Kesä-heinäkuun ruokahaaste - ahven

Kivistössä

Äänestitte mussukkaiset Kivistön drinkkijäät toukokuun ruokahaasteen voittoon. Kiitos kaikille! Niinpä saamme järjestää kesän yli kestävän haasteen. Haasteen aiheeksi valikoitui pohdinnan päätteeksi ahven. Meri- tai järvi-, itse ongittu tai ostettu, nuotiolla tai pannussa,  pistäkäähän parastanne, odotamme kieli pitkällä! Kesän kunniaksi aikaa on varattu kesä-heinäkuu.

 

 

Kesän kunniaksi kaukainen muisto talven ahvenikkaan pilkkireissun dokumentoinnista. Ihanaa ettei ole lunta!

RUOKAHAASTEEN SÄÄNNÖT:

Ruokahaasteeseen voivat osallistua kaikki blogia pitävät henkilöt, blogin ei siis tarvitse olla ruokablogi. Osallistua voi vain yhdellä ruoalla per blogi ja ruoassa on käytettävä ahventa. Jos haasteruoan resepti ei ole itse keksitty, on kohteliasta mainita ohjeen alkuperä.

Haasteeseen ilmoittautuminen tapahtuu 4.6-23.7.2012 välisenä aikana. Myös haastepostauksen tulee olla julkaistu tuolla jaksolla. Haastepostauksen osoite (URL) ilmoitetaan kommenttina tähän kirjoitukseen. Haasteeseen osallistuessaan bloggaaja antaa luvan myös lähetetyn linkin takaa mahdollisesti löytyvien kuvien käyttöön ja niiden koon muuttamiseen haasteruokien yhteenvedossa.

Haasteeseen määräajassa ilmoitettujen ohjeiden yhteenveto julkaistaan 24.7.2012, jolloin alkaa myös äänestys. (Kisan järjestäjät eivät osallistu kilpailuun tai äänestykseen)

Äänestysaika päättyy 30.7.2012 ja voittaja julkistetaan 31.7.2012. Kesän 2012 ruokahaasteen voittaja järjestää elokuun 2012 ruokahaasteen.

Voittajan tulee julkaista uusi haaste blogissaan viimeistään 5.8.2012. Jos näin ei käy, järjestelyvastuu siirtyy toiseksi tulleelle, sen jälkeen kolmanneksi sijoittuneelle jne.

Kaikki mukaan kisailemaan! Onnea, lykkyä ja good luck.

Share

Kommentit

Taas telepatiaa, meillä on tänään ahventa. Tosin ihan pannulla paistettuna lämpimän perunasalaatin kera eli sillä ei vielä ruokahaasteeseen lähdetä ;-) Kiva haasteen aihe joka tapauksessa ja pitää alkaa miettiä ihan toden teolla.

Campasimpukka

Tuossa tuli varmaan typo päivämäärään, mihin mennessä ahvenhaasteen voittajan pitää julkaista seuraava haaste, kun siinä on päivämäärä 5.7.2012? Tohtisinkohan osallistua? En ole vielä koskaan näihin osallistunut:)

MariMaalla
Kivistössä

Jonna: jee, uusia ahvenideoita miettimään! Meillä tämä kumpusi siitä, että omat ongitut ja pilkityt on aina kovin pieniä ja niistä kokkailu vaatii mielikuvitusta ruotojen ja suomujen vuoksi. Pikkukalaa on aika turha fileoida. (mielikuvitus ei vielä ole riittänyt täydelliseen elämykseen)

Campa: kiitos huomiosta, typo korjattu. Ja mukaan ehdottomasti vaan, kun on koko kesä aikaa miettiäkin!

Jee, kiva haaste! Kunpa virittämääni katiskaan uiskentelisi edes muutama ahven, eikä pelkästään lahnoja! :)

MariMaalla
Kivistössä

Riikka, peukut pystyyn! Lahnan selättämisen jälkeen tämä haaste on lastenleikkiä :)

Hanna / Chicling (Ei varmistettu)

Olipas hauska haaste, taidan ottaa sen vastaan ja palaan asiaan parin päivän päästä.

http://chicling.blogspot.fi/

MariMaalla
Kivistössä

Jee Hanna, tartu haasteeseen!

Vierailija (Ei varmistettu)

http://chicling.blogspot.fi/2012/06/ceviche-ahvenesta.html

Osallistun tähän haasteeseen oheisella reseptillä ja lähden pohjoisen kalavesille katsomaan, mitä sieltä nousee. Tiukkoja siimoja kaikille haasteeseen osallistuville! ;)

Heleen (Ei varmistettu)

Täällä nautitaan kympillä kesästä ja juhannuksesta <a href="http://heleen.vuodatus.net/blog/3250950/" rel="nofollow">aprikoosiahvenilla</a>!

Vierailija (Ei varmistettu)

Jännää, suora linkki ei tarttunut tänne, joten tässä uudelleen aprikoosiahvenet: http://heleen.vuodatus.net/blog/3250950. Aurinkoista juhannusta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ketun keittiö grillaa ahvenet pekonin, sitruunan ja timjamin kera:
http://ketunkeittio.blogspot.fi/2012/07/vastaus-ahvenhaasteeseen.html

Kärähtäneet/Heidi (Ei varmistettu)

Kärähtäneet osallistuu ahventartarilla: http://karahtaneet.blogspot.fi/2012/07/ahventartar.html

Herkuilta kuulostavat myös aiemmin osallistuneiden ohjeet!

Kulinaarimurulasta osallistutaan haasteeseen pienillä ahvenpurilaisilla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.