#enjoyinglife

Kesäaikana perjantait ovat aivan erilaisessa arvossa kuin talven pimeillä ilmoilla. Jokainen perjantai tuntuu antavan mahdollisuuden viikonlopun mittaiseen kesälomaan. Tältä tuntuu ainakin, jos aurinko möllöttää taivaalla, perjantailounaalle voi pujahtaa ilman pitkähihaista ja ballerinoissa. Ja töistä kotiin pyöräillessä voi kuunnella kesäpoppia radiosta ja katsella Aurajoen aurinkoisia maisemia. Siitä se viikonlopun miniloma alkaa :)

Eilen oli kyllä mieletön kesäpäivä. Me nautittiin Mikon ihanasta ilmasta tsygäämällä aamulla kahdella joogatunnille Pure Movelle Anna seuraan (Anna joogaa). Syötiin joogan jälkeen rauhassa keskustassa ja käytiin heittämässä pyöräilykamat niskaan. Ilma oli täydellinen! Aurinko paistoi ja lämmitti - ihana ilma pyöräilyyn.

Pyöräreissun kohteena oli klassikkokohteemme eli Rymättylä. Ajeltiin rauhassa Naantalin kautta kohti Rymättylää ja poljettiin Rymättylästä takaisin Raision kautta Turkuun. Mikko haki auton Vauhtisammakolta ja itse pyöräilin vielä Turusta kotiin. Matkaa kertyi 86 kilometriä. Ihan hyvä pyöräilykauden avauslenkki ;) Samalla oli ihana seurata Instagramista ja Facebookista Jukolaan menneiden päivää. Joka vuosi mietin, että joskus minäkin vielä :D

Tänään on vielä luvassa juoksukoulun polkulenkit ja katsotaan nyt josko aamupäivällä kävisimme vähän Mikon kanssa juoksemassa. Sunnuntain aamut on aina mun omaa aikaa ennen kuin Mikko herää. Yleensä nautin silloin omien rästijuttujen hoitamisesta, siivoilusta ja oleilusta. Välillä oikein harmittaa, jos Mikko herää "liian aikaisin" :). 

Eilinen oli todellakin #enjoyinglife!

Ihanaa sunnuntaita! Tehdään tästäkin #enjoyinglife-päivä!

Seuraa: InstagramFacebookBloglovin

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.