Ladataan...
Kirjakirja

Kuvassa yksi neuleista, joita tein Huojuvaa taloa kuunnellessa. Neuloin noin 23 pipoa ja kaksi puolikasta villapaitaa, tämän saan luultavasti valmiiksi päivän tai parin kuluessa.

Maria Jotunin Huojuvaan taloon verrattuna merkittävä osa suomalaista kiitettyäkin nykykirjallisuutta on latteudessaan samaa luokkaa kuin "uusi pakkauskoko" on mainoslauseena.

Teos on löydettävissä Yle Areenasta Erja Mannon lukemana. Sen sijaan että pilaisitte kuulonne nappikuulokkeilla niin kuunnelkaa vaikka tätä.

Ladataan...

Ladataan...
Kirjakirja

Kuvassa Murhalesken muistelmat.

Suomen kuuluisimmasta murhamysteeristä syytetty Anneli Auer on kirjoittanut kokemuksistaan hämmästyttävän arkisen teoksen. Teos tarjoaa myös ällistyttäviä yksityiskohtia ainakin niille, jotka eivät ole seuranneet Auer-saagaa vuosikausiin muuten kuin otsikkotasolla. Onkohan se syyllinen? Tämän kirjan perusteella tietenkään ehdottomasti ei ole.

Ladataan...

Ladataan...
Kirjakirja

Kuvassa Henriikka Rönkkösen teos Mielikuvituspoikaystävä.

Henriikka Rönkkösen Mielikuvituspoikaystävä on erinomainen lukukokemus. Suosittelen sitä kaikille, mietityttivät parisuhteet juuri nyt tai eivät. Erityisen mukavaa on se, että Rönkkönen kannustaa antamaan arvoa myös elämän vittumaisille hetkille. Se, ettei jokin ole täydellistä, ei tarkoita, että se on paskaa.

Ladataan...

Ladataan...
Kirjakirja

Kuvassa teoksemme.

Minun ja Sanna Raita-ahon kirja Toisen kanssa - Tarinoita kolmiodraamoista (perhepiirissä myös Loisen kanssa - Marinoita kolmiodraamoista) on teeman kannalta kaiken saamansa runsaan mediajulkisuuden arvoinen. Sain kirjan käsiini julkaisupäivänä ja luin sen kannesta kanteen ensi kertaa nyt.

Sanna oli loistava työpari ja kustannustoimittajamme on mahtava. Itse näköjään olen kirjoitusvaiheessa ollut ihastunut kysymysmerkkeihin ja luettelointiin ja nähnyt ne ajatusta tehokkaasti kuljettavina tekstuaalisina ratkaisuina.

Haastateltavat, jos luette tämän: Kiitos!

Ladataan...

Pages