinen toimii parhaiten), dippaa palat suklaassa, aseta lautaselle, laita jääkaappiin hetkeksi jäähtymään, tarjoile ja nauti.

♥ Virpi

Share

Kommentit

Hosuli / hosuli.blogspot.com (Ei varmistettu)

NAM. Kelpaisi juuri nyt. :)

L (Ei varmistettu)

Kiitos tästä, aion pian kokeilla, mutta päälle tupsautan vielä kookoshiutaleita.

kisri (Ei varmistettu)

Osaisiko joku arvioida, kuinka kauan tälläinen suklaakonvehti säilyy hyvänä?

Virpi (Ei varmistettu)

noin pari päivää jääkaapissa.

Kommentoi